Къде в Пловдив??? - 108

• 28 393
  • 675
  •   2
Отговори
# 315
  • Пловдив
Може ли препоръка на ателие за дребни шивашки услуги в Тракия?

# 316
Ръчните ще са безобразно скъпи...
Вътре даже не е шоколад, ама това е друга тема.
Ето тук, ако ти е вариант
https://qdkinasipno.com/shop/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1% … B0-1%D0%BA%D0%B3/
Не ми е вариант ръчно изработени, за декорация ми трябват по-скоро...благодаря!

Дали някъде мога да намеря от тези метални парти коронки с камъчета за принцеси в реален магазин? Simple Smile       За детско парти ми трябва и не ми е вариант да поръчвам, искам да преценя на място
Скрит текст:

Погледни тези: https://www.heliumking.bg/search/?string=%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0

В този сайт е пълно с парти артикули Simple Smile на всякакви теми Simple Smile

# 317
В 101 балона дали няма да има? Отдавна не ми се е налагало да влизам в магазина. На Антим Първи.

# 318
Благодаря на всички! В Бижуленд намерих тиара , ще свърши работа Simple Smile

# 319
  • Пловдив
Може ли препоръка на ателие за дребни шивашки услуги в Тракия?
В Тракия ползвам шивачката в Сани. Добри отзиви съм чела и за жената в блока зад спирката, след Хлебозавода.

# 320
При тази до бившия хлебозавод съм ходила, доволна съм. В блока срещу пазара е, не знам номер. Срещу него беше строителни материали, сега не мога да кажа, отдавна съм ходила. Имаше и фото до нея, на 1 етаж.

# 321
  • Варна
Препоръчайте ми такси в Пловдив, моля! И има ли такива, които могат да се поръчат онлайн и през приложение?

# 322
  • Пловдив
Препоръчайте ми такси в Пловдив, моля! И има ли такива, които могат да се поръчат онлайн и през приложение?
032 6665, 032 9999, 032 9199
Аз поръчвам по телефона и не чакам повече от 5 минути

# 323
  • Пловдив
Предложение за сладкарско ателие или подобен тип за поръчка на индивидуални парчета торта/паста за повод.
Не визирам големите сладкарници.

# 324
  • Пловдив
Взимала съм различни неща от Пекарната на Емили (Emily's Bakery във Фейсбук) в Кичука, както и Just cakes (имат сайт). Много са им вкусни нещата и всичко е приготвено със здравословни и качествени продукти.

# 325
До УХТ в една пресечка има малка сладкарница, правят по поръчка различни неща. Може да видиш там дали ще ти свършат работа.
Предложение за сладкарско ателие или подобен тип за поръчка на индивидуални парчета торта/паста за повод.
Не визирам големите сладкарници.

# 326
  • Пловдив
Взимала съм различни неща от Пекарната на Емили (Emily's Bakery във Фейсбук) в Кичука, както и Just cakes (имат сайт). Много са им вкусни нещата и всичко е приготвено със здравословни и качествени продукти.
и аз на Емили писах Simple Smile но не съм опитвала...

# 327
  • Пловдив
Два пъти предната седмица ползвам това такси 0894406155
До 5 минути идва колата.

# 328
  • Пловдив
Аз съм доволна от сладкарница Бонбони до у-ще К. Величков. Много хубави мини тарталети и миниеклери прави жената. И много красиви торти с пълнеж по избор.

Аз ползвам основно елма такси, 032 6665
По-бързо ми е да звънна, отколкото да си играя с приложения.

# 329
И аз ползвам 6155 или 6665. Не съм чакала повече от 5 мин. По телефон звъня, с 032 код. Звъннвам и докато сляза, таксито идва. Нямам време за приложения.

Общи условия

Активация на акаунт