Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 783
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
В кебапчета и някои наденици и аз обичам, ама напоследък попадам на наденици с такова количество, че не мога да разбера има ли друго в тях или няма, включително месо Simple Smile

# 211
  • София
Правенето на топчета, за супа топчета, ме докарва до лудост Joy Много е изнервящо. Затова и моите топчета са малки кюфтета Joy

А по темата. Няма да купя повече веро Медикс. Много съм доволна от всичките им продукти, но това за съдовете е ужасно.

# 212
Ама вие си играете да ги въртите ли? Аз никогаШ😆
Стискам каймата в шепата, отгоре откъм палеца загребвам с лъжичка за кафе и ги мяткам във врящата супа, стават си абсолютни топчета. Половин кг кайма го правя за не повече от 5 мин.
Синът ми като беше малък искаше малки топченца и така стигнах до този метод, скоро ще го прилагам и за неговото дете😁

# 213
  • Варна
  Ха-ха, а моят юнак като малък обичаше да помага в кухнята, та слагам пред него каймата, чиния с брашно, давам кафяна лъжичка и показвам : гребваш, овалваш топче и пускаш в супата. А той гребва и пуска. Разлика във вкуса няма, пък кой ти гледа формата!
  Честит празник, дами! И честито на имениците!!

# 214
С лъжичка загребвам и оформям набързо топчетата в шепата. Дали ще овалвам в брашно или не зависи от това кой ще яде от супата.

# 215
Има едни, като лъжица за сладолед за правене на топчета от кайма, ориз и пр. в магазините за левче. Продават ги в различни размери за различни по размер топчета.

# 216
  • софия
Има едни, като лъжица за сладолед за правене на топчета от кайма, ориз и пр. в магазините за левче. Продават ги в различни размери за различни по размер топчета.
Това е едно от най-безсмислените и ненужни неща, които имам. Пълна глупост.

# 217
Това е едно от най-безсмислените и ненужни неща, които имам. Пълна глупост.
Пък аз тъкмо се бях наканила на едно (в Емаг) и видях, че е голям размер, та се отказах. Ти малко ли имаш?

# 218
  • Mediterraneo
Аз отдавна заглеждам нещо такова, ама само то ми липсва в кухнята и все отлагам

# 219
Ей това е опция, ако не държите на съвсем малки или идеално оформени топчета:

# 220
Що си усложнявате живота?

# 221
Супа топчета у нас ядат веднъж годишно и на ММ му се дояло, затова решил, че е добра идея да купи готови топчета:joy:. Аз дори не бих си и помислила, особено на Сами М. В срок си бяха, просто явно не са според вкуса ни (а и на доста хора, като чета).

# 222
То нещо може да е в срок, но ако не е съхранявано правилно да замине. Особено заразените продукти. Аз не ползвам готови, но майка ми се улеснява с тях. Не знам коя марка(то има ли други въобще?), не са нищо особено, но не са и гадни. Моя беше домъкнал някаква охладена салата на Веселина, която беше ужасна, личеше си, че е прекарала доста време извън хладилника и оттогава на Веселина не взема нищо. Въпреки, че вината е или в доставчика или в магазина най-вероятно.

# 223
Няма да купя повече майонеза на Калве. Ужасно овкусена, мирише преобладаващо на долнопробно опио. Ако някой има носталгия по социалистическата версия на майонеза Краси - докарва я на вкус и мирис.

# 224
Понякога адски ме намързява и купувам готова майонеза и колкото пъти ме намързява, толкова пъти ме е яд, че не изваждам пасатора да си спретна домашна. Най добрата майонеза е тази, която сам си направиш. Пп Отчетох, че най добре ми се получава с еднократна доза, пухкава, гъста, вкусна, идеална. За еднократна и бърза консумация.

Общи условия

Активация на акаунт