Къде в Пловдив??? - 108

• 33 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър дерматолог в Пловдив. Става въпрос за лечение на акне на тинейджър.

# 211
  • Пловдив
Моя позната води детето в Pro academy на бул.България. Казва, че е много доволна.

# 212
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър дерматолог в Пловдив. Става въпрос за лечение на акне на тинейджър.
Д-р Радица Соколова, работи в Пълмед, доволна съм и от Лукова, преглежда в кожния диспансер.

# 213
Здравейте, моля Препоръчайте добър рехабилитатор за домашно посещение на възрастен след инсулт. Благодаря

# 214
  • Пловдив
Мога да препоръчам болницата в Стамболийски за рехабилитация. Но там правят прием. Ако успеете да разговаряте с някой от рехабилитаторите за домашно посещение. Мисля, че Запрян, който работи там е от Пловдив.

# 215
Препоръчайте ми хубав италиански  ресторант, моля! Търся максимално автентична паста и пица.

# 216
Препоръчайте ми хубав италиански  ресторант, моля! Търся максимално автентична паста и пица.
La Dolce Vita не отговаря на критериите за автентичност.

# 217
  • Майничка
La bella Napoli на "Иван Шишман", срещу входа за градината на църквата "Св.Неделя". Изглежда малко невзрачно и е с ограничено работно време, но кухнята е ок.

# 218
  • Пловдив
Препоръчайте ми хубав италиански  ресторант, моля! Търся максимално автентична паста и пица.
Остерия Розмарино, кухнята им е много добра и се приготвя от италианец.

# 219
  • Пловдив

Поко Локо в Кършияка? Не мога да дам нова информация, тъй като не съм ходила там от 4-5 години, но помня, че беше всичко много вкусно там!

# 220
  • Пловдив
Аморе в Тракия. Пиците са точно като тези в Неапол.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 09:16 от jul

# 221

- Casa Petraglia
- Тратория Ла Стара

# 222
За Аморе не съм съгласна, защото италианската кухня не се свежда само до пица, а пастата им е на ниво любител в кухнята и ако си изкарал повече от 3 дни в различни части на Италия, определено и за пиците ще намериш някои минуси. Но давам голям плюс за Розмарино.

# 223
Amore в Тракия са много далече от автентичната италианска кухня. Особено пастата...

# 224
Аз също препоръчвам La Bella Napoli (вече "Partenope in tavola") . Антонио е готвач там, италиянец, говори и малко български. Карбонарата му е автентична, обикалял съм всички италиански ресторанти в Пловдив, но при Антонио си е най. Често има и прясна паста приготвена по различен стил в зависимост от сезона. Приготвя и други ястия, като лазаня, по поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт