На море в Обзор 2025 г.

• 6 695
  • 99
  •   3
Отговори
# 90
  • Козлодуй
Лале в дъжда, и дъщеря ти е прекрасна като морето Simple Smile Приятно изкарване и благодаря за информацията Simple Smile

# 91
Моля за предложения за настаняване в Обзор с малко дете...малко last minute от средата на идната седмица?Искаме да не e all inclusive

# 92
  • Телиш/Плевен
По въпроса с цените - аз нямам база за сравнение, защото цял живот все тук ходя и да, за мен тези цени са си очаквани и приемливи. Вчера не се сетих да снимам бележката, защото не съм очаквала, че ще потрябва за нещо, но ето днешната от същото заведение:
Скрит текст:

pvacheva, благодаря ти от сърце! Heart

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 19:03 от Лале в дъжда

# 93
https://www.amigostravel.eu/hotel-koop-tsentral-obzor-oferti-za
Ние трета поредна година ще отсядаме тук. Миналата година бяхме с батко на 5 и бебе на 9 месеца... Доволни сме ако искате имам номера на собственика,пишете на лично

# 94
https://www.amigostravel.eu/hotel-koop-tsentral-obzor-oferti-za
Ние трета поредна година ще отсядаме тук. Миналата година бяхме с батко на 5 и бебе на 9 месеца... Доволни сме ако искате имам номера на собственика,пишете на лично

Нямат свободни места за нашите дати в букинг,но може ли да ми пратите на лично контакт за да се свържа с тях също

# 95
Много ми е спешно,  моля съдействайте ! Пуснахме си отпуските от утре,  но се налага да сменим дестинацията, където мислехме да бъдем. Така че се насочвам към Обзор . Търсим къща или апартамент с 2 спални,  кухня, дневна. Да бъде оборудван с уреди за готвене, хладилник.  Моля, ако някой може да ми предложи нещо подходящо и бюджетно, да пише. Спомням си, че преди време бях гледала обява за комплекс със самостоятелни апартаменти в началото на Обзор, но не ги намирам

# 96
  • София
Много ми е спешно,  моля съдействайте ! Пуснахме си отпуските от утре,  но се налага да сменим дестинацията, където мислехме да бъдем. Така че се насочвам към Обзор . Търсим къща или апартамент с 2 спални,  кухня, дневна. Да бъде оборудван с уреди за готвене, хладилник.  Моля, ако някой може да ми предложи нещо подходящо и бюджетно, да пише. Спомням си, че преди време бях гледала обява за комплекс със самостоятелни апартаменти в началото на Обзор, но не ги намирам

Звъннете на ап. Германови, имат два вида апартаменти. Минала година почивахме при тях и бяха страхотни домакини. Пробвайте.
За съжаление нямам контакти, но в Почивка ги има.

# 97
Ако е бюджетен апартамент, то със сигурност ще е на баира и естествено далеч от плажа. В Обзор ако не сте близо до плажа нагоре си е яко катерене. Освен това вяроятно ще нещо със старо обзавеждане и оборудване или пък с обща кухня. Разгледайте нещо на ул. Черноморска, или в началото на ул. Рибарска, или нещо на първа линия до плажа. В Почивка.бг има много  апартаменти. Като отворите картата под някоя от обявите ще може да се ориентирате кой обект къде се намира. https://mob.pochivka.bg/apartamenti-obzor-t45
Може да разгледате и къмпинг Зора. Има приятни къщички и вили. https://www.zora-ob.com/

# 98
  • Стара Загора
4akura, ако не сте настанени вече от вчера, имаме познат с къща за гости - 0896649311

# 99
Когато искаш да спестиш някой лев/евро - започваш от плажа, след това с кухнята.

Плажната ивица и шезлонгите на Сънрайз:

Като сардини в консерва.

Иначе прибавяте още 210лв към инклузив хотела за 7дни и проблема е решен:

Общи условия

Активация на акаунт