Лакове за нокти - 172

• 39 829
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ел, и аз май така разбрах и го сложих върху отлепяща се база. Наложи се да ползвам лакочистител там, където не се отлепи и се свали супер лесно.

# 436
  • Mediterraneo
Аз ползвам този коректор за изцапаното.

# 437
А колко време ти изкарва един такъв? Вземала съм си преди време на друга марка, омацах върха с един тъмен лак и до там бяхме, нещо не ми се видя рентабилно или аз нещо не правя както трябва Grinning А иначе е много удобно с такъв връх, много по-лесно отколкото с четката.

# 438
  • Mediterraneo
Има резервни писци, отдолу се виждат. Засега съм само с първия, ползвам на общо основание, дори да е зацапан с тъмен лак, на следващия път не му пречи.

# 439
Там ми е била грешката явно, че като е зацапано съм решила че вече няма да ми върши работа. Те резервните върхове още 2 май бяха и моите, ама и тях ги оцвъках набързо и финиширах Grinning А то явно можело пак да се ползва, аз нещо не си го представих това.
Трябва пак да си взема някакъв да пробвам.

# 440
  • София
Catrice 05 Rosey & Scparklet и
Catrice  holo 060 Prism Universe

Тарталета, на една вълна сме.

# 441
  • София
Аз купувам коректора на Essence. Той също има допълнителни писци.
Черпя ви виртуално😊
Днес имам рожден ден! ❤

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 09:02 от ♥ Димяни ♥

# 442
Честит рожден ден, Димяни Simple Smile Пожелавам ти много збъднати мечти Simple Smile

Много любим Голдън Роуз Color expert 32. На живо е по блещукащ.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:31 от annonymous 18

# 443
Димяни, честита бъди! Пожелавам ти много здраве, красиви моменти и обич! Purple Heart

# 444
  • На изток от Ада
Честит рожден ден Дамяни!

# 445
5/10 нокътя при мен се счупиха до дъно, затова сега съм с копчета и слагам само терапията на Ейвън. Затова пък се радвам на вашите красоти.
Мисля да си взема някакви по-пролетни, нежни цветове на Аура от намаленията в Лили този месец и като са в по-добър вид да се върна към хубавите цветове. Липсват ми червените ми лакове.

# 446
  • На изток от Ада
Janice ако решиш вземи колаген тип 1 и 3.
На мен ми помага , е чупят се ,но аз не го и пазя ....

# 447
  • Измир
Димяни да си жива и здрава!
Аз съм с Аура 125. Много ми хареса като консистенция и нанасяне и четката не ми създаде проблеми.

# 448
  • София
Дамяни, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива!
Момичета, редовно поглеждам темата да видя какви красоти сътворявате, но за жалост, аз се сдобих с онихолиза и сега я лекувам. Вече и се вижда краят май, 2 нокъта чакам да израстат достатъчно, за да си се мажа пак с лакове, но вече имам някакъв страх, че всеки път като ползвам какъвто и да е лак по-продължително време, се сдобивам с някакъв проблем. От друга страна, ноктите ми станаха толкова твърди, нечупещи се и задържащи лак (спокойно по седмица издържа, най-много леко връхчетата да се оголят - инцидентно съм се лакирала за поводи, но гледам да сведа използването на лакове до минимум, докато всички нокти не израстнат), че направо ме сърбят ръцете да се лакирам. Засега ще се радвам на вашите творения, пък дано до месец и аз да започна да се отчитам.

# 449
Раче, дано мине скоро! Purple Heart
Олга, супер цвят! Ще го потърся следващия път, когато ходя в Лили. 123 classy red ми е тотален любимец.

Общи условия

Активация на акаунт