Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 15 146
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вдъхнових се да поразчистя пролетно разни останали на дъното на опаковките продукти за лице, коса и тяло.

Rituals The Ritual of Sakura Shower Oil - Обичам такива продукти за тяло заради сухата си кожа. Много ми хареса като усещане под душа - нежно и кадифено, след него кожата не стои опъната и "гладна", както след обикновен душ гел. Ароматът е прекрасен. С удоволствие ще го подновя.
Rene Furterer 5 Sens Enhansing Shower Oil - И това душ олио ми хареса. Нежна консистенция, приятен аромат. Имаше златисти частици, но не едри като брокат, а като много фина пудра. Изобщо не се задържаха на кожата. Бих го купила отново.
John Frieda Volume LIft Lightweight Shampoo - Хареса ми. Наистина се усещаше някак лек при употреба, но правеше хубава пяна и измиваше добре, без да оставя косата разхвърчана. Не я омазняваше бързо, а придаваше и лек обем.
Garnier SOS Repair 10 in 1 Leave-In - Този балсам остана от дъщеря ми, купи си го като беше тук и не си го взе като си замина да студентства. Мъчех се да го доизхабя, за да не го хвърлям, но не прави нищо за моята коса. Няма разлика с него или без него, ползвах го главно когато си сушах косата със сешоар. Мирише добре, но ароматът не се задържа никак дълго.

# 76
  • USA

1. Dove Peppermint Bark limited edition shower gel - коледна лимитка с аромат на шоколад с мента.
Мента въобще не обичам,но тук повече усещам шоколадовата нотка. Както типично за марката - силно пенливи и аромантни душ гелове.

2. Tesori d'Oriente Persian dream - душ гел,който си нося от България,представете си (да, винаги се прибирам с 100+ кг багаж,става ясно защо Smiley ) Четях си разни теми и едно момиче много похвали този аромат Персийска мечта и си го взех от любопитство. Не съм запозната с марката,също така. Нямах време да го ползвам в България и си го взех.
Приятен аромат, силно пенлив душ гел и толкова. Не си заслужаваше мъкненето,защото тук има такива на всяка крачка в магазина.

3. Briogeo Superfoods 3in1 leave in spray - Това е варианта с авокадо и киви,мисля,че имат още един друг вид.
Грижа за косата без отмиване,която е с по-рядка консистенция и затоава се предлага под форма на спрей. Обещава подхранване,разплитане, блясък, хидратация и накрая едно голямо нищо.
За мен беше безполезен,дъщеря ми и тя не беше кой знае колко впечатлена и затова доста време се мота ту в нейната баня,ту в моята. Останало е малко на дъното,но на мен ми ухае на вкиснало и го изхвърлям.

4. Garnier Green Labs които си закупих от Сан Диего преди 2г и най-накрая им дойде реда. Шийт маски,добре напоени,но не бих казала,че съм видяла някаква разлика.Не вредят,но и с нищо полезни за моята кожа.

5. Carol's Daughter Goddess Strength fortifying shampoo Този шампоан го купувам за втори/трети пък и е с много хубав състав. Обещава подсилване на косъма до 15 пъти (маркетингови трикове),но определено измива добре,омекотява косата, богата пяна,въпреки наличието на много масла в състава,не отежнява.
Тази марка случайно я купих преди няколко години (по спомен маска с кокосово масло) и толкова ми хареса,че я потърсих в гугъл. Оказа се,че е марка за коса за чернокожи,които са с мноого къдрава,твърда и заплетена коса. Тоест трябва им тежка артилерия продукти,които хем да разплитат,хем да я омекотяват и оформят.
Чудесно се отразява и на нашите коси на бели. Дъщеря ми също е фен,при нея забелязвам и блясък и сякаш на нейната гъста коса по-добре й "стои",отколкото на тънък косъм като моя.

# 77
  • на последния етаж
- добър шампоан на много добра цена. Ще купя отново.

# 78

Слънцезащитен гел-крем Eucerin sun alergy protect spf 50+
Лек слънцезащитен крем ,който попива много бързо ,лек ,не се усеща върху кожата ,не омазнява. Идеален за околоочна зона. Любим. Само не харесвам как мирише ,но миризмата не остава дълго. Само докато се мажа.
Тази опаковка я използвах за лицето си.
Идеален за лице и тяло. Имам още една опаковка. Накупих много и различни слънцезащити ,но си мисля ,че този ще ми остане фаворит.

Део-крем Balea
Единственият ,който ме предпазва от неприятни миризми. Абсолютен фаворит.
Лек деликатен много хубав аромат. Нанася се лесно. Предпазва от неприятни миризми. И много икономичен. Още когато го изпробвах и ми хареса се заредих с 2 опаковки.
Дезодорант парфюм Balea
Любими са ми дезодорантите на Balea и винаги имам различни аромати.

