Какво повече НЯМА да купя - 27

  • 79 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Мнения: 806
Пресен копър от Лидл на РС - никакъв аромат на копър.
Вземах лятото копър от лидъл, не помня какъв, но беше в найлонче, свекървата много го хареса, че не се разваля бързо, като този на връзка от другаде. 🤣 Наистина стоя свеж съмнително дълго време.

# 256
  • Мнения: 51 949
Интересно ми е зимният копър от парник какъв аромат очаквате да има? Да не би в друг магазин да е различен? Пак е от парник и вероятно вносен.

# 257
  • Мнения: 32 100
Пресен копър от Лидл на РС - никакъв аромат на копър.
На мен този копър (както магданоза) ми е любим. Дори дръжките ги ям, правя кюфтенца с извара, копър и яйца. Не съм купувала скоро обаче, дано няма промяна.🤔

# 258
  • Мнения: 10 620
Изглежда има различни сортове копър по магазините, защото преди време бях
взела един много хубав на вид, с доста твърди дръжки и също без аромат.

# 259
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 730
Аз от пазара попаднах на такъв- разкошен на вид, ама хич не миришеше на копър.

# 260
  • Мнения: 76 114
Боб Крина, пише трапезен. Увря наистина (накиснат беше за цяла нощ), но люспите се отделиха на всички бобчета и сякаш ядохме люспи с моркови, а не боб. Няма да повторя.
#BGMлоялнапрограма

# 261
  • Мнения: 2 585
От Фантастико е много по-приемлив в момента копърът. Може и от сорта да е, но в момента от Лидл не е приемлив за мен.

# 262
  • Мнения: 688
Предполагам това означава да извадиш яйцето от хладилника известно време, преди да почнеш майонезата, а не да прибереш на студено олиото. Wink
Означава или и двете да са на стайна температура, или и двете да са били в хладилника.🙂
Бял ориз (и въобще всякакъв ориз) съм виждала как изстрелва в Космоса кръвната захар на диабетик тип 1...
От както и двете са на стайна температура майонезата ми става много хубава. Преди със студено яйце ми беше много редка (може и от мен да е била причината)

# 263
  • София
  • Мнения: 316

Здравейте,
Правила съм по няколко начина майонеза, включително и млечна. По тази рецепта, от книжката към пасатора/чопъра става без грешка.

# 264
  • Мнения: 641
Боб Крина, пише трапезен. Увря наистина (накиснат беше за цяла нощ), но люспите се отделиха на всички бобчета и сякаш ядохме люспи с моркови, а не боб. Няма да повторя.
#BGMлоялнапрограма


Извинете, дами, поправям се, разбрах уточнението.
Няма да купя лак на Essence. Цветът е страхотен,  но се обели на втория ден. Ще го ползвам явно само за повод и ще съм подготвена да го махна на следващия ден. Жалко, много ми харесваше как изглежда след нанасяне.

# 265
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 730
Слагаш ли база и топ? И аз се оплаквах от техните лакове, имам този включително. Но с база, 2 пласта и топ ми издържат по 4-5 дни, по повече никакъв лак не ми държи на мен.

# 266
  • Sofia
  • Мнения: 29 258
Не се сварява и не е вкусен

# 267
  • Мнения: 4 326
То е за другата тема, но с топ лакът на Essenes всички лакове ми издържат по седмица без изобщо да го пазя, основа не слагам.

# 268
  • Мнения: 641
Слагаш ли база и топ? И аз се оплаквах от техните лакове, имам този включително. Но с база, 2 пласта и топ ми издържат по 4-5 дни, по повече никакъв лак не ми държи на мен.
Слагам топ лак на  Golden Rose. С други лакове и аз съм макс 4-5 дни, но този на следващия ден беше обелен. Аз наистина мия чинии минимум 3 пъти на ден, но с други лакове не е било така.
Zeze, ще го пробвам топ лака на Essence, като пуснат талони в DM.

# 269
  • Мнения: 32 100
Понякога лакове за нокти и топ лакове с различна марка не се сработват добре.

Общи условия

Активация на акаунт