Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 301
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 180
  • тук-там
Не мога да не се включа от балкона. Докато родителите поощряват само и единствено ученето в чужбина ( което в 99 % от случаите продължава с работа и живот там ) няма да останат хора в нашата държава, които да изкоренят чалга културата и мисленето, което е толкова недолюбвано.
 Най - малкият проблем е цената на роклята и начина по който се празнува бала.
Това пък изобщо вече не е вярно. Около нас, всички, които учат в Европа, се връщат и се реализират добре в Бг. Явно имате стари наблюдения. Просто светът се отвори и децата имат достъп до по-добро образование.

# 181
  • Велико Търново
Да, разбрах и не съм го приела лично.
Копче, саката щяха да ти харесат, особено едното.Подплатата им е чиста коприна.

# 182
  • тук-там
Ал, не е лошо да спреш с квалификациите и оценките! Не те описват по най-добрият начин. Освен това почти всички тук застанаха на позиция, че има по-добри полета за инвестиции на 12К евро. Ама понеже и Агент зае тази позиция, голямо подскачане заподскача! Доста прозрачно и недостойно!

# 183
Аз мисля, че драматизацията по темата достигна връх, в който не показвате уважение към Сиска и простото ѝ питане за помощ за рокля за бала.
Доколкото помня не е имало такава дискусия покрай други абитуриенти, нито цени на покупки от съфорумки.
Без да ви обиждам, но мисля, че се мина границата на приемливото общуване.

# 184
  • тук-там
Имало е и преди подобна дискусия, но без обиди и квалификации. Сега се появиха, както и преди е ставало, защото Ал и Агент са на различни мнения.

# 185
Правенето на бал, веселбата на децата, купуването на подходяща рокля и посрещане или не на гости не беше заклеймено, че да се "подксача" толкова...
След коментар за 4-5 цифрена сума в евро за рокля от Бг дизайнер се стигна до неприемливи искри и квалификации ("тъпо").
Естетсвено, че семейството ще избере по своите си критерии кое е приемливо и кое не, както за модел, така и за цена Hands V
И правенето на бал и купуването на рокля (евтина, приемлива, скъпа или суперскъпа) не изключва плановете за учене (а защо не и в чужбина!?!) Thinking

Четенето с разбиране май нещо куца тези дни Close От магнитните бури ли ще да е или от възрастта (40+ все пак) Imp Ама някак не ни/ви отива дами!

# 186
Виж Мтз, върни се и се прочети колко самодоволно звучиш.
И още - с обсъждането на цени и за какво ти и други дами бихте изхарчили парите, директно обиждате човека показал рокля и задал въпрос.

# 187
Ох, всяка година е това коментиране на баловете и доста дразни вече.
Как се празнува в Узбекистан примерно, въобще не е от значение за български форум, или поне така ми се струва, но както и да е.
Попита Сиска, отговориха и хората, какво има да се коментира повече не разбирам.
Разгледах обувките от линка на Хлое и се събуди желание за малко дрънкулки и кич при мен, харесаха ми тези обувки!

Имаше и още една статия за бели мокасини или лоуфъри в замяна на белите сникърси, също ми допадна.

# 188
Сиска показа тип рокля, даже не е коментирала цена, поиска линк и идея за подобни.
Не мисля, че я обиждаме с коментар за сайта и цените на Невена, не за роклята, която детето си е харесало Hands V

# 189
  • тук-там
Никой с нищо не е обидил Сиска. Ал ме нарече “мрънкач” и аз реагирах. Мисля, че е просто и ясно за всички.

# 190
Харесва ми да наблюдавам баловете отстрани, Младостта краси абитуриентите много повече от всяка рокля или костюм и онова много специфично изражение на задоволство и вяра. Приключва един етап в живота им и са изпълнени още с вяра, че всичко в бъдещето им ще е като в мечтите, преди животът да ги поочука.
Сутрин когато ходя на работа в периода на баловете са най-хубави, естествени, боси или с маратонки с официалните рокли и костюми, разпуснати коси, усмихнати, щастливи,доволни - това са моментите, които рядко някой запечатва на кадър, а те са ценните, как се усещат в този момент на живота си и говорят много повече за едно дете пред режисираните типични снимки.

Grinning нещо, което можем да научим от младото поколение, новите трендове и глобализма е да бъдам по-широко скроени към различните от нашите представи, когато  не нарушават общоприети норми.

За финансите е добре да можем да разговоряме спокойно, Grinning да взривоопасна тема е, нещо като политиката имаме нещо в народопсихологията ни - че за пари не се говори, но пък съумеем ли да говорим спокойно за тях както го правят много други народи, това ще ни даде разбиране и уважение към другите.

Grinning Дами, вземете се в ръце, какво е това говорене младите, са такива или онакива, ние да не сме остарели, че да говорим като нашите баби и майки. /това е шеговито, без сарказъм и ирония и не е адресирано към никой./

# 191
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро, мили, момичета, не съм на "балкона" , страшно много работа. Абитуриентка бях през далечната 1983 година! Завърших НГДЕК с медал, но снимки от бала си нямам. Просто никой не се е сетил да ме снима и увековечи за поколенията. Sweat Smile Помня, че от тогавашната "Валентина" ми купиха рокля със златиста нишка тип "солей" и адски неудобни високи сандали с някаква позлата по токовете. Парфюмът ми беше полски "Беата". Прекарахме си чудесно, никой не дойде с лимузина, въпреки, че на повечето ми съученици бащите разполагаха с коли "Волга" и  шофьори. Напихме се дружно, момичетата се прибрахме призори, щастливи и с обувки в ръка. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Видях саката на Сисka - the best! Revolving Hearts Speechless ме оставиха прекрасните Ал, mtz, Gadаmar, Пепси, Ани, Мими и всички, всички, които успях да видя! Дано̀ не пропускам някой. Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 21:20 от kolevaangela

# 192
Предлагам, да дръпна завесата на тази сценка и "да изпушим лулата на мира".

За нормализиране на темата, би било забавно да видим от личните колекции снимки на роклите от нашите балове.
Все пак по онова време или гаврата на "шивача" или рокля с "връзки" беше избора.
Мисля си, че ще падне голям смях.

п.с. моята беше донесена от приятелка на мама стюардеса, с връзки от Германия пастелно синьо,сиво със сребърни ламени нишки. Хич не я харесах..но нямах избор или с нея или без ходене на бала.

# 193
Силвър, красиви са.

Зари, много съм съгласна с теб 🙂
Някой като напише, какви били младите, падение разбираш ли, срам (неговите не са от тях  Како Сийке 🤣) и ми става смешно.

Angela, разкошна в плисе 🙂

Днес добре облечена, вълна отгоре до долу 🐑🐑🐑 

# 194
  • Burgas, Bulgaria
Ал, страхотен аутфит! Cupid

Общи условия

Активация на акаунт