Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 120
  • 814
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Много се радвам, Селесте!

# 631
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Селесте, радвам се, че е минало добре.
За нас е натоварване, но за децата е емоция.
Наспах се.
Наслаждавам се на кафето.
Хубав ден!

# 632
  • София
Добро утро!

Не ми се ставаше тази сутрин. Гоги напоследък се буди към 6:30 или 7 часа. Но поне спи през нощта, за това съм благодарна. С татко му сега си играят, аз си пия кафето.

Хубава неделя!

# 633
Добро утро!

Аз пия кафето и отивам на маникюр.  Сън не спали с кумицата нокти да правим 😆

За днес имам малко да позачистя и, евентуално,  да сготвя нещо, ама може и да не 😁

Спокоен ден, банда!

# 634
Добро утро.
И аз не се наспах. По тоя повод търся какво да си купя, че да се кротна. Подпукала съм пералнята, а след малко ще поглезя петичките.

# 635
  • Canada
Добро утро!

И моята енергия не е топ, но ме чака разкрасяване, на мен, на къщата, готвене 😁

Мари, какво набройка 😁

Онзи ден една златиста блуза пристигна и докато се чудя да я запазя ли и любимият я прибра за подарък за осми март 😅
Сега остава и ваканцията да дойде за да я нося 😅

Една обледена Янтра да ви покажа 🤩

Хубав ден да имате ❤️

# 636
Добро утро!

Мъфин, важното е, че не се буди през нощта. Аз не искам да си спомням колко недоспала бях. Михаела започна да спи по цяла нощ на 3. После как да се навия за второ 😃.

Легнах късно и пак в 7 без 10 се бях наспала. И аз трябва днес да поизчистя, да се поразкрася, но първо ще идем да пием едно кафе с приятели и да свършим малко задачи.
Чух се с мама и ми обяснява, че като се наобядват ще тръгват към хотела и детето отстрани: “Може ли вече да обядваме?” 😃.

Хубав ден и от мен ☀

# 637
  • Бургас
Нито едната, нито другата спеше през нощта. Въпреки това са с малка разлика,която щеше да е още по-малка ,ако всичко беше станало по план. Най-умното ни решение с ММ.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 09:35 от lina_bs

# 638
Фонсе, разглеждам хранителни добавки и слънцезащита. Брат ми идват през април и ще ги ползвам за доставчик.
Бел, не е правило, че щом едното дете не спи, то и другото ще е такова. А Мишето пак се е представила на ниво. Wink

# 639
  • Germany
Добро утро!
Шътане ме чака и мен днес. Вчера не ми беше добре и си полежах следобяд. Днес, за сега, съм доста по добре и след малко почвам шкафовете в кухнята. Няколко перални имам също да пусна. От сряда съм една седмица отпуска и съм планирала да измия прозорците, ако времето се задържи такова слънчево. И почивка за няколко дни само с мъжа ми съм замислила, дано да ни се получи. Днес са избори при нас, но ние вече гласувахме по пощата. Имам неприятното усещане, че резултатите хич няма да ми харесат...
Хубава неделя на всички!

# 640
  • София
Привет!
И ние след малко тръгваме от хотела.
Питката ще я пропусна, че още не съм напълно добре. Подаръка ще го дадем друг път.
Боби, благодаря за идеята и прекрасните снимки. Тъкмо и новите ни Етрополски приятели преди малко ни поканиха ма гости там, когато решим. Като нищо можем да се появим на 2-ри. Grinning
Голямото ми дете спеше по 2-3 часа на нощ до 1-та си година. През деня заспиваше за има няма 5-10 Мин спокойно и после ревваше все за нещо. Винаги обаче съм знаела, че не искам да оставам с едно дете и нищо на света не можеше да ме откаже от желанието ми детето да си има другарче доживот. Няма по-голямо щастие! Heart
Мони, вчера гледам новините и в първия момент си помислих, че тези сблъсъци са в Берлин. Те били нашите “възрожденци”…

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 18:28 от Rodiva

# 641
  • София
Добро утро или ден.
Сега ставам аз.

# 642
Добър ден и от мен. Голямо спане беше - до 10.30. Изпих едно хубаво кафе и ме освежи.
По прогноза го дават слънчево време, а от 27.02 да вървят температурите нагоре. Ааа дано. Този февруари беше много студен. Дори миналата зима в Плевен нямаше толкова отрицателни температури и да продължат толкова дълго време. Не ми се прави нищо в това студено време. Ах, как искам да се разходя на слънчево и топло време.

# 643
  • Бургас
Добър ви ден и от мен!

От 7 ч. съм станала, а нищо не съм свършила, сал една баница направих. Следобед ще водим Марто на урок и разчитам на хубаво време, че да се поразходя малко. Ако ли не, отивам при ММ да сглобяваме стелажи.

В кой ли живот ще може и ние да гласуваме по пощата?!

# 644
  • Бургас
Привет!
И аз правих баница за обяд, че закуската я проспахме.
Имам си болно дете - големия. С температура и болно гърло е. Утре трябва да съм на работа и ще го мисля цял ден... Дано се стабилизира до утре.
Фонс, много красива снимка!

Общи условия

Активация на акаунт