Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 237
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 105
Изпуснала съм ви.Да не повярваш😅.
Свети Валентин- както дойде.Понякога празнуваме, друг път не, така и с подаръците.Не ми е важно.
Лайквах, ама ми свършиха лайковете:)))

# 106
Al, и аз нямам идея коя е Невена и на живо не съм ги виждала ушити... но такива пари за бална рокля (абитуриентски бал, не истински Виенски, не червения килим на Холивуд, не прием при кралицата...) не бих дала. Ако ще ръчно със сърмен конец да са везани Smiling Imp
Верно си имам принцеса, ама за бала ѝ не бих дала цената на едноседмична семейна екскурзия в Дания (например) Hands V И то гледам цените на Pret-a-porter, за Couture даже не ми се отваря...
Пенева, ти написа това, за което си мислех! Тежки дизайнерски рокли за абитуриентски бал!?!? Кофа пари за рокля, която ще бъде облечена веднъж!?

Няма ли никаква опция да се наеме?! Преди 20 год насред София си наех доста прилична френска булченска рокля?

# 107
Мисля, че вече
няма опция за наем, поне като питахме преди 2г.

# 108
Ани, на мен много ми харесва съчетанието и нищо не ми идва прекалено, но аз обичам такива комбинации.

# 109
  • София
Ани, на мен ми харесва с този цвят на полото съчетанието на сакото.

Да попитам какви са трендовете в обувките за следващия сезон? Говоря за ежедневни обувки за ходене в града.

# 110
  • Бургас/Пз
Ани, с това поло малко се загубва сакото, с бяло беше супер, може би тъмно синьо да опиташ?
Да, Ал, точно "загубва" . Тъмно синьо нямам, но си мисля, че дори с черно ще е по-добре от това бежово-кафяво.

Момичета, нека да не говорим за пари, а само за красотата и моделите на роклите. Всеки сам си знае джоба и ако някой реши да даде една кофа пари за нещо , което ще облече веднъж , мисля, че си е само негова работа.
Ако за мен 1000 лв за сако или чанта са една кофа пари, то за друг далеч не е така. Така , че и понятието много и скъпо също е относително.

Харпи, Мама на нана, благодаря ви 🥰
Ще ми е интересно и на мен за треднда в новите обувки Simple Smile

# 111
Ани, за бяло поло съм или нещо много светло.

Имам абитуриентка догодина. За нея ще изберем нещо хубаво, което да й харесва и отива. По-любопитно ми е какво да облека аз, за да не съм нито в стил майката на булката, нито пък да копирам девойките, които имат бал. Grinning

Бях в София тези дни и имах доста време за обикаляне по магазините. Не можах да се ориентирам за тренда. Доста лоуфъри видях, но те присъстват целогодишно.

# 112
Света, мисля се изказваш прибързано и без да имаш идея за Невена и роклите ѝ.
Нейни рокли носят холивудски звезди, дами от кралското семейство и т.н.
Но не се учудвам - ти не за първи път се изказваш крайно отрицателно за българските марки.
Al, световните столици на модата са Милано, Париж, Лондон, Ню Йорк -  всички знаем кои дизайнери са представени там. София не е в списъка. Наближават Оскарите, гледай роклите на кои дизайнери ще облекат звездите.
Иначе харесването е въпрос на вкус, в никакъв случай няма да споря за това. И - да, аз лично ако хипотетично /0 вероятност/, ме поканят на много официално събитие ще избера Оскар де ла Рента, Армани /много харесах новата му колекция/, Dior,  ... нe Невена. Но това си е моя избор.

Ани, много хубаво ти стои сакото и самото сако ми хареса! Според мен и така е добре комбинирано, но и с други цветове ще се съчетае добре. Брошката му е залепнала направо. Kissing Heart

# 113
  • София
Ани и на мен ми харесва комбинацията с кафявото поло,много хубав контраст се получава.Обаче се вижда само част от тоалета,ако се вижда целия може да е различно.А и както се разбра на снимки дрехите изглеждат по един начин,на живо по друг.
Все пак не пречи да пробваш и с друг цвят блуза/поло.
Ами аз съм си за М размер.След като ти си взела С.

# 114
Сисииииииииии, не можах да пратя навреме телефона, тук са ме заклещили на сто срещи.
Аз предлагам да се ограничим в предлагането на моделната рокля, възможно най близка до показаната....не за цени, дизайнери и пр. Абитуриентката и родителите ѝ сами ще решат какво и колко имат възможност да поръчат. Всеки разбира нещата различно!
Да ви кажа, че антицелулитния на Колистар е в намаление, ако някой иска да се маже сега е момента.Grinning

# 115
  • Берлин
Болна на куче, но много щастлива. Подписах преди малко с Giorgio Armani. Исках ги много, имам ги в партньорския лист. Е се гордея със себе си.
За абитуриентските рокли - на мнението на Агент съм. Далеч съм от сметката кой-колко-за какво харчи. Но никъде по света на съм виждала подобни на бг абитуриентските безумия.

# 116
Няколко рокли от тук:
https://www.neimanmarcus.com/s/?filterOptions=%7B%22Designer%22% … arch_type=keyword

Просто за разглеждане, не за девойката на Сиска. Тя вече е поръчала, доколкото прочетох.

Скрит текст:

# 117
G&B ще поръча, я...ти като не намери модела навреме, на теб разчитах. Способна си да откриеш всичко! HugHeart EyesKissing Heart
БББББрррр втриса ме, добре, че мина нашия бал!

# 118
Болна на куче, но много щастлива. Подписах преди малко с Giorgio Armani. Исках ги много, имам ги в партньорския лист. Е се гордея със себе си.
Браво на теб, Папурче - поздравления! HugHands Plus1

# 119
Като гледам тези красоти на G&B, си представям как свири струнен квартет, сикстет и всякакъв "тет".
А като знам каква "автентична" музика се вихри по баловете, особено по малките часове и наистина ми иде да заплача.
Язък за хубавите рокли.

Общи условия

Активация на акаунт