Лакове за нокти - 172

• 39 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Раче, след гел лак ли ти се появи онихолизата? Бързо да минава! 🤗

Димяни, здрава и щастлива бъди!🌸

# 451
На мен са тръгвали така да ми се отлепват по някой нокът но при мен беше малко и общо взето само се оправи след време. Обикновено съм забелязвала такова нещо след по-мащабно чистене с агресивни препарати, имам много гаден навик да не си слагам ръкавици че нали "аз набързо" и "ей сега за колко ще го тръкна"... и ви е ясно че това няма как да завърши добре. Ако са и отрязани до дъно или много къси от преди това и съвсем лесно става при мен.
Та, накратко - не правете като мен Grinning

Нещо напоследък се усещам че нито ми се лакира, нито ми се и оставят нокти поне с някаква нормална дължина - отрязвам ги всеки път до дъно почти като изгризани. Ненавиждам да ги пиля и идеята всеки път е да мине малко повече време преди да искам да ги отрежа пак... и всеки път съжалявам, понеже като ги отрежа чак така, се чувствам все едно съм си отрязала върховете на пръстите, супер странно е като пипам нещо. Но пък и да ги оставям по-дълги ме дразнят пак, няма угодия Grinning

# 452
5/10 нокътя при мен се счупиха до дъно, затова сега съм с копчета и слагам само терапията на Ейвън. Затова пък се радвам на вашите красоти.
Мисля да си взема някакви по-пролетни, нежни цветове на Аура от намаленията в Лили този месец и като са в по-добър вид да се върна към хубавите цветове. Липсват ми червените ми лакове.

Втвърдител за нокти доста добре предпазва от чупене. Вместо основа например.

# 453
  • София
При мен е стар проблем, но предполагам, че се корени основно в ползването на гел лак - миналото лято бях с гел лак, после го свалих и имах отлепвания, които не третирах особено, но някъде от октомври до коледа бях постоянно с обикновен лак. Малко преди празниците вече започнаха два нокъта да ме болят и реших да дам почивка, като този път реших да е малко по-дълга, за да може да се излекуват. Мажа сега с Onygen, не знам дали има ефект от него или от общата почивка, но почти е минало. Това, което ми казаха лекари е, че минава от самосебе си, но явно при мен просто трябва да мине повече време и всичко да израстне. Всъщност, единият от двата останали нокъта го затиснах на вратата на колата и може и от там да е, но е важно, че вече отшумява Simple Smile

# 454
  • На изток от Ада
едни красоти от Тему

# 455
  • Варна
Наси, страхотни са Heart Eyes, честити! И аз ги загледах, черния най-много ми хареса и може би ще поръчам само него. Може ли снимка някъде мацнат?

# 456
  • София
Дамяни, честит рожден ден! С пожелание за здраве,късмет и успехи.

# 457
  • На изток от Ада
Може Тина !
Аз с карта за отстъпка+купон -50%ги взех . Трита за около 6лв общо.
ето
И още лакове
и тези

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 13:03 от nasito8988

# 458

Чудни красоти браво гледах ги в тему но докато се начудя ми изчезнаха от полезрението.Може ли линк,моля?

# 459
  • София
Аз имам отлепване на палците на краката, което е от 3г. от тесни маратонки. Какво ли не мазах, не се маха и това е. Със сигурност не са гъбички....
Маникюристка ми препоръча това, мажа го от седмица, ще видим дали има ефект.

# 460
  • Варна
Гъбичките също причиняват отлепване на ноктите. Тросид е турски препарат против гъбички.

# 461
Помня как от тесни обувки като студентка ми паднаха двата нокътя на палците на краката. Явно обувката ги натискаше отгоре и паднаха.За 2 месеца бяха като нови. Но се падна пролетта-лятото и не беше хубаво за гледане. Обаче беше еднократно, паднаха, пораснаха нови и повече не се е случвало да падат.

# 462
  • София
На мен зимата ми падна нокът на крака в следствие от травма. Вече е почти като нов, до месец ще мога и да го лакирам Simple Smile

# 463
# 464
  • София
Наси, чудни са Heart Eyes
От мен Neon&on&on

Общи условия

Активация на акаунт