📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 52 206
  • 666
  •   1
Отговори
# 525
Тя и мама ползва избирателно, но аз си я знам какво обича.

# 526
  • USA
Лятната кутия на Гуудбокс е разкрита.
Не ме грабва.

# 527
На мен ми хареса, но ще си я спестя. Имам от миналата година някой неща, други просто ги имам.

Тествах маската от кутията на you worth it. Харесва ми. Наистина заглажда косата и няма нужда от какъвто и да е друг продукт, за да разреша. Чувствам я като след фризьор.

Скрит текст:
Не ме грабва.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 22:51 от GreenApple

# 528
Поръчах лятната на Гудбокс, вариант 3 с Еолия. Точно това очаквах, като всяка година е. Ползвам си всичко 😃

# 529
И аз поръчах номер 3, харесват ми продуктите и от Еолия слътцезащита съм много доволна. Всичко ще ползвам.

# 530
Аз имам неотворена слънцезащита на Еолия от запсите, В другия вариант само Сhoco ми харесва ама от него имам 3. Та хич няма и да поръчам стигат ми тези. Имам и на NL шоколадовото, та ще се въздържа.

# 531
На мен ми хареса, но ще си я спестя. Имам от миналата година някой неща, други просто ги имам.

Тествах маската от кутията на you worth it. Харесва ми. Наистина заглажда косата и няма нужда от какъвто и да е друг продукт, за да разреша. Чувствам я като след фризьор.

Не ме грабва.

Много прилича на всички минали издания. Пак блясъци и ала бала. И мен не ме грабва. Предпочитам повече слънцезащита. Тази кутия с garden изглежда доста добре.

# 532
  • Варна
Днес си взех кутията на козметикс България от магазина им. Казаха, че подготвят нова.

# 533
У-у, това звучи интересно? Издадоха ли какво ще сложат? 🧐 Аз си порачъх още една от сегашните и ми се обадиха да кажат, че разгъвките са свършили и ще пуснат допълнителни бройки, но на мен ми трябваха само продуктите, та няма да чакам.

# 534
Rumi cosmetics са пуснали лятна кутия - пет продукта по избор от предварително направена от тях селекция. 159 лева е кутията. Доставки започвали от 22 май - по реда на постъпване на поръчките. Не можело да се поръчват по две бройки от един и същ артикул.

Не знам защо, вече не ме блазни козметиката им. Може би защото изглеждаха обещаващо в началото - чисти продукти, природни съставки, работещи формули... Или ме подведе ентусиазмът ми по обещанията, или пък не съм позлвала достатъчно дълго нещата, за да има реално време да започнат да действат. А може би неадекватните цени, които слагат... Или заради някои техни неща с неприятен за мен аромат, които хвърлих...

Някой да е научил/ разбрал кога се очаква Кибрит да пуснат кутията със Saff? Блестящото парфюмно масло вероятно ще е включено - имаше някъде стори с него...

# 535
Rumi cosmetics са пуснали лятна кутия - пет продукта по избор от предварително направена от тях селекция. 159 лева е кутията. Доставки започвали от 22 май - по реда на постъпване на поръчките. Не можело да се поръчват по две бройки от един и същ артикул.

Не знам защо, вече не ме блазни козметиката им. Може би защото изглеждаха обещаващо в началото - чисти продукти, природни съставки, работещи формули... Или ме подведе ентусиазмът ми по обещанията, или пък не съм позлвала достатъчно дълго нещата, за да има реално време да започнат да действат. А може би неадекватните цени, които слагат... Или заради някои техни неща с неприятен за мен аромат, които хвърлих...

Някой да е научил/ разбрал кога се очаква Кибрит да пуснат кутията със Saff? Блестящото парфюмно масло вероятно ще е включено - имаше някъде стори с него...
Ако обичате да пробвате нови неща, нормално да ви писне. Аз също харесвам руми, но искам и др неща да пробвам, а с едно лице трудно става.
Др седмица ще пускат кибрит кутията. Маслото ще е там... Все пак беше на стори.

# 536
  • Варна
У-у, това звучи интересно? Издадоха ли какво ще сложат? 🧐 Аз си порачъх още една от сегашните и ми се обадиха да кажат, че разгъвките са свършили и ще пуснат допълнителни бройки, но на мен ми трябваха само продуктите, та няма да чакам.
И аз ги взех насипно, нямали кутии, мен не ми е проблем. Нищо не издадоха за следващата та, само това каза, че подготвят.

# 537
Идвам да похваля шампоана и балсама от кутията на Кибрит. Миришат ужасно, но пък косата ми е стана супер с тях-мека ,пухкава и с обем. Доволна съм.

# 538
Още една лятна кутия ми попадна:

Кутия Summer Vibes
лв.54.90
🥳GUAPA Summer box е вече тук 🥳
В нея ще откриеш 7 неустоими продукта на обща
стойност над 500 лева САМО за 54,90 лева 🤩
⛱️ Това е еднократна кутия – без абонамент и без ангажимент.
Независимо дали си на плажа, в града или под звездите – GUAPA е с теб, за да се чувстваш свежа, сияеща и безкрайно заредена с добро настроение. 😌✨
Това издание на GUAPA ще бъде налично през юни, юли и август до изчерпване на количествата.
GUAPA Summer Box – защото лятото е по-хубаво с малко магия!
🚐 Поръчай още сега своята кутия, а ние ще ти я изпратим след 9-ти юни. ❤️

# 539
Много съм доволна от маската на Шейсейдо за коса и на пръв поглед от крема на колагена .

Общи условия

Активация на акаунт