Пъзели 68

• 1 145
  • 57
  •   6
Отговори
# 15
Една красота на Schmidt

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 10:37 от Ioana_g

# 16
  • Варна
Не съм особено очарована от първия замък от серията, но съм оптимист за следващите Simple Smile

# 17
Благодаря за новата тема ♥️.
След принцесата на HighSpeed запис и от мен с една принцеса.

# 18
Да се разпиша в новата тема. Бях много любопитна да видя кокичетата на Black sea, след като ги коментирахме тук с Vox. Разопаковах го да видя уж само как изглеждат парченцата, но от пръв поглед много ми хареса и реших да редя него, въпреки че за почивните дни ми се искаше да редя хилядарка, а 500-те части да ги оставя за през седмицата. Да се реди беше голям кеф, прекрасна картина и цветовете са точно по мой вкус Blue Heart

HighSpeed, какво не ти хареса в пъзела, стана ми любопитно.

# 19
Здравейте,от известно време следя темата ви. Решихме с ММ да редим пъзели и току що получих първата си поръчка. Благодаря за опита който споделяте🧩🧩🧩

# 20
Да се запиша и аз с първия нареден за тази година пъзел Simple Smile
Гъливер, Heye

Много са ми забавни изображения с много човечета, всеки прави нещо и е като приказка. Този не беше чак толкова забавен като Пазарът, тъй като човечетата са туристи на групи и ходят и гледат в една посока, но пък и тълпи да редиш си е забава Simple Smile

# 21
Да се запиша и аз с първия нареден за тази година пъзел Simple Smile
Гъливер, Heye

Много са ми забавни изображения с много човечета, всеки прави нещо и е като приказка. Този не беше чак толкова забавен като Пазарът, тъй като човечетата са туристи на групи и ходят и гледат в една посока, но пък и тълпи да редиш си е забава Simple Smile

Оооооо, и аз си падам по пъзели с много човечета. Забавно ми е да откривам разни дребни детайли, а те обикновено са смешни. Наредила съм 4-5 на Heye, имам купени може би още 5-6 броя. Ще им дойде и техния ред.

# 22
И аз горе долу толкова съм наредила от триъгълните кутии, имам само още един. С котки вместо човечета е, но предполагам, че ще е същото като концепция. Все пак котките са на парти, все ще правят по нещо забавно Simple Smile

# 23
  • Варна
Делта, не ме накефи толкова много небе. Не че ми е било трудно, напротив, направих го по-бързо отколкото преборих замъка, но такива необятни небета ми харесват само при пейзажи, защото там довършват общата картина. Тук щях да се зарадвам на примерно още една Елза от другата страна, пак обърната към замъка, но в друга поза. Нещо такова. Отделно частите бяха една идея по-малки от обичайните Равенси, с които съм свикнала. Да, другите малко груби идват, но на мен точно те ми харесват. Абе, търся си за какво да мрънкам е моята работа май Simple Smile

# 24
  • София
Каубои и индианци, автор Евгений Алексеев, Black Sea, 500 части

# 25
  • София

Ако го продаваш го искам. Много е красив

# 26

Ако го продаваш го искам. Много е красив

Обещан е. Имам още една принцеса, но не съм я редила още. Снимката е лоша, но на лампа е снимана

Зарибих една съседка от другата улица - едно време за гоблени, сега за пъзели.

# 27
  • Варна
А, между другото, забравих да попитам. Някой да има Рапунцел от серията Дисни/принцеси/замъци? Липсва ми, а я харесвам и бих желала да я имам. В озон е изчерпана.

# 28
  • София
Аз май я имам. Трябва mimok да каже, защото от последното състезание в Люксембург пъзелите ги оставих при нея да не ме изгонят от нас JoyJoyJoy

# 29
  • Варна
Този пъзел си търси нови стопани. С една приятелка го редихме заедно, неин е. После ми го даде за да върви нататък, а на негово място ще си вземем нещо друго да редим. Ако някой има интерес, на обичайната стойност е.

Общи условия

Активация на акаунт