Аборт 11 г.с.

• 3 348
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
Щастливо куче 1, а ти проблемът си с онзи от 2023 разреши ли го? Rolling Eyes Че там някакви дискусии, а нищо от твоя страна повече.

# 16
  • Melmak
В 11гс не знам изобщо дали някой ще се съгласи да ти направи аборт. За съжаление си в кости ситуация, помисли дали искаш да оправиш нещата с бащата или помоли вашите за помощ и подкрепа. Пожелавам ти нещата да се наредят по най-добрият начин за теб.
Законно не беше ли до 12 г.с? Тоест има няколко дена да реши?

# 17
  • Somewhere beyond the moon and stars
На 25 си, не си тийнейджърка.
Реалистично погледнато, решението е дали ТИ искаш това дете и си готова да го гледаш сама? Аз също мисля, че трябва няколко дни да го обмислиш от всички страни, не под афект.

Отношенията с бащата винаги могат да се влошат, дали ще е сега или като е бебе на годинка, няма голямо значение. В бебешките си години няма да го помни или търси.
Абортът също има своите последици, психически и физически.

# 18
Дай си два- три дни тишина от всички. Не давай да те натискат за каквото и да е, успокой се и премисли трезво.

Обаче, ако смяташ с бебето ще промениш баща му и всичко ще тръгне по мед и масло - грешиш.
Щом в този момент си сама, в хиляди други ще бъдеш.
Нямаш време - аборт по желание се прави до 12 г.с (проверих в наредбата). Веднага записвай час. И пак ще имаш 2-3 дена да мислиш.

Решението е твое - ти сама ще трябва да гледаш това дете. Много си млада. По принцип съм против абортите, но ако бях твое място, щях да махна детето.

# 19
Щастливо куче 1, а ти проблемът си с онзи от 2023 разреши ли го? Rolling Eyes Че там някакви дискусии, а нищо от твоя страна повече.

Става дума за същият човек.

# 20
И понеже нещата не вървят, ти реши да забременееш? Щом още отсега не се разбирате, какво се очаква да стане, след като родиш?

Не знам какво ще решиш в крайна сметка, надявам се само, че ако го махнеш, няма да е, за да отмъстиш по този начин на приятеля си.

# 21
Щом сега крещи и фучи, смятай  като родиш какво ще  ти стовари на главата.
Има мъже са незрели и не знаят какво ги чака. И после  като осъзнаят, правят като твоя - панаири.
Ако смяташ, че сама може да си отгледаш детето го роди.
Ако не, не го раждай.
Или го роди и го дай за осиновяване.
Други опции не виждам.
Да се съберете много не ми опция, няма да ви я бъде "любовта"

Близките явно тактично ти казват, че не желаят да отглеждат теб и бебето ти.

Ох, видях сега стария ти пост.
Много  ти е рано за бебе, много си незряла.
Порасни и пробвай пак.

# 22
  • София
Това е от предходната ѝ тема, където описва отношенията с бъдещият баща на нероденото дете. От 2023г Ноември

Цитат
Здравейте, читатели!
Обръщам се с вас и с цел анкета и с цел съдействие.
От година съм в доста нестабилна връзка и от толкова манипулации не мога да намеря изход. Проблемът е, че когато се караме той никога не изпитва вина и винаги изкарва нещата така, сякаш аз съм виновната.
Бяхме разделени за кратко, след като видях снимки на негови колежки в телефона му, както и на още много други жени. Тогава той се ядоса, че съм му бъркала в телефона и ме обвини за това без да почувства вина. След като се събрахме даде дума, че няма да се случи отново, в което силно се съмнявам.
Съвсем скоро се скарахме отново, понеже за втори път реших да погледна какво се крие в телефона му и видях чатове с приятеля му, в които си разменят снимки на бившата му приятелка и той й обсъжда тялото. След като му споделих, че това ме е наранило той отново се изнерви и се опита да прехвърли вината върху мен. Това, което ме разочарова след тази ситуация, беше че го бях питала дали я объждат с този въпросен приятел, а той се закле, че не я коментират изобщо и няма от какво да се притеснявам. След скандала дори не ме потърси и отново аз бях тази, която му се обади (колкото и тъпо да е) и след 1 час викове решихме, че е най- добре да си починем за малко един от друг. (човек, който твърди, че ви обича би ли искал време сам, особено след като е виновен?)
При всеки скандал той ме напада и казва колко съм недорасла, как все търся нещо, за което да направя скандал, крещи ми, казва че не съм му никаква опора и още много тежки думи. Обръщам се специално към дамите в този случай с отговор "как бихте реагирали в този случай?"
Необходими са ми отговори и мнения, защото винаги му казвам, че няма да намери жена, която да търпи такова поведение, а той твърди, че има такива. Също държа да кажа, че съм му предлагала дори да изтеглим кредита за новият му апартамент заедно, за да не бъде сам в това и да му помагам, а това не мисля, че някоя друга би му го предложила дори.
Не мога да разбера в него или в мен е проблема. Прекалено често ли правя скандали или не получавам това, което една жена следва да получи. Когато се разбираме е много по- различно, говори че иска да имаме семейство и колко сериозно ме вижда в живота си, а в следващия момент дори не се обажда, при положение че той е виновният.

# 23
Ако имаш работа, семейство и дом, остави бебето и го роди. Ако родиш и бащата го припознае, в следващите 18 години ще си зависима от него срещу жалка издръжка, която я плати, я не.
Сама прецени.
За какво точно ще е зависима, че не се сещам?

За решения относно детето. Детска градина, училище, пътуване в чужбина евентуално. И да, в Шенген сме, ама проверки има и то чести.
"Няма човек, няма проблем" е казал някога един политик.
Няма дете, няма проблем с детските градини...

# 24
  • Melmak
След предишната тема как се планира бременност с този…

# 25

"Няма човек, няма проблем" е казал някога един политик.

Много точно.
Един аборт може да бъде много полезен, особено в този случай.

Не знам Хечи, ама има хора си го просят и заслужават Joy

# 26
След предишната тема как се планира бременност с този…

Мислела е (и все още мисли), че ще може да го манипулира с бебето, ама сметките й са излезли криви като семейството й е отказало да я подкрепя в авантюрата й да е самотна майка.
От два стола се е озовала на земята.

# 27
Ох.. Само като прочетох ,че си била готова ,заедно с него да теглите  кредит за негов апартамент !
Сега от обич, вземи и роди. От мазохизъм.
Ти идея имаш ли , колко е трудно да си самотен родител? Поне докато не отрасне детето и не срещнеш подходящия?
Не си нито емоционално,нито психически стабилна.
Това ти е последният полезен, според теб , ход, да задържиш детето, за да се сдобрите.
А за какво ти е такъв човек?
И защо ,обричаш едно дете да е с точно такъв баща?

# 28
Да, имам добре заплатена работа, семейство. Майка ми и брата на приятеля ми в никакъв случай не искат да го махам, но според другите ми близки това е най- добрият вариант. Мисълта, че мога съзнателно да го изгубя ме съсипва и не успявам да погледна трезво на ситуацията.
Майка й я подкрепя да роди. Не разбирам защо някои потребителки сипят злобата си лъжейки. Дали избиват комплекси за своето семейство или са на принципа "винаги жената е виновна". 

Видях предната тема - не разбирам защо правите бебе в проблемна връзка!

# 29
Е щом бабата ще го гледа, да ражда Joy

Общи условия

Активация на акаунт