Тупате ли през терасата?

• 2 740
  • 86
  •   1
Отговори
Добър ден на всички. Има такава тема вече, но е твърде стара-2018 година.
Въпросът ми е тупате ли през терасата всяка сутрин чаршафи, постелки за легла, пижами, дрехите, които носите вкъщи всеки ден? Също така дънки, панталони, блузи, ризи, якета и т.н., които сте били навън, облечени с тях?Стъпенки тупате ли?

# 1
Ако си имаш отгоре някой научен да тупа бг мама няма да го уплаши Simple Smile

# 2
  • По света и у нас
Абсолютно не. Това което се случва при мен е че имам саксии и понякога може вода да покапе надолу или малко пръст с водата. Навила съм едни чергички за попиване на такива неща по ръба на балкона. Балкона ми е отворен.
Тук не мога да си представя да си измета и измия балкона - всичко ще се излее на съседите отдолу.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 15:08 от PriMadonna

# 3
Не, не би ми било приятно и някой да тупа над мен.

# 4
# 5
Само понякога изтръсквам едни покривки за дивана. Обаче под мен няма никой - живея на първи етаж над гаражи, към вътрешен двор. И реално не преча и не цапам никого. Ако бях на по-високо нямаше да го правя.

# 6
Не. Въобще не ги тупаме. Преди пране тупаме единствено една постелка, която стои пред ваната. Правим си го в самата вана.

# 7
  • София
Не, аз съм на принципа - не прави на другите това, което не желаеш да правят на теб.

# 8
  • София
Не, разбира се.
Има правна уредба по въпроса, а и не ми е приятно после навън да газя мръсотия.
Пък и какво има да им тупаш на дрехите? Външните отиват за пране, а с домашните не се въргаляме в прах и в мръсотия. Когато се замърсят, просто ги перем.

# 9
Не, дрехите си ги перем. Завивки е хубаво да се оставят да подишат, но нямам такова време сутрин.
Тупам само малки килимчета и постелките за банята, НО на самия балкон и после си го почиствам.

# 10
Сега да скандализирам - тупам си ежедневно, по два пъти на ден покривката за хранене. В моя защита, ще кажа, че под мен е остъклен балкон и няма никой, не е и пешеходна зона. Ама и да не беше сигурно пак щях да го правя. Не съм усвоила номера да си изтърсвам покривката в мивката. Когато е много студено го правя, но то се пръскат трохи, не изпадат хубаво.

# 11
Дрехи не тупам, пера ги. Завивки, чаршафи и одеяла също. Стъпенка не знам какво е, но ако е килимчето пред вратата го минавам с прахосмукачка, това пред банята тупам на пода и минавам пак с прахосмукачката.

Храним се на подложки, които могат да се забършат и да се съберат трохите, покривката остава чиста почти винаги, но ако има нещо я изтупвам и прахосмукирам. Не си представям да хвърчат трохи, особено че под нас терасите са неостъклени.

# 12
Не, не тупам. И не виждам какво има да им се тупа на тези дрехи. Това килимче, на което казваш стъпенка, го чистя по друг начин, ужасно би било да взема да го тупам над на хората балконите - то първо аз ще се нагълтам с прахоляк.

# 13
Над нас тая ВСЕКИ ДЕН тупа чаршафите. И разбира се в повечето пъти ще съм на терасата.

# 14
  • София/Севлиево
Не,никога не съм.Също изключително рядко простирам(имам си простор,но дори лятото предпочитам да суша със сушилнята).

Общи условия

Активация на акаунт