Натъжих се за....

• 8 701
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
  • Countryside
Натъжих се за хората, които не искат да имат деца. Тъжно ми е, че и в семейството на мъжът ми има такъв човек. Сестра ми роди с инвитро, та поне имам един племенник. Тъжно ми е за хората, които си пропиляват живота.
Ако някои хора не искат да имат деца няма какво да ви е тъжно, тяхна воля, тяхно решение. Защо мислите, че е пропилян живота им без деца? Виж, ако искат да имат деца и не могат, тогава наистина е много тъжно.

# 61
Ами да, живота си е техен, те преценяват дали да искат деца или не. Неприятното е когато единият иска, а другият не. При това положение много трудно може да се направи компромис, да не кажа невъзможно!

# 62
  • Countryside
Ами всеки си преценя кое му е по-важно - да живее точно с този партньор или да има деца. В общия случай, никой не кара никого да седи на сила във връзка, в която няма или не се очаква развитие.

# 63
Не мисля, че някой е преценил да няма дете, си е пропилял живота. Всичко зависи какъв е неговият живот, способен ли е да създаде дете и да му даде нужното възпитание и материални неща-едно дете не се гледа само  с любов, а и с пари. Също така какви са обстоятелствата около него. Какво му е здравето и има ли сили и енерегия да МОЖЕ да отгледа това малко човече, което зависи изцяло от него! Добре ли е да създаде дете и да го обрече?!

# 64
На мен не ми е тъжно за хората, които нямат деца и не деля хората на останали без деца, останали с едно дете и т. Н
Каквото е решила съдбата.
Много мои колеги и съученици нямат деца.
Братът на мъжа ми, на 49, няма деца, няма и гадже даже.
Шефът ми, на 44, няма деца, няма приятелка.
Мисля че по оста "с деца- без деца" никой никого не превъзхожда и пред съдбата всички сме равни.

# 65
  • Бургас
Анонимен, и аз гледах същият репортаж...  Жалкото ни съществуване в родината ни!...
Днес четох и за поредния бездомник в града ни...
Едно съществуване, един пропилян живот, едно наказание...

# 66
По- тъжно за мен е да не искаш деца, но да създадеш такива, защото така трябва.

# 67
  • Countryside
Според мен, някои хора не знаят дали искат или не искат деца и когато децата са вече факт им идва нанагорно.

Не деля хората на деца/без деца, защото това няма общо какъв е човекът. Но понякога дори и да искаш, не срещаш подходящия човек или не го срещаш на време, а чисто физически децата са възможни до една определена възраст.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 12:07 от Г-жа Букет

# 68
  • София
Натъжих се...е меко казано. Потресена съм от трагедията, която се е случила в село Вакарел.. това не е родител, не може да се нарече майка. Как можеш да постъпиш така с дечицата си?! Да погубиш по такъв долен начин два невинни живота.. сърцето ми се къса, направо кърви.. страшно е, че такива хора живеят сред нас.

# 69
Натъжих се...е меко казано. Потресена съм от трагедията, която се е случила в село Вакарел.. това не е родител, не може да се нарече майка. Как можеш да постъпиш така с дечицата си?! Да погубиш по такъв долен начин два невинни живота.. сърцето ми се къса, направо кърви.. страшно е, че такива хора живеят сред нас.
Ужасна трагедия. Явно жената е имала психични проблеми, за да убие двете си деца. Да почиват в мир двете звездички.
Имаше такава история в "Местопрестъпрението: Маями" в сряда. Бащата беше избил цялото си семейство, защото не издържал. И си казах някои хора като правят деца, не си ли дават сметката колко трудно се гледат и ТИ си на последно място.

# 70
  • Бургас
Настръхнах от прочетеното!
Не съм чула и чела за този случай....не съм гледала телевизия повече от седмица...
Но е ужасно, това което пишете!

# 71
  • някъде другаде
Това , което се е случило е ужасно. Нека почиват в мир невинните детски душички.Disappointed Relieved

# 72
  • Някъде там
Първите не са, дано са послесните...
Да почиват в мир милите душици Sad
То този изрод, не мога майка да го нарека, като дете ми изглежда в гръб.

# 73
Сигурно ли е вече, че тя ги е убила?
Май все още не е на 100% сигурно, че е тя. В цялата тази картина, къде е бащата и как така хазяйката ги открива и те са мъртви от предния ден ? Според мен има нещо гнило в цялата история, но може и да греша. Каквото и да е станало невинните дечица няма да се върнат.

# 74
  • Mediterraneo
Няма нормален човек, който да убие децата си. Тази жена е болна, ясно е.

Общи условия

Активация на акаунт