Кулинарни курсове за любители

• 1 036
  • 9
  •   1
Отговори
  • Сф
Здравейте, скоро посетих почти случайно курс на София мел Академия за банички и хляб. Останах обаче много доволна от презентацията,  тънкостите,  опита. Беше различно и хубаво преживяване. Запалих се. Бихте ли споделили подобни курсове за любители? Доволни ли сте ,ако сте посетили подобни. Този в случая беше 5 часа и не беше скъп.
Прилагам малко лични снимки.
Препоръчвайте, ако знаете. Благодаря!

# 1
  • Melmak
Ехаа! Изглежда супер! Браво на теб. Темата е интересна, записвам се да следя! Не съм посещавала подобен курс, но бих с удоволствие!

# 2
  • Варна
И аз бих посетила такъв курс, във Варна. Чудесна тема, мислила съм и аз да я похвана. Благодаря ти Simple Smile

# 3
Здравейте, а дали съществуват такива курсове онлайн?
Едва ли могат да постигнат същия "ефект" като присъствените, но в нашия град е малка трагедия относно подобни "мероприятия".

# 4
  • София
Ето тук съм посещавала курс за шоколадови десерти без захар.
Подарявала съм и няколко пъти по повод. Няма недоволни.
Има много различни курсове:
https://www.foodconnection.bg/

# 5
С удоволствие бих се записала на такъв курс. Надеждата, че някога ще успея да усетя удоволствието от готвенето още живее в мен.

По темата - моя приятелка беше ходила в Кулинарно училище Меню на курс за правене на хляб и беше много доволна.

# 6
Здравейте! Тук съм подарявала - имат курсове онлайн и на живо. Онлайн не са много, но пак има няколко.
https://www.amusebouche-bg.com/bg
За тези онлайн, потърсете с търсачката - “видео”.

# 7
  • София
Здравейте,
Посещавала съм доста от курсовете на FoodConnection и Amuse Bouche, даже бих казала, че съм минала 90% от програмата им. Приятни и полезни са, но са и сравнително повърхностни. За любител са абсолютно идеални.
Като по-специализирани курсове препоръчвам тези в HRC Academy. Имат 1-2 дневни курсове на различни тематики. По-скъпи са, но и знанията и уменията, които дават, са в пъти по-добри.

# 8
Не съм се замисляла да запиша курс по готвене. Тази тема.ме.замисли. Могат да ме научат как да режа.всичко и как да готвя. Не умея да готвя добре. Начинаещ съм. Много мразя да режа зеленчуци и подправки за готвенето. Бавно режа и отнема доста време да ги нарежа. И накрая съм уморена от.рязане.
Да, бих посетила.такъв курс по готвене.

# 9
Здравейте, аз също се запалих по кулинарните курсове.Жалко,че има само в големите градове... Бихте ли си купили такъв,който е он - лайн? Ние бяхме на курс за правене на лазаня.На Вас какво би ви било интересно и полезно?

Общи условия

Активация на акаунт