Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 360
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Berlin
Какво казва във видеото - всички стриймъри са му отказали да говорят, защото ги е страх от РР, за кои/какви стриймъри става въпрос?

# 1 306
Разпитът на Блейк под клетва (deposition) е плануван за 23.06. Дали ще се яви?
Също така адвокатите на Балдони и Уейфеър са захапали сериозно Блейк относно Тейлър Суифт. Казват, че тя самата твърди, че Суифт е била с нея през целия снимачен процес и може да докаже всичките неща, за който обвинява Джъстин Балдони - в същото време не споделя комуникацията си с нея и пита дали адвокатите на Суифт са им дали някаква кореспонденция. Не мога да й схвана спатиите…

Също така до този момент Блейк не е предоставила никакви доказателства по нейните обвинения, освен смс-те от Джен Ейбъл и някакви нерелевантни неща. Адвокатите на Балдони са изискали комуникацията на Лайвли с Брадли Купър, Изабела Ферер, брандън скленър, Лиз планк (от подкаста на Джъстин), някаква мнима докторка от инстаграм и още доста хора.

А в едно заглавие видях, че Тейлър ще е “завинаги бясна на Блейк” 😂
Скрит текст:
added: "She will forever be furious at how Blake quite clearly was using her for clout and leverage in her dealings with Justin. She really hates that Blake would even think like that, let alone write the things she did in that text."

# 1 307
  • Sofia
Съдията е издал решение, че Блейк трябва да предостави на ответната страна смс-те с Тейлър. Причината за решението е, че самата Блейк е посочила Тейлър в началния си списък на хора, релевантни към делото.

Аз все пак се чудя дали в тези смс-и Балдони ще намери нещо важно за него. Няма да се учудя Блейк да е споделила с Тейлър неудобството си от Балдони, дори да е нямало  SH, тя обича да се вижда като жертва. Да не се окаже, че обслужват повече нейната теза, отколкото неговата.
Дано не се окаже, че цялата битка на Блейк да защити тези смс-и е само защото иска да изглежда като страхотната приятелка, която защитава Блейк.

Много стран се завъртя този кейс. Нали уж Балдони получи инфо от Суифт срещу това да не взима смс-те? Той оттегли искането си към нея, обаче иска същите смс-и от Блейк? Така излиза, че всъщност не е имал сделка с Тейлър?

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 07:53 от NBM

# 1 308
Най-накрая нещо в полза на Балдони! Според мен, ако имаше нещо в смс-ите, дори само намек за неудобство от Блейк към Балдони, адвокатите й щяха да го използват в нейна полза. Иначе си мисля, че Фрийдман може да има някаква уговорка с адвокатите на Тейлър. Много е важно сега да не й се навреди на репутацията. Дано някой да се “изпусне” и нещо да излезне онлайн

Едит:  А може би Фрийдман и Суифт изиграха Блейк преди време, а сега Фрийдман изигра Суифт? 🤔

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 08:41 от raddish_dim

# 1 309
Честно казано, аз се притеснявам единствено да не му скроят шапката на Фрийдман тези двете. Много са ми съмнителни и хлъзгави. Адвокатите на ТС ще искат да ударят едно химическо на имиджа ѝ и няма да се спрат пред нищо. Ще е фатално Фрийдман да им падне в капана. И катастрофално.
Те могат да си играят на врагове, но реално да не са. Тук вече разсъждавам като човек, чиито приятелства са силни и за истински приятел бих направила и невъзможното, и непростимото.
Като правоприлагащо лице обаче човек трябва да гледа само документите. В правото хуманност често липсва.

# 1 310
Аз нямам никакви притеснения ,мисля че Тейлър и адвокатите и ще бягат от това дело като от зараза.Планетата Земя е на страната на Балдони ,няма какво да стане и как да изкривят информация ,че е имало сексуално насилие ,хората вече не са облъчени като по време на ми ту -началото.

# 1 311
Дано си права. Мисля същото, но все пак очаквам и неочакваното от ТС.

# 1 312
  • София
А тези смс-и дали въобще съдържат нещо особено и пикантно? И да е имало, отдавна е изтрито според мен.
Да държи нещо уличаващо толкова време...надали. Може да има някакви смс-чета с обсъждания на дрехи, лични кокоши неща тип -мъж ми много ме дразни, онази е много тъпа...но ако има нещо сериозно относно делото, го е замела много отдавна.

# 1 313
Щом толкова ги пази и не ги дава? Браян Фрийдман ги искаше преди 23.06, защото тогава му е срокът за измяна на точкте от иска на Балдони, които съдията остави, след като отхвърли частта с оронване на престижа. Може би търси нещо свързано с нарушаване на договора по време на снимките на филма, но съдята не разреши да му ги дадат преди тази дата така или иначе. Аз не разбрах кои точно съобщения ще получат - всичко от-до дата или само някакви избрани?
23 юни ще е много интересен ден, очаквам с нетърпение..

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 16:06 от raddish_dim

# 1 314
Смс-те се възстановяват с десетки години назад ,веднъж в интернеДа -завинаги в интернеДа ,нищо не могат да изтрият.

# 1 315
Една от авторките на статията от NYT “We can bury anyone”, е казала в някакво интервю след публикуването на статията, че Блейк й е казала, че това, което се е случило на сета всъщност не е било най-лошото, което й се е случвало в Холивуд и че не е мислила да го разкрива пред публиката 😅, ако не е била репресията (smear campaign). От Перез Хилтън мине скриншота.
Значи Блейк е искала малко да си направи добър ПР на гърба на Джъстин Балдони, като му съсипе професионалния и личния живот. Добре, че нещата се обърнаха срещу нея, егати усойницата…

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 11:13 от raddish_dim

# 1 316
# 1 317
Може ли някакво резюме в 2 изречения за този линк?

# 1 318
  • Sofia
Обяснява, че сега ще може да се фокусира върху останалите няколко обвинения, освен това, ако изникне нова информация, имат право пак да подадат иск за клевета.

Ако питате мен - всичко е доста непредвидимо. Блейк днес трябва да се яви за разпита при Браян Фрийдман, това е начален етап. Сигурна съм, че добре е подготвена от адвокатите и ще обяснява как се е почувствала неудобно. Ако е решила да не дойде, ще е много голяма черна точка за нея.

Както писах и преди, Балдони е от онези супер-приятелски настроени чудаци, според мен е прекрачил границата на професионалното, щото в крайна сметка не е нужно да си приятел с всеки колега, а и не всеки колега иска.
Така че, нещата ще се завъртят около темите на разговорите и на кой какво му е било неудобно и се надявам при Балдони да има някакво шоково доказателство например как е опитала да му вземе филма и т.н, за да има по-голям успех иначе всичко ще е тя каза, тя се почувства и т.н.

# 1 319

Общи условия

Активация на акаунт