Модни консултации -78

• 65 276
  • 700
  •   1
Отговори
# 690
Сигурно въпросът ми не е за тук, но откъде мога да си закупя златно колие с надпис "мама"? Гледам в интернет, но това, което излиза в Гугъл по първоначално търсене, не ми харесва. 🙄
По принцип искам розово злато, но и с жълто ще се примиря. 😃

# 691
  • София
Купи си чисто, плочица или каквато форма искаш. И после дай да ти го гравират. Евтино е гравирането.

И заповядай в темата за бижутата.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1637094

# 692
  • в пералнята
Момичета, имам нужда от малко помощ. Имаме служебен ивент с клиенти и след него ще ходим всички заедно на концерт на Роби Уилямс. Какво да си облека, така че хем да е подходящо за бизнес среща, хем след това на концерта да ми е удобно и да не приличам на някой глътнал бастун.

# 693
Може би палацо или друг тип панталон с блейзер или елек без ръкави, за да е като костюм/сет. И едни ниски+удобни обувки. Така би било и обрано, и практично. С хубав аксесоар за коса и бижута е вариант и да се подчертае и нещо към визията.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 08:49 от Аня

# 694
Здравейте,
Търся си ултра широки дънки. Още от дупето да се разширяват надолу, като крачола в края си да е около 30-40-50 см широк.
Нещо подобно:

# 695
  • в пералнята
Аз имам тези, стоят много готино
https://www.zalando.de/levis-superwide-jeans-relaxed-fit-investe … e221n0pf-k11.html

# 696
И моите такива са на levi’s, много са яки:

# 697
Arhinora Може би нещо подобно:

С по-различна риза (класическа бяла например)

Без пухчетата на обувките. 🙃

С по-различна чанта (класическа бяла или някой интересен клъч), сламената е много ваканционна.

С по-обрано деколте.

# 698
Моите са от Junona

# 699
По стара традиция, планирането на есенния гардероб почва от юли😄
Искам мнения. Намерих винтидж пуловер Диор като този на снимката, но в розово, размер М (на снимата е XL) за буквално няколко долара. Уловката е, че пуловерът е мъжки, от Dior Monsieur линията, и си е бая големичък като размер. Не е толкова торбест, като на снимката, но си е въздългичък и ръкавите му също. Чудя се дали да го запазя за себе си. Идеята ми е да го нося с бяла риза отдолу, имам една много симпатична с панделка на врата и 3/4 trumpet ръкав (разширяващ се в краищата), върху който да навия ръкавите на пуловера. Мисля си и да съчетая с тази винтидж YSL пола (памук/коприна), подпъхнат във високата талия, но дали няма да се получи твърде preppy/колежанска униформа ми е опасението и дали няма да е по-добре с кариран тесен сив панталон с висока талия или пък тъмен с широк крачол?

# 700
С полата не би била толкова сполучлива комбинация, колкото на снимката. С контраст и панталон може да мине за шик. Типично по диорски визия. Тъмен панталон, определено. Разбирам идеята. Понякога обаче не стои всичко добре, както на снимка. Много зависи от осанка. Иначе може да се изгуби човек в някоя дреха.
Лично аз не обичам свлечени ръкави и предълги дължини.
Материята, цветът и деколтето, ако не те притесняват – действай.

Общи условия

Активация на акаунт