Хърватия - Словения

• 801
  • 8
  •   1
Отговори
Отварям нова тема за плануване на пътуване до Хърватия и Словения.
Имам желание да посетя тези държави, като спирките ми са Загреб, Любляна и езерото Блед.
Предвиждам седмица.
Със самолет.

Ако има минали по този маршрут, ще се радвам да споделят идеи, варианти за маршрут и нощувки.
Както и всякакви тайности, открити от собствен опит Simple Smile

# 1
Не мога да споделя опит, но се интересувам от море в Хърватия, по-точно Истрия. Ще следя. Не знам как мога да споделя друг сайт (за пътувания), но там има няколко теми за Западните Балкани, които ще са Ви полезни.

# 2
Отварям нова тема за плануване на пътуване до Хърватия и Словения.
Имам желание да посетя тези държави, като спирките ми са Загреб, Любляна и езерото Блед.
Предвиждам седмица.
Със самолет.

Ако има минали по този маршрут, ще се радвам да споделят идеи, варианти за маршрут и нощувки.
Както и всякакви тайности, открити от собствен опит Simple Smile
Най-подходящия период за Словения, ез. Блед е пролет или лято. Района е прекрасен, преминаваме често от там, на път към Италия. Последно минахме преди 10 на дни, но беше мъгливо и не се виждат гледките.
Любляна е много красива и зелена столица, много приятна атмосфера носи града. Имат разкошна Коледна украса.
Не мога да дам препоръки обаче за самите градове, защото ние пътуваме с кемпер, през тези места.

# 3
Имам идея за пътуване през май.
Обичам да чета пътеписи Simple Smile благодаря!

# 4
Какъв е смисълът от темата, тъй като споделих разказ по маршрута, за който се пита. Отговорих на въпрос и двата ми коментара са изтрити?

# 5
Аз събирам идеи и съвети.
Кой и защо трие...не знам.
Жалко....

# 6
Ще посетим Загреб в началото на април и ми се искаше оттам да направим еднодневна екскурзия до Плитвички езера.
Някой има ли опит с организирането на подобно пътуване? Излизат ми предложения на туоператори, но ми се струват на много високи цени. Дали има автобусни линии, които се движат редовно по дестинацията?
Ще съм благодарна на всякакъв споделен опит и идеи и за самия Загреб.

# 7
Планирам екскурзия началото на октомври. Идеята е да се тръгне през ноща, сутринта Любляна и Постойна  и на следващия ден Блед.
Къде е удачно според вас да се нощува. В района на езертото или не ?
ако е в района , от коя страна ? идеята е да сме по -близо до лодките

# 8
Планирам екскурзия началото на октомври. Идеята е да се тръгне през ноща, сутринта Любляна и Постойна  и на следващия ден Блед.
Къде е удачно според вас да се нощува. В района на езертото или не ?
ако е в района , от коя страна ? идеята е да сме по -близо до лодките

Аз нощувах в Любляна. Много е близо до Блед.

Общи условия

Активация на акаунт