ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Моят ходи на дискотека понякога. В Exe беше последно, но и в Студентския ходят. Не често, но на няколко месеца веднъж се случва. Прибира се с такси, ако са няколко и го делят, или с нощните автобуси. От него разбрах, че в София има и нощен транспорт 😆,  чак после почна дебат за спирането му.

# 211
Моята не ходи на дискотеки, клубове и нощни мероприятия и навсякъде я караме и прибираме вк. винаги сутрин на училище.

# 212
  • София
Момчешките майки сме май една идея по-ларж Joy Дъщеря ми я развозва баща й до и от училище, а по рождени дни на непознати за нея места се включвам аз - по нейно желание е това, а и на нас ни е по-спокойно. Не знам как бих процедирала, ако след време изяви ентусиазъм за нощни разходки - ще черпя от вашия опит Kissing Heart

# 213
  • София
В последните 3-4 месеца беше 3-4 пъти на дискотека - Бедрум основно, и на НГ на някакво тайно парти до НДК. С такси се прибира, обикновено се комбинират приятелки. Няма как да станем по нощите да я прибираме, в петък става на 18 - съвсем легално вече може да си ходи навсякъде. Grinning

# 214
  • София
Бебчо, споделяш тъй дългоочакваната новина и съм много, много щастлива за това!
Да си отдъхнете най-накрая цялото семейство! Gift Heart
Пожелавам на децата да имат само положителни емоции оттук насетне, с добри учители, с добри приятели и човешко отношение, а целият този ужас да бъде забравен.

Наборът досега не е бил на дискотека и някакси май не го влече. Ходи на партита, обикновено в домашни условия. На Нова година остана и с преспиване. Прибираме го с колата. По-късно от 00:00 не го оставяме да седи.
Такси е ползвал 2-3 пъти, но винаги аз съм му го поръчвала и е било през деня.

# 215
  • Перник
Моят син не ходи на дискотека. Миналата година беше на рожден ден в заведение и се прибра малко след полунощ. Уж трябваше да се обади да го вземем, но си тръгнали пеш с още един младеж, и така. Заведението беше на около 1.5 км. от нас, пролетно време, приятно Grinning

# 216
Наборът го пускам навсякъде, където поиска, но досега не излизаше много , защото имаше гадже / скъса с нея преди седмица, след 1 година връзка. Аз май го преживявам повече от  него, свикнах с момичето , по принцип ми трябва повече време за промените./
Иначе досега не е ходил по барове, но е някаква мода да си празнуват 18  рожден ден на вила. Вече беше на няколко такива.
Общо взето ми изглежда разумен и гледам да не го контролирам много.

Бебчо, много се радвам , че преборихте системата Hands Clap

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:08 от The Invisible

# 217
  • България, София
Бебчо, много, много се радвам за вас. Надявам се този успех в съда да ви донесе търсеното удовлетворение и най - вече да си отдъхнете от целия кошмар, да го оставите зад гърба си и занапред само хубави емоции, свързани с училище да имат децата, а и вие.

Наборката до момента не е ходила на дискотека. Случвало се е да окъснява от рождени дни, но се прибира с градски транспорт и държим връзка по пътя, ако не успеем ние да я приберем. Миналата седмица бяха на РД на съученичка и се прибра малко след полунощ, но майката на едно от децата го е играла такси и от НДК, където играли на боулинг, ги развозвала по домовете.
Когато ще поокъснее, винаги искам да знам как ще се прибере, ще има ли компания по пътя.
Малко ме е страх сама по нощите с такси да се прибира.

# 218
  • Plovdiv, Bulgaria
Ех, че хубави новини, бебчо и поздравления за рождениците!
Моят син не е много по баровете, но той си върви с компанията на брат му/ с него е ходил няколко пъти на домашно и Бушидо, а и вкъщи правеха купони като ни няма/, а те са доста по-големи и вече мислят за бизнес идеи. Sweat Smile
Някъде по-нагоре четох за подарък за 18-я РД. Аз подарих книги на големия ми син-май беше за Илон Мъск едната.

# 219
мдааа вила се очертава за рождения ден, но къде покрай софия: някой има ли опит/идея?

# 220
мдааа вила се очертава за рождения ден, но къде покрай софия: някой има ли опит/идея?
Само за Пловдив мога да помогна

# 221
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Нека тя ни донесе звънък смях, здраве и безброй усмивки Kissing Heart

# 222
  • София
Честита баба Марта! Здраве и късмет за всички! Flowers Four Leaf Clover

# 223
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Живи и здрави да са децата ни и ние с тях!
Грабнете по една виртуална мартеничка от моите.
Heart

# 224
  • В светлината на слънцето
Честита Баба Марта, момичета! Да сте здрави и вие, и наборите, и близките ви! Това е най-важното! Heart

Общи условия

Активация на акаунт