За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 216
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Лорейн, стискам палци този път да се види ембрион!

# 526
Минах ... казах му, че днес зверски ме боли главата (сигнал за Ц при мен) и от днес и корема ме свива ...
Гледа ме, видя се сак, празен ... Според него благополучно развитие е адски минимално ... Предложи ми варианта да изчакам да видя това зацапване дали ще тръгне в Ц и тялото да се изчисти .... ако няма развитие и Ц не настъпи да почна Дуфастона и ако съм искала да се опитаме да задържим нещата за още 10 дни и да видим дали изобщо ще излезе нещо, но е на мнение, че само ще си отложа сама агонията.... Та и аз съм на мнение, че май искам наистина тия симптоми да са на настъпващ Ц ... Ще ви държа в течение на нещата....

# 527
  • На изток от Ада
Да не те прати на чхг и прогестерон. Ами ако искаш да го задържиш...
Дано тръгне МЦ.

Аз съм с едно течение почти невидимо м/у оранжево и кафяво... Датата е 24 за МЦ

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 17:33 от nasito8988

# 528
Наси, аз съм реалист ... с тия ниски стойности, които имах ... и с това зацапване днес ... ясно ми е как ще се стекат нещата ... другото, което е .... варианта с бавното развитие и изоставане на самото развитие, да пази Господ ама аз работя с деца с физически и психически проблеми и повярвай ми, да ни пази Господ от такива неща....

# 529
  • На изток от Ада
Да просто лекаря ми е интересен...

# 530
Да просто лекаря ми е интересен...

Ами обиколила съм всички възможни и в двете области покрай нашия град ... това е ... нямам възможности за постоянно тичане в София, която ми е на 300 км

# 531
  • София
Белийв, без да го приемаш като нападка, но независимо от ниските стойности и именно защото не се знае накъде е тръгнало и имаш болки и зацапване чхг-то е 100% необходимо според мен.

# 532
Не го приемам като нападка. Simple Smile

# 533
  • На изток от Ада
И аз това мислех като Шантал!
Белив пусни да знаеш че пада

# 534
  • Замък сред облаците
Белийв, това че може да се развие по-късно ембрион няма абсолютно нищо общо с развитието му психически и физически. Нито ЧХГ има такова отношение.

# 535
Първо да честитя на Жаки малкия бебок! Аз си спомням, когато забременя, направо ми се вижда супер скоро, пък то вече си минало всичкото времв. Пожелавам Борис да расте здрав, да носи много радост на мама и тате и да е винаги усмихнат и щастлив!
Лорейн, не го отписвай още, според мен имаш съвсем реални шансове всичко да си е съвсем наред!
Ягодке, освен сакче толкова рано не може да очакваш повече. Малко търпение и като чуете пулс, ще ти е много по-спокойно ❤
Билайв, аз също мисля, че е добре да пуснеш ЧХГ и всичко ще стане ясно. Няма да се чудиш и за прогестерона дали да го почваш или не. Иначе знаеш тук всеобщото мнение за Дуфастона - слаб е и е синтетичен, ако ще задържате нещата ти трябва циклогест или минимум утрогестан.

# 536
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, благодаря ви за днес за подкрепата тук и на лични. Успяхте да ме вдигнете 😁 Което си е цяло чудо напоследък. Обвинявам ретроградния Марс, който засягал уж моята зодия доста тежко.
Приятели ме съветват да пусна поне сигнал или отзив някъде за тоя непрофесионализъм и безочливост, но не ми се занимава. Ще се натоваря. Но ще го помисля още малко.

Белив… без думи, само - 🤍

# 537
  • София
Прего, аз мислех, че съм го написала, ама явно си е останало за мене си.... Все повече се убеждавам, че ни трябва по един *** и в такива случай да можем да го преместим от ляво на дясно или обратното!
Много добро впечатление ми направи една докторка, при която отидох за цитонамазка само, но пък й разказах всичко каквото сме правили до тук. Реакцията й при прегледа на ехографа беше: сигурна ли сте, че имате нужда да разказвам какво виждам или предпочитате да питате ако нещо не ви е ясно? Аз се засмях, а тя каза: пациенти като вас могат съвсем спокойно и без да завършват медицина да упражняват професия като помощник акушер.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:14 от shan^tall

# 538
Във връзка с горното, може и да съм споменавала - мой приятел отива на лекар и започва да се обяснява какво-що. Лекарят, впечатлен, пита: “Вие колега ли сте?”

Отговор: “Не, любител съм.”

Та така. При качеството на някои лекари, с които се срещаме, е хубаво да се пообразоваме. За всеки случай.

# 539
Има един лаф "Докторе, недейте да мерите вашите познания на база 2 часа лекция с моите на база цял живот с тази диагноза" Simple Smile

Вече не знам дали ме боли гърлото или ми е заседнала перманентна буца Joy Утре отивам да си прибера една снежинка на топло Heart

Честит бебок, Жаки!

Общи условия

Активация на акаунт