Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 358
  • 1 671
  •   2
Отговори
# 1 350
Слушам и гледам все повече за това семейство отрепки, звезди уж от световна величина… и се сещам и за Шумахер, и за този футболист от Ливърпул, който наскоро беше посечен от съдбата заедно с брат си… и за Коби Брайънт и неговата дъщеря Джиана, и се чудя едно за тази двойка: Защо?
То тяхното на наглярство и мерзост минава всякакви граници. Палячовци, непотребни и недопринесли с нищо. А оттук нататък и нямащи и с какво.
Например защото:
1. Не са карали извън ски пистата  където има камъни с висока скорост .
2.не са шофирали с над 250 -300 км в час по лош  и проблемен  път .
Може и да са нелепи ,но да се успокоим малко и да не се питаме ...Господи.. защо не  прибра тях ?!? ...Grinning

# 1 351
Само че има свидел, според който Диего Жота не е карал с над разрешената скорост: "Шофьорът на камиона, а това бях аз, засне това, спря, взе пожарогасителя и се опита да помогне. Опитах се да помогна, но поради силата на удара нямаше какво да направя, абсолютно нищо. Минаха покрай мен напълно спокойно и не караха с превишена скорост. Семейството има думата ми, че не караха с превишена скорост. Бяха напълно спокойни", казва Азеведо. "Карам по този път от понеделник до събота и знам, че е ужасно място. Това е черен път. Можех да видя марката и цвета на колата. Изказвам искрените си съболезнования. Имам чиста съвест, знам какво видях. За съжаление, всичко завърши така. Спрях да снимам, опитах се да помогна, но за съжаление нямаше какво да се направи", добавя той.

Колкото до това защо на гадовете често им се разминава - такъв е животът. В този случай - както и да се разреши, Лайвли и съпруг са с толкова очернена репутация, че избелването им е невъзможно. И да продължат да продуцират, тя да си режисира, после трябва да накара хората да влязат в кината. А това вече е много трудна работа, когато си омазан до ушите. Щом хвърлят толкова усилия да заглушават критиците и толкова пари в публикуване на пасквили, работата им хич не е за хвалба.

# 1 352
Обречени са, да.
Моите надежди са семейството на ДБ да оцелее и да се справят, защото това, което им причинаха беше умишлено социално убийство.
Кандис е такъв самурай, че все ще може да отмъсти и да ги посече онези празноглави злобари.

# 1 353
Аз вече започвам да си мисля, че Балдони няма да спечели делото в съда и се надявам поне да не му начислят да плаща нейните такси. Иначе Блейк и Раян едвали ще си изчистят имиджа напълно. Кандис не знам колко ще се занимава с тях - тя си има достатъчно рейтинг и без да покрива скандала. Даже й се дразнят във фейсбук коментарите, че се занимава със светски клюки.

# 1 354
  • Sofia
Ако досега сте се съмнявали, че можете да си купите правосъдие, помислете пак.
Съдията е удовлетворил ВСИЧКИ претенции на Блейк за нейния разпит. Локация, условия...всичко.
За изумление на наблюдаващите адвокати, които твърдяха, че това не е възможно и даже в противоречие с решение по предно дело на същия съдия, който е отказал подобно нещо за друга свидетелка.
Но, за Блейк може всичко.

# 1 355
Ако досега сте се съмнявали, че можете да си купите правосъдие, помислете пак.
Съдията е удовлетворил ВСИЧКИ претенции на Блейк за нейния разпит. Локация, условия...всичко.
За изумление на наблюдаващите адвокати, които твърдяха, че това не е възможно и даже в противоречие с решение по предно дело на същия съдия, който е отказал подобно нещо за друга свидетелка.
Но, за Блейк може всичко.
Много жалко и демотивиращо. Пресата е изключително тиха в последните седмици, явно пак ще гледаме как победителят пише историята и как този победител е всъщност човекът с пачките и влиянието.

# 1 356
Сега поне вече Блейк няма причина да не се яви на разпита или да продължава да протака. Може и за това съдята да й е разрешил всичко, защото нейните адвокати го заливат с ненужни искове и пак щяха да му обжалват и мрънкат. Надявам се Фрийдман да не се поддаде на психологическия аспект, че става нейното, и да я размаже в четвъртък.

# 1 357
Ние как ще разберем как е минал тия разпит?

# 1 358
Ние как ще разберем как е минал тия разпит?

Евентуално от някое изявление на адвокатите, я на Фрийдман, я на нейните, ако се оплачат.

Междудругото те може да искат разпита да се проведе на тяхна локация, понеже първия път като трябваше да ходят в съда на някакво изслушване и не знаеха от къде да влезнат. Бяха много смешни. 😂 след 02:10 е някъде
https://m.youtube.com/watch?v=Rum-oqScAEM

# 1 359
Много разочароващо. Да те гледа цял свят, а ти да не направиш опит да се прикриеш, че си се продал за пари....

# 1 360
  • София
На повечето нормални хора им е ясно каква е схемата. И да си спечели делото, имиджът им е под нулата. Някакви woke хорица ще им цъкат на сторитата и ще купуват билети, но по-голямата част няма да ги берат за слива, какво се казва.
Аз самата вече даже не отварям изображения с тях в инстаграм-не желая никакъв трафик да правя на никой, който пише за тях.
Може да не се усети съвсем веднага, но ще им е доста зор да зъбират гледаемост, харесвания и пари.

# 1 361
Хората имат много къса памет, ще се покрие за 1-2 години и после ще се завърне под прожекторите като Мегън Маркъл, те дори имат обща пр агенция. Попаднах на статия за скандалите през годините около Блейк, толкова са много, но всичко е позабравено:

https://www.nickiswift.com/1785312/blake-lively-scandals/

# 1 362
Блейк не е голяма актриса и без това - след толкова раждания (и потенциално - още някоя бременност), вероятно не й остава много време в светлината на прожекторите.
По-същественото е какво ще стане с мъжа й, защото той все още се навира твърде много в различни проекти.

# 1 363
Аз не мисля, че ще могат да си върнат предишния статус, при положение че не са първа младост. С темповете, с които Раян се състарява след 5 г ще мяза на мумия. Всичко го има в интернет и при всяко ново начинание ще излиза. Само перез Хилтън колко култови прякора й измисли(Plantation Khaleese, The Basement Manager, MetGala Medusa, Serena Subpoena и още). Актьорските кариери и на двамата не ги виждам. Раян не е Брад Пит или Клуни, Блейк си е зле като цяло. Maximum Effort се изложи с маркетинга на IEWU, не знам как ще са там нещата. На Блейк всеки бизнес се проваля, а и няма вече Тейлър Суифт да се отъркват в нейния имидж. Доста са зле като цяло, а са и затънали в адвокатски и ПР такси. Но не делото ще ги бутне, а всенародния хейт. И не мисля, че Меган Маркъл я е втасала - доказателство е колко зле беше кулинарното й шоу по нетфликс. Така че ще поживеем и ще видим

# 1 364
Раян прави много пари от филми като дедпул, мисля, че последният бе оглавил някаква класация за най-много приходи от филм. Отделно явно има и добър бизнес нюх - продаде бизнеса с джина за доста пари. Докато плащат на пр агенцията ще продължават да валят покани за събития. А Блейк така или иначе никога не е била топ актриса, никога не е работила с топ екипи, пак се работи със същите хора. Филмите й са средна работа, известна е, защото брандовете рекламират дрехи чрез нея, Раян печели много пари за реклами. A Simple Favor (2018) реално беше един безкраен product placement на джина на Раян, на един бранд обувки с червена подметка и на 2-3 бранда дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт