Отговори
# 165
  • Пловдив
Стайл,  newsm59
Пожелавам ти много здраве, за да се радваш на всички прекрасни емоции, които те очакват

Много е странно това с меренето на бебетата. На мен пък все ми казваха, че сме назад, че сме дребнички, а на прегледа в Селена се  оказа, че всичко си е в границите на седмиците. Но пък по-честата грешка на ехографите е да изкарват в повече. Колко пъти чета, че бебето преди раждане е накакъв великан, а се оказва, че е нормално малко бебче

# 166
  • Попово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Style! smile3510
ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И БЕЗПРОБЛЕМНА СРЕЩА С МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ    smile3522

# 167
Здравейте мами. Как сте? Аз имам едно въпросче в групата на малкия има Рубеола имали опасност ако Гого се разболе да ме хване и мен? Защото не съм я карала. И още едно въпросче Ако се заразя имали опасност за бебетата?         

# 168
Style честит РОЖДЕН ДЕН Леко и безпроблемно раждане

Здравейте мами. Как сте? Аз имам едно въпросче в групата на малкия има Рубеола имали опасност ако Гого се разболе да ме хване и мен? Защото не съм я карала. И още едно въпросче Ако се заразя имали опасност за бебетата?        

не мога да ти отговоря на въпроситер но искам да ти кажа, че за мен си героиня. браво, че си успяла да задържиш до сега близнаците  Laughing

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН STYLE!!!

Да си здрава, щастлива и много усмихната!!!

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, STYLE   bouquet   bouquet
Бъди много щастлива и обичана! Леко и безпроблемно раждане Peace

Sve_dim, благодаря ти!  Hug И на мен ми се струва, че хладничкото ще е за предпочитане пред топлата вода.

# 171
STYLE, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
  ura
Бъди много, много здрава и обичана, а скоро и щастлива майка на едно прекрасно бебче!

Maq 22, можеш да си направиш изследвания за Рубеола - взима се кръв от вената и се гледа дали имаш антитела. На мен ми правиха преди да забременея и много се бях шашнала, че резулата е положителен, но докторът ми обясни, че това е добре, защото показвало, че или съм имунизирана или съм я прекарала. Не знам на теб, но аз си спомням, че в гимназията ни правеха ваксини на всички момичета против Рубеола. Естествено, най-добре е да говориш с твоя доктор и той да прецени как да процедира.

# 172
  • гр.Варна
ЧРД Стайл!
Бъди жива,здрава,обичана и най-лекото и бързо раждане:)  bouquet

benitta,за щастливите дати:трябва да образуват 9,НО  не събрани дата и месец,а само датата и годината/2007/,само месеца няма как.Мисля Ая беше писала за това.За месец Март,щастливите дни са 9,27,18.03.Аз мисля ако ми се наложи секцио,то да е на 27-и!!!
Аз днес ще се пробвам да ида за псоледно на работа,стига да не ме извикат пак де:)
Успешен ден

# 173
Добро утро.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СТАЙЛ-МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО,ЛЕКО РАЖДАНЕ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС.Снощи и аз се уплаших,защото ходих до пазара да си купя някакви плодове,няма да споменавам какви,като почнаха едни болки ниско долу,че и в кръста даже,реших-ще раждам.Едвам се довлякох до вкъщи и след 1час лежане се пооправих.Наближава и това си е...днес казах на мъжа ми да ми остави колата и след малко отивам да донапазарувам,каквото е останало,че да няма изненади.Мисля да купя по-тънка пелена за изписване,защото тази,която съм взела е плюшена,отвътре с вата и ми се струва,че ще е дебела ако е 20градуса,както достигат температурите през деня.Някоя мама,но не се сещам коя,каза,че ще вземе само бивацин-на мен ми бяха казали,че той не замества промивките,ползва се като допълнение и то само няколко пъти на ден,а е хубаво да се обливаш с разтвор колкото може по-често.За мърдането на бебо-не се шашкайте,че не го усещате,когато сте постоянно в движение,това е най-нормалното,защото така то се приспива,нали и след като се роди го люшкаме,за да заспи.Когато ходите по-дълго време е възможно да е заспало по-дълбоко и да не мърда,просто легнете,успокойте се е си загледайте внимателно корема-може да видите как се надига в ритъм,различен от вашето дишане-това е заспалото бебче и не го тормозете да го будите,полежете спокойно,то след малко ще стане.Не ги ръчкайте и побутвайте.ДейзиГ-стискам палци всичко да мине неусетно.Чао и слънчев ден

# 174
Момичета включвам се при вас за да ви кажа, че ДейзиГ е родила момиче - Теди както всички очаквахме, и двете с бебка са добре

# 175
Мили момичета, искам да съобщя, че мама ДейзиГ тази сутрин се е сдобила с една малка принцеса- Теди!  Да е жива и здрава! Бързо възстановяване и много,много щастие!

# 176
И малко подробности за Теди, току-що: родена е 3,160кг и 48см! Мама и бебка са добре и ни пожелават бързо и безболезнено раждане на всички!!!  bouquet

# 177
newsm51 Честита малка принцеса на ДейзиГ !!!  newsm51

Да расте здрава и щастлива! А на мама - бързо възстановяване и много радост покрай дребосъчката   bouquet

# 178
  • гр.Варна
Честито на мама Дейзи Г!!
Да й е жива и здрава малката Принцеса и много,много да слушка.........

Леле,започна се.А като знам,че и аз не съм с много по-късен термин от нейния.............чак шубето ме хваща.Освен да си оправя сакчето за болницата,че не се знае.........
Макар,че нямам проблемикато цяло-Да чукна на дърво.
Като ходих на преглед миналата седмица ми казаха,че матката ми е много спокойна.Мама е имала контракции с мен в псоледните 3-4 дни.Дано и аз да съм като нея,предвид,че досега бременностите ни се припокриват като чувства,емоции,състояние:)
Лек ден отново

# 179
  • София
ЧЕСТИТО НА ДЕЙЗИ!

Много да ги радва малката Теди!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАЙЛ!

Леко и безпроблемно!

Общи условия

Активация на акаунт