За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 219
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • 🌊
Ох, благодаря ти.
Цялата сага е, че
Скрит текст:
имаше един момент, в който страшно ме заболя зъба. Откачах от болка и веднага се засилих при най-близкия адекватен зъболекар. Мина се първия преглед, спря да боли. Днес ми беше втория и искаше да се увери, че всичко е наред с каналите, та ми направи няколко снимки. Незапълнени правилно, но както и да е, ще се оправи.
Сядам аз и зъболекаря почва да работи, докато не чувам едно "Какво..." и се оказва, че имам отчупен и забравен инструмент в единия от каналите, но не се е видял, защото е бил запълнен. И сега четвъртък отново, вероятно и отново снимки. 
Но да, тайничко се надявам да станат нещата. Много се радвам, че най-сетне тропнах по масата и ми изписаха Достинекс и Еуторкс, защото стойностите се влошаваха при положение, че казвах толкова пъти, че искам да забременея.

# 451
  • София
ние освен, че успяхме да се отчетем два дена преди предполагаемата О се и натръшкахме хремави няколко дена преди планувана отпуска Grinning

# 452
И аз днес взех първата доза достинекс, макар че според лекарката повишаването на пролактина при мен не е достатъчно високо, за да е първопричина за липсата на бременност (между 650-700, при горна граница около 500). Факт е, че овулация съм имала при тези стойности. Да видим.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 20:27 от Firebird26

# 453
Чебурашка Аз правих малка снимка и 3D скенер, като не знаех, че съм бременна. На следващият ден видях положителният тест. Успокоиха ме, че не е проблем, както АГ-то така и зъболекаря. Ако имаш съмнение, че може да си бременна, но е рано за тест си кажи като ти правят снимки. Хубаво е и твоят зъболекар и АГ да си кажат мнението. Другото, което е дали последващото лечение е подходящо за бременни.

# 454
  • 🌊
Благодаря ви на всички🤗
Firebird26, и аз съм така 600-700, докато бях в овулация ми даде 300. Когато съм засичала преди е имало овулация, гинеколог и изследвания потвърдиха. Минах и ЯМР, хипофизата е чиста.

# 455
Благодаря за мнението!
Засега не търся репродуктивен. Просто добър АГ, който да обърне внимание, а не да претупа прегледа.
Зъбните снимки не са проблем.

# 456
Salsera, пия го единствено с цел регулиране на цикъла. Ендото дори инсулина не я притеснява, но метформина просто си е златен стандарт при нередовен цикъл заради СПКЯ. Защото според всички изследвания, които направих последната половин година няма никаква хормонална причина цикъла ми да е от дъжд на вятър и въпреки това е факт, че си идва, когато реши.

doodle, каза, че ако и глюкофажа не ми понесе няма какво повече да направи. Просто влизам в графата "хора, които не толерират метформин".

Благодаря за пожеланията за добри резултати от биосиите, момичета! В интерес на истината не знам какво ще правим. Имунологична със сигурност, може да си поискам пълна вирусологична, ИМПО/ИМПО+ не знам дали ще ми предложи.

# 457
Този глюкофаж 1000 и аз го пия от 4 месеца, свалих 8 кг (сега съм 56-57кг) обаче цикъла е пак дълъг 35 дни, овулация пак след 20ти ден… А едно време преди 3-5 години си беше на като часовник цикъла на 28 дни.
Пия и инофолик комби и глюкофаж, не знам дали е добре заедно.
Казах и на Чапанова, че тази късна О не ми харесва, каза да отида на 2ри ден от Ц, че да го оправи, ама на мен това ми звучи като просто стимулацийка…
То ние до АРТ не можем да стигнем с нея от септември откакто се познаваме, защото уреаплазмата е още в мен и след повторното лечение с Аб.
Иначе ние миналата седмица на Ову си действахме и не чакам Ц на 25.01.
Хем се надявам, хем нямам никакви симптоми, а предните пъти точно преди Ц вече много ме боляха гърди и ниско долу като ПМС.
Поне имам план, като ми дойде Ц да отида на венеролог в Центъра за кожно-венерически болести, защото явно гинеколозите са безсилни с тази моята уреаплазма.
Еех, до къде я докарах … център за венерически болести, а хахах

# 458
Алина, и преди сме го коментирали, ама не помня.. с какви АБ сте пробвали да лекувате уреаплазмата? Аз пих два едновременно и се махна от първия път. Те обикновено я лекуват по протокол и са три нива на лечение, в Геника вече правят и антибиограма, което за мен е по-логичното.
Има ли шанс с мъжа ти да си я препредавате? На нас 40 дни след АБ не ни даваха да не се пазим, за да имаме две контроли на лечението.

# 459
Септември 1.во лечение - Азитрокс 6 дни и Клацид 5 дни за мен. По антибиограма.
ММ доксициклин 7-10 дни, не помня.
После ноември контролни изследвания - аз положителна, ММ отрицателен, но пак и двамата пихме доксициклин 10 дни.
Януари контролно изследване, Чапанова беше убедена, че съм се изчистила, а и имах хубав фоликул и лигавица и каза да действаме тези дни, а резултата от изследването излезе вече след Ову.
Та сега за трети път ще се лекуваме..😅
Според мен е така, защото я влача от доста години, а и тези курсове май са доста кратки за уреаплазма. Трябва си консултация с венеролог, че ми писна само АБ, секс с презерватив и после възстановяване на лактобацили 😀
Иначе да кажа, че когато сме се лекували, не сме били сексуално активни, а когато се е случвало е било винаги с презерватив. Буквално в месеца 3-4, максимум 5 пъти да е било😅

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 22:19 от alina22

# 460
  • На изток от Ада
Успех Алина!

# 461
Уф, значи много се е загнездила гадината. Стискам палци този път вече да е успешно!

# 462
Минавам да ви “почерпя” с тези красоти за рождения ми ден, който беше преди няколко дни! Вече и аз съм в клуба на 30ката 😀

Скрит текст:

Почивката ни привършва и скоро се връщаме пак в джаза. Очаквам да има ЗФ този месец или някакво голямо закъснение, защото ову ми се падна тук, смяна на климат, полети. Иначе и тук се раздадохме и точно денят след ову се наложи да ми бият инжекции със стероиди + няколко дни от любимият ми преднизолон 😀 Ама си поех риска, защото нямаше просто друг вариант. С изключение на това, всичко беше прекрасно и нямам търпение да дойдем пак някой ден 😊

# 463
V_sS, честита да си! Здрава, много щастлива и с много сбъднати желания! Heart

Къде е тази красота?

# 464
  • Замък сред облаците
Ооо, някой е бил на

Честита да си, Ви, и спорна година! Много кекс с мъжа ти и да посеете правилната семка!

Общи условия

Активация на акаунт