За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 219
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Жаки, честито! Да е много здрав и да има много късмет в живота! 🍀

# 496
  • Замък сред облаците
Честито, Жаки! Леко и безаварийно майчинство!

# 497
Честита рожба, Жаки! Бъдете здрави и много щастливи!
Вики, честит рожден ден на патерички! Здраве и успех пожелавам!
Аниго, най-ясно ще е да повториш изследванията следващия месец. На мен Калчев ми е казвал, че мога и само ФСХ и Естрадиол да пускам.
Лейди, най-добре е да пуснете разширена спермограма с оценка по Крюгер. Предполагам в Лина гледаш само разширена и от там идва голямата разлика с цената.

# 498
Честита радост, Жаки! Цялото семейство бъдете здрави и много щастливи!
Честит рожден ден и на Ви! Много здраве, щастие, късмет и догодина с бебе да посрещате празника!

# 499
Жаки, честит малък Борис! Бързо възстановяване на теб, безгрижно детство на него и да си създадете много красиви семейни спомени! People Baby

# 500
Жаки ❤️
Честита ви радост , нека бъде преди всичко здрав малкия Борис! Всичко друго съм сигурна, че ще му подсигурите 🫂😇

# 501
Честита рожба, Жаки! Heart Желая му от сърце да бъде най-вече здрав, да има едно безгрижно детство и да носи радост и смисъл във всеки ваш ден Heart

# 502
Честита рожба Жаки💙💙💙 Да Ви е жив и здрав младежа и много много да Ви радва. Бързо възстановяване на теб и безгрижно майчинство.

Вики Честита да си на патерици. Пожелавам ти следващият рожден ден да сте плюс един бебок на онзи плаж ❤

# 503
Жаки, жив и здрав да е Борис! Много прекрасни споделени моменти да имате. Hug Heart

# 504
Честито, Жаки! Да е здрав и щастлив! Пожелавам слъчево детство и прекрасни моменти!

# 505
  • София
Честита радост, Жаки!

# 506
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тоя пост ще го махна след малко.

Аз съм малко в потрес.
Записах се за събитие, на което ще бъде д-р Кахраман от болница Мемориал в Турция. Записах се за безплатна консултация с нея като подчертавам, че си харесвам лекаря в България и нямам намерение (а и финансова възможност) към момента да ходя в Турция. Но се записах, защото искам да се консултирам с лекар, който наистина е на световно ниво и от нея да чуя как стоят нещата при мен, въпреки, че като цяло го знам.
Звъни ми сeга Николай от Турмед. Човек и компания, за които съм чела много и съм напълно наясно с какво се занимават. И съм мислила по въпроса да се обърна към тях след време за съдействие, но тотално не съм стигнала до тях все още.
Та човекът ми звъни и се провежда следния разговор:
Скрит текст:
- Здравейте, записали сте се за събитието за д-р Кахраман.
- Да, точно така.
- Аз съм от Турмед, наясно ли сте с какво се занимаваме ние и че правим много повече от това да организираме едно събитие?
- Да, наясно съм с всичко.
- Окей, понеже чета тука какво си описала във формуляра (мина на "ти" тук рязко) и гледам че си много запозната. (тук визира моите знания по темата IVF)
- Да, наясно съм.
- Искаш ли да ти разкажа с какво се занимаваме и какво предлагаме?
- Не, на този етап не. Имам ви превид за в бъдеще.
- "За в бъдеще" (подхилва се) То за в бъдеще, амааа... Нали си наясно, че се опитваш да направиш нещо много трудно и в България просто няма шанс да се получи и си губиш времето? Ние казваме на всички, че в България просто няма смисъл, казвам го и на теб.
- *мълча ледено*
- Добре, значи не се интересуваш да чуеш, да ти пратя директно информацията за събитието.
- Да.
- Добре, пращам ти я.

И си казахме чао.
Искам да натъртя, че болднатото е това, което ме срази и не мога да си представя как изтърсваш такова нещо с нехаен тон на жена, която очевидно е потънала в яка борба и то от 10 години назад. Чиито описания на това, през което е минала си чел допреди малко. Списъци с процедури, операции и неуспехи. И звъниш и изтърсваш директно, че тя си губи времето и няма шанс да се получи.
Честно ли?
Ще бъда искрена в момента. Аз съм на ръба. Рядко споделям вече тук, макар че чета. Ходя на психолог веднъж седмично. И генерално свиквам с идеята, че колкото и да се мъча, вероятно няма да стана майка. Поради причини извън мен и моите избори.
Нямаме и пари да хвърчим по Кипър и Турция за 1-2-3-4-5 опита.
Правим каквото можем тук и се молим ежедневно и еженощно да станем родители.
За мен е напълно некомпетентно, нечовешко и неемпатично (да не кажа по-тежка дума) да звъннеш на някой и да му изтърсиш "нали знаеш, че нищо няма да стане в България".
Турмед, намерете си по-добри служители за мега агресивния ви маркетинг. Казва ви го жена, която от 13 години работи в маркетинг сферата.
А събитието с Кахраман май ще го пропусна. Отвея ми се изцяло мотивацията и желанието изобщо да правя усилие за това.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 10:35 от Preggo

# 507
Честита радост, Жаки! Нека да расте здрав и щастлив,  много радост да ви носи!
На именниците и рожденниците в темата, които пропуснах , бъдете здрави! Сила, кураж и сбъднати мечти!

# 508
  • На изток от Ада
Прего съжалявам за кофти разговора! За някои хора това е бизнес! Те ме влагат чувства и емпатия!
О защо трябва да триеш?

# 509
  • Be realistic - plan for a miracle.
Защото реших, че ще го излея докато бях под афект и сега реших, че след малко ще го махна, за да не седи в хубавата темичка, а който му е интересно може да ме пита.

Да, гледат ни като касички, което... просто ми завират вътрешностите.

Общи условия

Активация на акаунт