Натъжих се за....

• 8 675
  • 124
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Много ми е тъжно днес за всички които не са сред нас. Да им е светло на душите. Много липсват.

# 106
На мен ми става тъжно за бездомните и безстопанствени животни , кучета , котки и др.

# 107
  • Някъде там
Bella-ciao точно в сряда кастрирахме с две приятелки четири бездомни котки и одеве бяхме да ги видим. Държим ги в едно работилница на топло. Много ми е жал, но само така можем да помогнем в момента.

Натъжих се за това :

Още след ОИ се оплакаха спортисти, че медалите им се белят, сега и с този на Буба се случи. Подигравка с труда на спортистите. Най-чаканият и ценен медал в кариерата ти и накрая да се бели Sad.

# 108
Аз първо гледах едно предаване, което в Германия го дават по тв, за предлагане на животни от приюти за осиновяване  . Животните бяха спасени от къде ли не из Европейските станции за убиване на животни. Страхотни душици , които нямат стопани и дом.

Интересното е , че на следващия ден слушах предаване, че в Гермнаия се опитват да намалят и предотвратят умишленото развъждане на животни и търсенето спец. на расови животни. Готови са да предложат да няма данъци и такси за осиновени животни и други подобни. КАзаха, че е пълно с бездомни животни и не може да стоят по приюти защото се робува на породи. Ще направят нещо срещу това.

# 109
И мен ме натъжава това презастрояване в цяла България. Човек нама къде да се разходи и подиша свеж въздух. Също така че селата запустяват. Много беше хубаво на село при баба и дядо, когато бях малка и летувах цяло лято. Сутрин онези птички като започнат да пеят. А онзи свеж въздух. Също така хубавите зеленчуци и плодове от градината на баба и дядо.
В другите държави гледат да живеят някъде далеч от големия град и сами да произвеждат зеленчуци и плодове.
Тук пред един магазин до блока ми има едно симпатично, средно голямо и светло кафяво куче. Аз и брат ми го храним. Винаги като го видя, му говоря. А то, милото, върти опашка от радост да ме види и да му говоря по този сладък начин. И мама го познаваше. И тя го хранеше и му говореше сладко. Душица.

# 110
  • Някъде там
Натъжена е слабо казано. Ужасена, потресена, бясна, на изродите Габриела Сашова, Красимир Георгиев. Подписах всички възможни петиции.
Малко им е доживотен затвор, същото което са причинили на беззащитните същества заслужават.
Мъчно ми е за множеството измъчвани животинки. Много мъчно.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:57 от daviz

# 111
  • Countryside
Относно измъчваните животинки - не съм чела подробности, камо ли да гледам клипчета, просто защото не мога. Това за мен са ненормални и/или психично болни хора, както и самите поръчители. Изроди, и доживотен затвор им е малко.

# 112
и в затвора да измъчват останалите живи същества там? Да не мислите че ще се променят още с влизането и че правят разлика между живо същество от друго ?

# 113
и в затвора да измъчват останалите живи същества там? Да не мислите че ще се променят още с влизането и че правят разлика между живо същество от друго ?
? Какво имаш пред вид, да не влизат в затвора ли?

# 114
  • Някъде там
Естествено, че няма да се променят, но има ли друго по-добро решение? В затвора няма да им е така лесно както с животинките. Там ще срещнат себеподобни и едва ли ще могат да се гаврят така както с котенца, зайчета и свинчета...

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:56 от daviz

# 115
Като съм гледала разни гадости по разни филми .

# 116
Ама кажи си тезата че не става ясно. Да не влизат в затвора ли?

Точно пък там, тия и двамата ниски, нефелни, безпарични насилници добре ще си намерят майстора. Ще ги третират наравно с насилващите деца. Там им е мястото, да погният едни 15-тина години

# 117
  • Countryside
При условие, че няма как да приложим Крумовите закони, единственото подходящо за мен е доживотен затвор, но не знам дали има такъв закон, как ще ги осъдят? Но силно се съмнявам да се случи, според мен ще протакат делото, докато отшуми, а после ще се брои че са излежали в ареста част от присъдата, другото условно и ще ги пуснат. Няма да са първите.

# 118
няма как . много сме демократично и съвестни. за сметка на слабите и на жертвите.

# 119
Не съм гледала новини, не знам нишо от първа ръка за драмата с животинките, но само от тук там загатване и въображението ми нарисува такива картини, че се чудя какво да захвана та да не мисля ... гадост голяма е това... не сме хора, не сме. Животните са пО хОра от нас...

Общи условия

Активация на акаунт