ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • В светлината на слънцето
Добри, честит да е Горинич! Да е здрав, успешен и да постигне всички свои мечти и желания! Heart

# 181
пълнолетия тази година!

да ти е жив и здрав, доби, щастлив и успешен!

# 182
  • България, София
Добри, честит да е рожденикът! Да е здрав и благословен, много обичан и щастлив, нека с лекота да сбъдва мечтите си, упорито да преследва целите си и да ги осъществява и да ви носи поводи за радост и гордост!
Този тип подаръци много ми харесват - екскурзии, пътешествия, музеи. Много повече ги предпочитам пред вещи. За мен са важни емоциите, спомените.
И тъй като наборката става на 18 в края на октомври, още ми е широко около врата за измисляне на подарък.

# 183
  • Бургас
Добри, честит ви рожденик! Много здрав и щастлив!
И нашето пълнолетие е днес. Да ми е жива и здрава наборката. И все така да ни е радост.
Довечера ще празнуваме семейно, а утре кУпон вкъщи. Много ми се искаше на заведение, но не била чичка Laughing
Подаръкът е концерт + пътешествие с нейн приятел. Чака с нетърпение.

# 184
  • Перник
kalka, st. Dobri, да са ви честити рождениците! Нека са здрави и постигат мечтите си с лекота!

Имаме около 3 месеца и половина до пълнолетие. Все още не се коментира, нямаме идеи нито за подарък, нито за парти.

# 185
  • В центъра на моретата
st. Dobri, да е здрав, успешен в желанията си и последователен в целите си! А вие като родители да сте горди с това, което сте сътворили. Честито и весел празник!

kalka, честито пораснала девойка! Да е здрава, успешна, щастлива в изборите си и следваша мечтите си!

# 186
  • България, София
Калка, честито пълнолетие и на твоята госпожица!
Здрава, щастлива, благословена, обичана, щастлива да бъде! Смело да мечтае и с лекота да сбъдва мечтите си, пътят й да е осеян с успехи!

# 187
  • Пловдив
Здрави и щастливи деца (упс! младежи!)  да са рождениците днес!!!

Cake
Birthday

St. Dobri, Kalka, желая ви весел празник!

Аз си взимам отпуск в понеделник, за да трансформираме сметката на младежа. В Уникредит му беше такава - за до 18 г. , сега имало някакъв вариант за "младежка" за до 21 г. май пак без такси обслужване, но ще разберем на място. Вие, ако имате впечатления за това, споделяйте!

# 188
  • София
kalka, да е жива и здрава девойката ти, честито й пълнолетие! Нека уверено и с размах постига целите си! Подаръкът й е топ! Весел празник Kissing Heart

# 189
  • София
kalka, добри, честито пълнолетие на децата ви. Да са здрави, щастливи, целеустремени и да постигнат всичко за което сега мечтаят. Весел празник.
На девойката съученичка има днес РД и довечера ще го отпразнуват в дискотека. В сряда пък друга става на 18 и отново са на дискотека. В четвъртък как ще стане за училище не е много ясно, но тя да го мисли.

# 190
Къде ходи на дискотека? При нас най често се чува Мазе Simple Smile

Калка,честито и на твоята дъщеря: жива и здрав, щастлива, да й се сбъдват неща 🌟

# 191
  • София
Тя е ходила всичко на всичко 3 пъти. Днес ще й е 4 - ия и до сега само в Bedroom ходят.

# 192
  • В светлината на слънцето
kalka, честита да ти е пълнолетната девойка! Само радости и красота да я очакват в живота! Heart

И наборът е довечера на рожден ден на момиче от компанията. Много рожденици днес, ей. Blush

# 193
Честити пълнолетни деца, St.Dobri и kalka! Да са ви здрави, с късмет и да следват мечтите си! Flowers Four Leaf Clover

Тя е ходила всичко на всичко 3 пъти. Днес ще й е 4 - ия и до сега само в Bedroom ходят.
Моите все още не са ходили на дискотека, освен по зелените училища разни детски хотелски изпълнения...Ще е голямо предизвикателство за всички ни първия път! Wink

Иначе, нашият бъдещ пролетен пълнолетник вече също си има осигурени подаръци - каза, че иска училищната екскурзия да му е подаръка + билети за концерт, които са купени вече.

# 194
  • София
St Dobri, kalka, да са ви честити рождениците, да здрави, успешни и да следват мечтите си.Birthday Champagne

И нашето пълнолетие чука на вратата.
До вчера девойката до вчера беше "не знам... чакай сега, не мога да го мисля точно сега... не знам кой ще може..." Е, как да разбере, ако не пита Blush
Преди малко "предложението още ли важи", което отзначава, че купонът ще е домашен - ще ѝ освободим "къщата" през почивните дни (а ние ще притесним брат ѝ с преспиване), като на самия ден ще сме си 4мата.
При нас се събраха доста подаръци, все материални - традиционния шофьорски курс, телефон, че има нужда че и нещо като бижу за спомен. На екскурзия и на мен ми се ходи само да се успокои този свят, но ми се реве като погледна новините.
Тя на дискотека не е ходила, само веднъж с споменатото Мазе на някакъв концерт на младежка група, но беше до рано.

JiD, баткото на наборката е с младежка сметка в ПИБ, там беше до 24-26 г. Трябва да проверя, че и на нас отново ми предстои, че да закрием ДСКто.
Девойката основно с Революта оперира.

Общи условия

Активация на акаунт