Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 75 226
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 1 335
Да видите Кандис в съдебна зала: https://m.youtube.com/watch?v=0cUQqPxw3hc

# 1 336
Да,има логика в това.
Те искат смс-и, мейли, които да докажат връзка с Балдони и великата му непроследима “smear campaign”.

# 1 337
Гледах последното видео с Кандис. Попилява ги.
Успех с есемесите с нея – директно показа от телефона си от 2018 до 2024… 😀😀😀
Горката БЛ, колко незначителна и неинтересна е била за такъв дълъг период. А за последните 9 месеца няма нищо уличаващо.
Сега е неин ред, да видим така ясно и тези съобщения с ТС.
*
Вижте това:

Официално от екипа на Кандис:

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 11:27 от Аня

# 1 338
От тримата подкастъри само Перес май не е получил официално призовката, а той всеки път се хвали, че Браян Фрийдман му е адвокат. Само му правят бизнес на човека 😅 Освен главоболията с адвокатски такси, мисля, че Блейк им направи голяма реклама на тримата. Чудно как Кейти Джой от without a crystal ball не я споменават - мисля, че тя ги изобличи с фалшивото дело “Vanzan Sham” или както му викат и доста им срина реномето само тя като се замисля 🤔

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 18:48 от raddish_dim

# 1 339
Вторият опит за разпит на Блейк ще се състои на 17 юли. Евентуално. Дали се е подготвила този път? Изискали са от ответната страна всичките записи от снимките на филма и са получили според нейните адвокати 50 000 часа материал за гледане, което малко не ми се вярва да е така 😅

Едит: май съм се объркала, адвокатите на Блейк и Стефани джоунс търсят 50 000 часа видео от снимките на филма, за да могат да удължат процеса с разкритията явно. Те са подали и молба за промяна на графика

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 09:15 от raddish_dim

# 1 340
Все някой ще ги насочи къде да гледат ,като намерят достатъчно ще спрат.

# 1 341
То въпросът е дали има за какво да се хванат? Нали сцената с танца беше доказателството на Блейк уж, докато не я пуснаха със звук. Нямам търпение да пуснат още такива кадри - много са криндж 😁

# 1 342
  • Sofia
Раян явно работи, като на война. Основните медии явно са овладени по някакъв начин защото вече не виждам да пишат нищо негативно за Блейк. Преди всеки ден имаше статия за делото в Дейли мейл, но откакто си уволниха главния журналист, който пишеше статиите, няма нищо. Междувременно той ги обвини, че са го принудили да подпише лъжливата клетвена декларация, която помогна на Стефани Джоунс.

Сега Блейк и Раян работят по това и youtube-рите, които ни информират, да бъдат сплашени и да млъкнат. Адвокатите й са изпратили искане до Гугъл за разкриване на всичката информация за 16 youtube-ри, имена, адреси, данни от кредитни карти, всичките им мейли и т.н. Очевиден опит за сплашване, за да не говори никой за делото. За да възразят на това искане, те ще трябва да си наемат адвокат, това са разходи и т.н.
Така работи системата явно - всеки с пари и власт може да мачка останалите.

Междувременно, Блейк е поискала защита от съдията за бъдещия си разпит от Фрийдман. Чувствала се застрашена и бла бла глупости, било опасно за нея да се яви в кантората на Фрийдман и прочее. Голям страх от тоя разпит, но няма да се учудя съдията пак да й уважи претенциите.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 08:49 от NBM

# 1 343
Абе тия хора толкова да не ги слуша главата. От кое е заплашена?! Че Фрийдман ще я върже и ще я бие с камъни докато не проговори?!
Лъжлива, гадна ..... крава. Пълен кенсъл за нея и залухавия й мъж Smiling Imp

# 1 344
  • Sofia
Нищо им няма на главите. Цял екип е впрегнат да ги отърве.
Имат си план и е видим. Първо да заглушат пресата, после да провалят разпита и т.н
Вероятно се работи как тя да се измъкне от делото, без да го загуби и без да се разпространят публично детайли.

# 1 345
Е, ясно е, че техните глави няма как да го родят това - планът и другите детайли.

Може би не се изразих достатъчно ясно/чисто, но мислех, че ще ми разберете идеята.

И все пак - да кажат, че е заплашена?! Той не е сериен убиец, че да пледира такава травма.
Иначе ми е ясно от какво се страхува - доказателства,  истина, ей такива "дребни неща".

Следя с интерес какво ще реши съдията, който ми се струва купен и продаден, да видим.

# 1 346
От ютубърите само Кандис им е достатъчна да ги попилява хаха ,малко по-малко ги трови ,направо ги убива .Никога няма да пусне кокала.
Каквото и да говорим адвокатският им екип явно е добър ,не говорят много ,но си знаят работата.
Това реално няма никакво значение,  обаче...не виждам благоприятен изход за тях ,каквото и да стане ...протакат и се надяват всичко да се потули...Репутационният демидж е голям.

# 1 347
  • Sofia
Веднага щом и уредят делото, ще поработят и за репутацията.
Ще има интервюта и кампании в подкрепа на жените. То е шокиращо, че даже в момента, при тези доказателства, няма нито една голяма медия, заела страната на Балдони. Спомнете си за Times и как е 100 най-влиятелни хора, всякакви медии обясняват как Блейк се бори за правата на всички жени, има нова статия в NYT за това как мамите в youtube са против правата на жените и т.н.
Сигурна съм, че са подготвили 100 неща да ни удавят в медийна мъгла колко е добра и бяла Блейк.

# 1 348
А на всичкото отгоре намесиха и Вин Дизел, срещу когото е имало подобно дело и го е защитавал Браян Фрийдман. Твърдят, че Браян Ф е проявил физическа и вербална агресия срещу друг адвокат по време на разпит. Много долни хора са!

И адвокатите на Блейк сами казаха на кой адрес ще се проведе разпита й, пък сега мрънкат, че се страхува…

# 1 349
Слушам и гледам все повече за това семейство отрепки, звезди уж от световна величина… и се сещам и за Шумахер, и за този футболист от Ливърпул, който наскоро беше посечен от съдбата заедно с брат си… и за Коби Брайънт и неговата дъщеря Джиана, и се чудя едно за тази двойка: Защо?
То тяхното на наглярство и мерзост минава всякакви граници. Палячовци, непотребни и недопринесли с нищо. А оттук нататък и нямащи и с какво.

Общи условия

Активация на акаунт