Отговори
# 570
# 571
В тази сцена Афра и Мерт бяха невероятни.
💔❤️‍🩹🥺

# 572
Аз си мисля че може би са изгонили Айшен след като са разбрали че е доносничила на Абидин и че тя е една от виновните тримата да са простреляни, затова актрисата беше написала че и остават 3 снимачни дни

# 573
  • София
Къде ви изскача тази сцена на Суна и Ферит, аз защо само доброволно в ютуб съм я гледала.

Ами айде да ги гонят от ялъто, да фалират и да ги гледаме как ще се оправят.

Мерт е бил с Али в имението.

# 574
Според спойлерите

Скрит текст:
Напускаме ялъто. Майсторите все пак саботирали работата по колекцията и Корханите фалират. Не знам дали разбрахте, че бунтът на майсторите е иницииран от Исак и Чичек.

Благодаря, Еве! Подозирах, че нещо подобно се гласи след като дадоха единия работник как се обади на Исак, а двама други започнаха пак да подкукуросват останалите, които бяха решени да се върнат на работа.

# 575
Мистери, масово в инстаграм, не е доброволно.

# 576
  • София
Мистери, масово в инстаграм, не е доброволно.

На мен не ми излиза нищо такова в инстаграм, слава Богу!

# 577
Този младеж влизал в основния състав

# 578
Този младеж влизал в основния състав

Аман,бе!!!!!Сигурно пак някой от тъмното минало. Като му гледам физиономията от агите ще да е.

# 579
  • Ямбол
Здравейте момичета 🤗. Не съм коментирала епизодите от много време,но пък си ви чета постоянно.Честно казано аз напоследък съм безмълвна 🤐 понеже наистина незнам какво се случва с нашия сериал и все си мисля,че не може да стане по-зле,ама след последния епизод се убедих,че явно може.
Днес снимките са приключили в болницата.
Все още ли наказват фандома като не пускат фраг в понеделник? Дали тази вечер ще имаме такъв ? 🤔.Както и вие споменахте говори се,че новия епизод ще е много хубав, защо ли на мен не ми се вярва.
Впрочем Афи е много красива и нежна на наградите.Прекрасна дама ❤️.
Липсват ми нашите Сейфер от тази снимка.
Когато времената все още бяха хубави. 🥰

# 580
Знаете ли кой ми се искаше да върнат - едноръкия майстор. Цял сезон си мечтаех да го видя до СейФер. Ферит и Сейран имат нужда от някой чист и добър човек до себе си, някой, който просто да бъде до тях, някой, който да се зарадва истински на това, което двамата създават. Имахме Мемо, но много бързо ни го отнеха. Ах мечти ...

# 581
Аз си мисля, че ако актрисата, която играе Айшен напуска сериала и в предния епизод са й били последните снимки и сега вече няма. Може да я изкарат една от жертвите на стрелбата, да е загинала. За момента не даваха наченки,че ще се разбере за нейната двойна игра, но може и така да го извъртят.
Айшен като образ също я развалиха. Момичето беше свестно и наистина се влюби в Абидин. Поредната душа, която поквариха, заради интриги.
Смятам, че Айшен има право на отмъщение след като й развалиха живота. Не казвам, че е правилно, но има право.
В случая тя само улесни нещата за стрелбата, но в никакъв случай няма вина. Виновни са организаторите. Абидин винаги можеше да каже не. Но избра насилието. Той е най-виновен за мен. От части Абидин избухна така и заради Суна. Тя го предизвика с държанието си. Както и той нея. Ако не се беше държал толкова лошо.
Тегави неща ни очакват според мен.
Да очакваме неочакваното Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 16:56 от Надя Б. Василева

# 582
Пишат, че снимките в болницата са приключили.
В момента снимат в къщата на Чичек.

# 583
Дали някога ще разберем с какви хапчета Дияр тъпчеше Ферит? Даже ми е странно, че след това Ферит не ги потърси при нито една от кризите си. Особено,ако организмът ти се е пристрастил. Мисля, че май само един път го дадоха да ги търси. Когато и Сейран беше в кухнята и тя търсеше хапче за глава. Но Ферит тогава още не се беше разделил с Дияр. Не помня кой епизод беше,та може и да бъркам.

# 584
Стори от Афра.
Става въпрос за изгорелия хотел, има много загинали.

Общи условия

Активация на акаунт