Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 8

  • 15 026
  • 363
  •   3
Отговори
# 360
  • Мнения: 6 896
Преди няколко години ги гледах тези комплекти в Айко и не помня какво не им харесах, но не ги взех. Иначе безспорно изглеждат изкушаващо заради сменяемата дръжка. Дали са ми се сторили прекалено тънки, дали друго е било...наистина не помня. Прочее, препоръчвам да си ги видите и пипнете на живо - от стомана до стомана има разлика, съответно после има и разлика в резултатите от готвенето, а някои по-тънки стоманени съдове може да се деформират при работа на по-висока температура.   

# 361
  • Мнения: 86
Здравейте, вчера закупих тенджера на Emile Henry, и в упътването за употреба пише да се третира с мляко преди първа употреба. Днес го направих, както е описано, и после когато излях млякото се оказа че е загоряло на дъното после кисна 1 час с гореща вода и измих тенджерата. Който има опит моля да сподели, дали и с неговата така се е случило, затова ли е нужна тази обработка или нещо при мен не е наред?

# 362
  • Мнения: 124
Привет.
Бихте ли ми препоръчали плитка тенджера за индукционен котлон?
Благодаря предварително 😊

# 363
  • Мнения: 497
Здравейте, знам, че доста хора си купихме тигани Mauviel от Билла, как се държат с времето, моя взе много да залепва, и не знам как да го оправя.

Общи условия

Активация на акаунт