Конец за зъби Dentalux
Беше ми любим ,но не намирам отдавна в Лидл. Имам още един и минавам на този от ДМ.
Термална вода Avène
Винаги имам поне 1 шише с термална вода. Лятото нося в раницата си и се пръскам за освежаване. Любима.
Душ-крем Balea
Харесва ми ,редовна покупка са ми душ-геловете на Balea.

# 79

Извинявам се не успях да обърна снимката.

1. Belea Душ пилинг за тяло I am not like the otters - аромата ми хареса, не е траен. Частиците му са фини. Не знам дали направи реално нещо за кожата ми. Аз имам нужда от нещо по-хард.

2. Lakme K. Therapy Purifying Балансиращ шампоан за мазна коса - много ми хареса. Косата спря да се омазнява толкова бързо. Сега ще го сменя с друг на марката, но задължително следващият пак ще е такъв.

3. Шампоан Здраве Актив с хума - Него го ползвах преди лакмето, защото се появи пърхот от друг шампоан преди това. Помогна ми. ММ обаче го хареса и го довърши.

# 80
  • на последния етаж
- любим крем за ръце за зимата. Много богат и подхранващ, спасява ръцете от сухотата в студените месеци. Със сигурност ще купя догодина.

# 81
  • Mediterraneo

Серумът на Бюти формула е много приятен, не лепне, попива добре, видим ефект, разбира се, няма никакъв.
Бустер за коса на Ревюел- ползвахме вече две опаковки с дъщеря ми, никакъв ефект, не знам за какво го купувам. От тоника за коса щерката е доволна, каза, че докато го ползва, косопадът леко намалява.

Страхотен дезодорант, никакви забележки.

Млякото за тяло на Ив Роше е с божествен аромат, попива бързо, но хидратацията не е достатъчна; идва ми слабо. Крем за ръце на Kiehls- много богат крем, без аромат, имам чувството, че повечето им продукти са чист вазелин...

# 82
   - И трите продукта са изразходени Smile  . Доволна съм. Много обичам нещата на марката. Единствено ексфолиантът леко ми изсуши кожата.

- Почистваща пяна за лице с Витамин C -Продуктът е нежен към кожата, почиства я много добре . Много е икономичен. Единственият минус ( за мен) е че ароматът му ми навява спомени за тайлол хот. Satisfied

- наааай-добрият балсам за устни!!!!!! Подновявам го за пореден път. Подхранва ми устните; прави ги нежни, мекички.. Много,много ми е любим!

- много е приятен, при мен попива бързо , ароматът му се задържа на кожата ми поне няколко часа.

- поредна пяна на марката; харесва ми усещането ми след къпане - кожата ми е гладка и мекичка. Банята след това мирише поне час, по кожата ароматът се задържа по-малко .

- Много икономичен продукт! Не знам дали е правил чудеса с косата ми, но аз я усещах мека.

- любима спирала. Много я харесвам, не ми сплъстява миглите, не се рони и не зацапва.

- Не знам аз ли не бях постоянна в ползването му или просто не свърши никаква работа при мен.

# 83
FILORGA TIME FILLER ESSENCE - прекрасна есенция, много хидратираща, богата на активни съставки, с запазения слаб аромат на марката. Редовната й цена е висока, но на промоция определно си заслужава да се купи. Ако я улуча намалена, пак бих я взела.
Скрит текст:
THAYERS Alcohol-Free Witch Hazel Facial Mist Toner with Aloe Vera, Cucumber - още едно страхотно попадение сред тониците. Има изчистен състав, консистенция на вода, не съдържа алкохол, освежава невероятно и има лек аромат на краставица. Чаша вода с резен краставица, но за кожата. А спрей-бутилката го прави удобен за ползване. Цената му е съвсем приемлива. Ако си търсите нов тоник за проба, препоръчвам.
Скрит текст:
Geek & Gorgeous Power Peptides Serum - поредният продукт на марката, който впечатлява с изчистен, но богат на айнти-ейдж съставки състав, лека, бързопопиваща консистенция, липса на аромат и добра цена. Напомня продуктите на Ordinary и по нищо не отстъпва и на корейските серуми, които купувам. Пак бих повторила. Освен ретиналите, май всички продукти на марката ще се окажат сполучливи.
Скрит текст:

# 84
  • на последния етаж
- много приятен лосион за тяло, подходящ за суха и чувствителна кожа. Има много лек аромат и попива моментално. Бих купила отново.

# 85
Лита ,ще го купя този лосион за тяло да го пробвам.

Интимен душ гел BioNike Triderm- мостра
Много ми хареса. Лек свеж аромат ,охлаждащо действие. Чувствам се много освежена след него. Ще си купя пълноразмерен продукт от 500 мл.
Памучни тампони Ebelin Maxi
Харесаха ми много ,защото с един тампон минавам цялото лице. Удобни и практични. Вече подновени.
Пачове за очи Plantifique ,освежават ,имат охлаждащо действие. Харесват ми много. Любими.

