Pandora - Тема 11

• 27 578
  • 765
  •   1
Отговори
# 540

Споделям последните си придобивки - висулката и звездата до сърцето. Сега съм си харесала ето това синьо сърце, което на живо е уникално. Да видим...

Продавачката го носеше с два изчистени талисмана до него и два клипса - много стилно стоеше, но вече ще се разоря 😂

# 541
  • BG-DE
Честито, много красива комбинация 😍 Това синьо сърце и аз си го бях харесала но точно когато бях в магазина да го купувам една дама го връщаше, защото се беше счупило, приех го като знак, че е по-добре да се въздържа от покупка и не го взех, а сега малко ме е яд, защото тук вече го няма 🙂

# 542
  • Някъде там
Скрит текст:

Споделям последните си придобивки - висулката и звездата до сърцето. Сега съм си харесала ето това синьо сърце, което на живо е уникално. Да видим...

Продавачката го носеше с два изчистени талисмана до него и два клипса - много стилно стоеше, но вече ще се разоря 😂
Честито, комбинацията ми хареса много. Този талисман от колекцията Ме, не знах, че е подходящ и за Пандора Мoments. Стои много хубаво на гривната.

# 543
Благодаря, стои супер и на колие, а в гривната си влиза спокойно. На живо е много красив, отзад е гравиран с надписи.

# 544
  • Някъде там
Благодаря, стои супер и на колие, а в гривната си влиза спокойно. На живо е много красив, отзад е гравиран с надписи.
Може ли снимка на талисмана отзад? Представям си го на твърдата ми гривна, само с два клипса отстрани. Не знам как ще стои на колие – може би трябва да е rose gold.

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 16:05 от Искрица

# 545

Колието, с което е комбинирано, е също на Пандора.
Иначе надписът е: With sparkling eyes like the stars in the sky. It makes my soul fly high Simple Smile

# 546
  • Някъде там

Колието, с което е комбинирано, е също на Пандора.
Иначе надписът е: With sparkling eyes like the stars in the sky. It makes my soul fly high Simple Smile
Благодаря!
Много е красиво, на колието стои уникално.

# 547
  • HH
Този път се разписвам с две Мурано, купени от кварталният базар за общо 18€. Купих ги по-скоро от колекционерска гледна точка, спрени са от производство и продажба от преди да почна да съм фен на марката. Не са в идеално състояние и все пак съм доволна 🙂

# 548
  • BG-DE
Леле, красота 😍 страхотна комбинация се е получила 😍

# 549
  • Някъде там
Този път се разписвам с две Мурано, купени от кварталният базар за общо 18€. Купих ги по-скоро от колекционерска гледна точка, спрени са от производство и продажба от преди да почна да съм фен на марката. Не са в идеално състояние и все пак съм доволна 🙂

Това е едно от най-красивите съчетания на гривни, които съм виждала.

# 550
  • Down south
Бях сигурна, че младата принцеса Шарлот носи Пандора, но не видях charms.
 Сега са сложили снимка в другата тема

# 551
  • HH
И аз си го мислех, но не можах да намеря хубава снимка. Излиза, че всички сме принцеси 👸🏻💜

# 552
  • Някъде там
Много са красиви талисманите с рождените камъни, отдавна се замислям да си закупя такъв.

# 553
  • BG-DE
В немската Пандора пак качиха цените с 6-10€ на почти всички талисмани 😡 Мисля вече да пазарувам само при намаления, макар че с тези увеличения при sale май ще купуваме просто на старите цени 😡

# 554
  • Някъде там
В немската Пандора пак качиха цените с 6-10€ на почти всички талисмани 😡 Мисля вече да пазарувам само при намаления, макар че с тези увеличения при sale май ще купуваме просто на старите цени 😡
Напълно те разбирам. И аз се ядосвам на покачващите се цени, това e и една от причините да не си поръчвам бижута. Бях харесала един талисман зодиакално съзвездие, когато излезе  струваше около 89 лева, в момента тези талисмани са 129 лв. Scream.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 11:07 от Искрица

Общи условия

Активация на акаунт