Хранителни добавки за подпомагане на репр. функция - 13 тема

• 4 069
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
denis, може ли да те попитам - аз съм много доволна от комбинацията RALA, Trans Resveratol, Inositol, Ataxantin, L-Arginin, Omega 7. В момента имам само Ресвератол, Инозитол и RALA, мога да ги комбинирам с вит А и Е, вечерна иглика и Б комплекс.
Дали има смисъл да ги пия или да изчакам докато пристигнат останалите?
Не целя бременност, регулират цикъла ми много добре.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 16:38 от marigold_

# 76
  • София
denis, може ли да те попитам - аз съм много доволна от комбинацията RALA, Trans Resveratol, Inositol, Ataxantin,
Скрит текст:
L-Arginin, Omega 7. В момента имам само Ресвератол, Инозитол и RALA, мога да ги комбинирам с вит А и Е, вечерна иглика и Б комплекс.
Дали има смисъл да ги пия или да изчакам докато пристигнат останалите?
Не целя бременност, регулират цикъла ми много добре.
Да, можеш и се получава също добра комбинация Peace
Вит. А се приема:
- ако е Бета-Каторин  само 15 дни от месеца (през ФФ)
- ако е Ретинол - 10 дни (през ФФ) и след това се прави почивка 2-3 месеца/МЦ

# 77
denis, благодаря ти много!

# 78
Здравейте, следя с голям интерес темата тук и темата за добавки от Iherb, моля за мнение, дали добавките, които приемам са добри спрямо изследванията (и какво мога да добавя към тях). На 30 години съм с МЦ точен на 28 дни.

Скрит текст:

# 79
Момичета,предстои ми да правя поръчка от Iherb, може ли съвет за NAC, Inositol и Resveratrol, които Денис е препоръчвала. До сега съм взимала тези:

# 80
Здравей Денис !На 39 съм с ИР може ли препоръка за добавки за подобряване на яйцеклетките? 🤔

# 81
  • София
Здравей Денис !На 39 съм с ИР може ли препоръка за добавки за подобряване на яйцеклетките? 🤔
Здравей!
Могат да се ползват: Ресверастрол, R-ALA, Астаксантин, NR/NMN, CoQ10, PQQ, Таурин, вит. Д, Е, С, Омега 3, Омега 7 , Колаген ... триото: Инозитол, Аргинин, NAC
Не трябва да си в дефицити на вит. и минерали ( базовите).

# 82
Здравей!
Могат да се ползват: Ресверастрол, R-ALA, Астаксантин, NR/NMN, CoQ10, PQQ, Таурин, вит. Д, Е, С, Омега 3, Омега 7 , Колаген ... триото: Инозитол, Аргинин, NAC
Не трябва да си в дефицити на вит. и минерали ( базовите).

Аз по принцип вземам от доста време  добавки омега 3, 6,9, голиева киселина на рихтер? витамин Е( е 27 стойност дори над нормата ) , витамин Q10 , желязо, цинк от скоро, витамин Д ( като той е изследван и е 68 стойност) и незнам дали са достатъчни. Тъй като съм и с тънка лигавица пия и чай от бял равнец за да ми дойде.. а трябва ли да изследвам нещо друго за да приемам тези добавки които ми писа ?

# 83
Здравейте, от ноември месец приемам 2× 2гр мио инозитол на прах, цинк, магнезий, б6 и преди цикъл прилагам прогестерон. От няколко месеца имам често главоболие. А поради изследвания днес не можах да закуся  до обяд. след като закусих отидох на тренировка и 20-30 мин след това от жегата ли от главоболието ли ми стана много лошо. Възможно ли е инозитола да смъква кръвната захар и от късното закусване да е станало хипогликемия? Направо се чудя да го спирам този инозитол... Да добавя,че съм след цикъл 6ти ден. Да не би да е спада на естроген. Нямам обяснение защо ми прилошава така.

# 84
Здравей , denis , може ли за малко помощ. След поредна неуспешна инвитро процедура, фоликулите просто или не растат достатъчно или изваждат само по една незряла яйцеклетка , както последният път. Пробвах и на естествен цикъл , но тогава фоликулите просто се пукаха винаги преди пункцията. В няколкото месеца почивка които реших да си дам преди поредната стимулация реших да започна да взимам и добавки. На 41 съм . след 6 години ходене по мъките с ИЯР съм и ендометриоза. Добавките които поръчах са следните . Как да ги приемам и в какви дози . Ако има още нещо което да се добави и би било в помощ , Моля за съвет.

# 85
  • София
Здравей , denis , може ли за малко помощ. След поредна неуспешна инвитро процедура, фоликулите просто или не
Скрит текст:
растат достатъчно или изваждат само по една незряла яйцеклетка , както последният път. Пробвах и на естествен цикъл , но тогава фоликулите просто се пукаха винаги преди пункцията. В няколкото месеца почивка които реших да си дам преди поредната стимулация реших да започна да взимам и добавки. На 41 съм . след 6 години ходене по мъките с ИЯР съм и ендометриоза. Добавките които поръчах са следните . Как да ги приемам и в какви дози . Ако има още нещо което да се добави и би било в помощ , Моля за съвет.
Здравей!
СоQ10 - 2х1 след по-мазно хранене
NAC 2х1 на гладно, с вода, час преди хранене
В - комплекс - по 1 след хранене
Д3 - по 1 след по-мазно хранене, но ако се попълва  дефицит, дозата трябва да е по-висока
Инозитол - 2х4 капс., на гладно, с вода, час преди или 2-3 часа след хранене и кафе ...на един прием с NAC
.. тук може да добавиш и Аргинин ( 2х500мг)
Може да включиш още МВИ, Ресвератрол, Астаксантин, R-ALA, PQQ, Таурин, Омега 3, Омега 7, Лутеин... Колаген...

Общи условия

Активация на акаунт