Околоочен охлаждащ гел Apivita Aqua Beelicious Любим. Хидратира много добре ,освежава ,охлажда заради ролера ,прибира торбичките. Страхотен. Задължително ,ще подновя.
Avène Baume fondant hydratant - Хидратиращ топящ се балсам за тяло за суха и чувствителна кожа
Любим! Нежен аромат ,хидратира много добре. Кожата има сатенен блясък. Става мека на допир. Вече подновен.
С две ръце за този балсам за тяло.

# 86
Здравейте, две категории имам с по няколко празни опаковки.
Продукти за коса.
Скрит текст:
Phyto 6.77 Light Brown Cappuccino. Харесвам тези бои и конкретно този цвят, но последният път много бързо взе да ми пада цветът. Ще взема нещо друго следващият път, но ще се върна към тях отново.
Contempora Hair Superfood Shampoo + Densifying Lotion.  Купих ги в комплект миналата година, докато се борех с доста упорит косопад. Останах доволна от шампоана, имаше ефект, комбинирах с лосиона за скалп след всяко миене. Лосионът ми предизвикваше дискомфорт на скалпа и започнах да го ползвам по-рядко и в по-малки количества. Като цяло съм доволна, овладях косопада, сега ползвам други продукти.

Грижа за лицето.
Скрит текст:
Nivea Rose Touch Micellar Water. Отдавна не бях ползвала двуфазна мицеларна вода, тази много ми хареса, отстраняваше всякакъв грим добре, икономична. Ще я взема отново по-нататък.
Mariana Cosmetics White Rose Rose Water. Хареса ми тази розова вода, купувам често флорални води, бих си я купила пак.
Farm Stay Baking Powder Hyaluronic Acid Pore Scrub. Това е кутия с 25 еднократни дозички скраб за лице. Харесва ми точно това, че са единични бройки, защото в противен случай такъв тип продукти изсъхват доста бързо при мен. Ползвам ги при нужда в никакъв случай често, силнички са с киселини и трябва се внимава с тях. За чувствителна кожа може да са малко в повече. Вече имам нова кутия.
Miniso Pore Cotton Pads 340 pcs. Памучета от Miniso, доста на брой и тях харесвам, тези са от релефният вид.
В момента имам един от другите видове, бих ги купила отново.
Missha Ceramide Sheet Mask. Много ми хареса тази маска, отрази се чудесно на лицето ми. Като цяло точно тази серия на Миша е много хубава според мен. Стандартната също е много добра, заредила съм се и с двете.

# 87
  • Mediterraneo

3 любими продукта след първата им проба. Двуфазният лосион за премахване на грим е нежен, но чисти изключително добре. Серумът ползвам вече години наред, както и други на марката, всичко друго, което купувам, е заради експеримента. Satin Naturel е марката, правят хубави промоции и винаги се запасявам от всичките им серуми.
Олиото за коса също е от най- хубавите, които съм ползвала. Много се хареса и на дъщерите ми, подновявам.

Дневен крем- прекрасен продукт, лек, ефирен, в същото време хидратира много. Маските за коса на Ив Роше не са нищо особено.

От коледните лимитки на Ив Роше не съм доволна- превъзходен аромат и до там. Скрабът е прекалено едър, но пък с малко частици, кремът попива много бързо и все едно не си се мазал, никаква хидратация.

# 88

Конец за зъби So Pharmacy Sensitive
Води се разтегателен и е сполучлив - не е твърде тънък, нито твърде дебел, което за моите зъби е ок. Купувам го редовно откакто изчезна любимецът ми от Лидъл.

Водата за уста на Donto Dent взех за проба и много ми хареса - не люти, върши добра работа и при раздразнения в устата подпомага заздравяването.

Душ гелът Dove Deeply Nourishing е приятен, с ненатрапчив нежен аромат и не изсушава кожата. Отскоро ползвам душ гелове и тези на Dove ми допадат.

Душ олио Balea
Форумен любимец с добро съотношение цена-качество.

Крем за много суха кожа CeraVe
Препоръчаха ми го за стъпала и върши работа. Ужасно икономичен обаче и много ми омръзна.

Тампони за лице Pom Pon Extra Soft
Любима марка за тампони. Меки, нежни, не се разпадат при ползване.

Шампоан за обем Balea
Много добро попадение - придава хубав обем и блясък, косата изглежда добре до следващото измиване, уникален аромат.

Рол он Bevola
Купувам за пореден път и доста ми допада. Предпазва от неприятна миризма, мирише много свежо, траен е.

# 89

Душ гелът и лосиона за тяло на Дав са ми любими. Аромата и на двата продукта е страхотен. Лосиона хидратира и попива много добре.

Този балсам за устни на Artdeco си променя цвета спрямо ph на устните. Еми при мен се получава цвят който не ми харесва, 😹, не хидратира достатъчно и миризмата не ми допадна.

Новия Boss the scent не ми допадна. Малко на омекотител мирише върху мен, прилича ми и на Khamrah lattafa.
Montale dark purple е много хубава роза, тежък е, като за зима или студена пролет.
Opera Xerjoff малко го оприличавам на детска дъвка, но хубав и приятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт