Искам да кажа...(227) през Февруари 2025

• 33 119
  • 814
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Всеки ден говорим поне по 1 час с девойката.
Нагажда се. В общежитието ѝ се падна съквартирантка от Турция в стаята.
Пазарувала неща от първа необходимост от магазин Дайсън. Направи ми впечатление, пе вода за уста листерин, зелена, грийн тий, 250 мл, е една трета от цената на листерин тук(примерно синя и червена)
Шампоан на гарние(cherry blosom), също е много евтин спрямо гарниетата в Европа, хем тук ги произвеждат.
Преди години девойката пак беше в Корея, два пъти за по десетина дни. Запомнила съм зеления кит кат, с вкус на водорасли.
Уж решила в магазина да се самообслужи, но накрая все пак трябвало да повика персонал.
Ами оказало се, че там трябва картата да ти е вътре поставена в устройството и после започваш да сканираш продуктите.
И сканираш не баркода, ами кюар кода.
За общежитието няма ключ. Влиза се с пръстов отпечатък.
И още има, пак ще споделя с вас.

# 646
  • при моите деца .....
Привет!
Водшх Митето на бръснар и се изкъпа набързо.... нямаше топла вода 🙄.
Дано не се разболее.
И, и аз си вдех хладен душ.   
Днес ходшхме до водопада с Марти, а Митето беше на гости...
Ето снимки

# 647
  • някъде другаде
Добро утро!
Старт на новата седмица , успешна да е за всички!
Стейси , очаквам още интересни неща , разказани от дъщеря ти.

# 648
  • Бургас
Добро утро!
С Тони ли сме най-ранобудните?🤔
Хубава седмица ви желая!

# 649
Добро утро!

Аз си станах на време, ама не мога да сколасам сутрин да се разпиша. Не ми стига един половин час, ама отказвам да ставам още по-рано.

Спокойна седмица, банда!

# 650
  • Germany
Добро утро!
Пия кафе и излизаме с Инка на разходка. Днес и утре да избутам и после малко почивка.
Успешна седмица на всички!

# 651
  • София
Добро утро!

Станала съм рано, но измих пода и събрах прането. Пуснах пералня. Сега седнах да си допия кафето.

Хубава и успешна седмица!

# 652
Добро утро!

Оправих се и аз за работа и тръгнах, но смених посоката към вкъщи. Чух се с мама и малката е вдигнала температура и кашля. Чакам да ми я докарат и да видим какво ще е положението. 4 месеца изкара здрава, което си е рекорд за тази възраст, ама ми се искаше поне грипът да поотмине преди да се разболее. Явно се е завъртяло нещо в групата, защото за 17 деца писаха, че ще отсъстват.

Хубава седмица да имате вие!

# 653
  • Бургас
И моя големия ще си е у дома цяла седмица. С 40° е от вчера. Няма гной по сливиците, само го боли гърлото.

# 654
  • Бургас
Karz, Belle, бързо да оздравяват децата!

Вдигнаха ми кръвното рано с един превод и така ме стяга сега главата. Клиентът го пратил преди 10 дни, но от агенцията ми го препращат в събота вечерта и днес сутринта в 8 ми го търсят Imp И се започна "ама няма ли да стане, ама ще платим експресна поръчка, ама той ми е приятел и му е спешно". Ми не, няма да стане, аз ги превеждам тези страници, не ги сканирам.

Спокойна да ви е новата седмица! И слънчева!

# 655
Рано раних и аз, но съм забравила да се разпиша. Отметнах това- онова и се радвам на тишината у дома.
Болните деца да оздравяват.
Хубав ден!

# 656
  • Бургас
Здравейте, тази седмица съм втора смяна. Така да не съм свикнала, ама къде ще ходя да не свикна. Лошото е, че едното око започна да залепва от гной и става червено. Знам, че без преглед няма да ми дадат нищо в аптеката. Чай от лайка точно нямаме тук, а днес донесох три вида от къщи.

# 657
  • при моите деца .....
Привет!
Аз съм ранобудна, но последният пост беше мой....
Болните да оздравяват! 🍀
Изморена съм.

# 658
  • Телиш/Плевен
Уф, няма край с тези болести. Confused Бързо да оздравяват всички! Hug

# 659
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Вече се надявам да идва пролетта....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт