Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 348
  • 1 671
  •   4
Отговори
# 1 470

Американски блогър, ютюбър, коментира известните, един от журналистите/криейтъри, които получиха призовки във връзка с клеветническата кампания. В началото на скандала е бил повече на страната на Блейк, но след това като повечето хора мина на страната на Джъстин. Въпреки, че почти на всяко видео споменава Браян Фрийдман като негов личен адвокат и че не получава вътрешна информация, се представлява сам пред съда. Много ме дразнеше в началото, но измисли на Блейк Лайвли най-яките прякори и даже сега в писмата до съда я споменава с тях 😂

# 1 471
  • Sofia
Понякога имам чувството, че адвокатите на Балдони просто събират материал за обжалването. Последното решение на съдията е в противовес на предходно негово решение по друго дело, което адвокатите на Балдони са цитирали и въпреки това сега съдията решава друго, понеже СПОРЕД НЕГО искането на Балдони е с ПР цел.
А Америка, доколкото знам, имат прецедентно право, което означава, че щом веднъж е решено дадено нещо по един начин, трябва пак да се реши по него.
Напоследък адвокатите на Балдони се ровят и намират решения на СЪЩИЯ съдия за сходни казуси и въпреки това съдията сега ги решава по друг начин. А според тяхното право е длъжен да прилага решения даже на други съдии при сходни казуси.

Да видим докъде ще стигне. Все така си мисля, че без доказателства, обвиненията на Блейк за клеветническа кампания трябва да отпаднат. Понякога имам чувството, че работи по някакъв план сега да ги изфабрикува, иначе не мога да си обясня тези налудничави призовки. Днес имаше някаква инфлуенсърка от Аржентина, която също е получила.

# 1 472
Не мисля, че Перез Хилтън прекалява.
Да, брутален е. Да, ще има още повече дивиденти за него с включването му. Всички коментират, че това е цирк. Но не Перез е клоунът.
Реално той казва това, което повечето хора пишат и мислят. Може да е неприятен и да е лигльо, но никак не е такъв шут, на какъвто се прави. Доста е адекватен.
И 1:1 заявява на Лийман, че няма доверие в него.
Да, проява на неуважение е, но този съдия не заслужава такова.

# 1 473
Те сега някой скочиха срещу Перез и вместо да коментират делото, започват да се плюят едни други. Много са зле, само помагат на Блейк по този начин

# 1 474
Кандис обаче пък закачливо го коментира и позитивно. Призна с усмивка, че това заглавие засенчва и новините, свързани с нейните призовки:

Както и безбройните други, и това е гениално. 100% ККК са проявите на БЛ. 😂
Трябва да се съберат всички прякори на Перез към БЛ.
Имам два любими: Scarlett Johansen’s ex-husband’s wife и The Basement Manager.

# 1 475
Кандис обаче пък закачливо го коментира и позитивно. Призна с усмивка, че това заглавие засенчва и новините, свързани с нейните призовки:

Както и безбройните други, и това е гениално. 100% ККК са проявите на БЛ. 😂
Трябва да се съберат всички прякори на Перез към БЛ.
Имам два любими: Scarlett Johansen’s ex-husband’s wife и The Basement Manager.
Satisfied

# 1 476
Има и още:
The Plantation Princess
The A-Lister in her own mind
The fashion icon
The soon to be F-lister
Ryan Reynolds' second wife
The Cinematic Terrorist
Zero time oscar-nominated actress

Eпичен е.

# 1 477
Топ! Много е креативен Hands Clap

# 1 478
Гледам когато мога и профила на elsrich. Mного е забавна.
В последното си включване се хили, че компанията, която лансира уебсайта и към която БЛ има претенции, е на следния адрес… Обърнете внимание на името на улицата:

# 1 479
  • Sofia
Блейк явно е държала за финала някакъв коз. Днес са изтекли мейли между PR-те на Балдони, в които се коментира план за действие покрай премиерата. Има точки с SEO, най-спорната точка в която се говори на пресата да се подаде истината за държанието на Блейк и т.н стратегия, с която да заглушат негативните статии за Балдони, подшушнати от някого към пресата.
Изглежда като нормално PR капмания за защита и все пак най-накрая Блейк вади някакво доказателство, че нещо е правено срещу нея. Определено ще затрудни Балдони и компания да се оправдават в съда, освен това адвокатите й без съмнение са изпуснали нарочно тези мейли и ще ги раздухат максимално.
Битката явно тепърва започва.

# 1 480
Делото е далеч, до тогава тези напъни ще изстинат.

# 1 481
То, ако това им е силният коз.. аз гледам, че имейлите са от началото на ‘25, след като почват делата. Нормално страните от Уейфеър да коментират кризисен пр и такива работи. Споменават Ари Еманюел и подкаста, в който се подиграва на Балдони и казва как го в уволнил (после подкаста не беше качен поради технически причини 😅), уебсайта - който не е разбрал за него, сега ще разбере. Все негативни за Блейк истории. Не знам какво ще им помогне в публичното пространство? Съдята може и да направи някой шпагат за Лайвли естествено…
Най ме кефи, че споменават Елси (elsrich). Балдони е харесал нейно видео. Пак не виждам да имат нещо солидно като доказателство за сексуалния тормоз. Те май забравиха, че за това се съдят 😅

# 1 482
  • Sofia
Още новини - адвокатите на Балдони са подали искане към съда за издирване на Изабела Ферер, която играеше младата Лили. Искат да я разпитат, но адвокатът й не приема призовките, а тя е неоткриваема за тях.
Да припомня, че в началото беше спомената от Лайвли като една от другите жени, потърпевша от Балдони. От много време Ферер е изтрила от социалните си профили всичко, свързано с Блейк.

Утре излиза и новият албум на Тейлър. Има чуденка дали ще има песен за Блейк Simple Smile

# 1 483
Изабелка доста се покри. Даже си беше изтрила снимките с Блейк тихомълком. Последно е била в Токио. Джени Слейт няма ли да я разпитват? А видяхте ли разсекретената част от разпита на Блейк? Казва, че извън това което й е казано от адвокатите, “вярва” и “чувства”, че има клеветническа кампания срещу нея от обвиняемите и от Брая Фрийдман… тоест няма никакви други доказателства освен това, което адвокатите й казват?? Дано още неща от разпита да пуснат 😁

# 1 484
На мен ми е много любопитно за Джени Слейт още повече че много харесвам самата актриса.

Общи условия

Активация на акаунт