Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Февруари '25

• 131 247
  • 1 592
  •   1
Отговори
# 120
Браво, Папурче! Бързо оздравяване!
Ани, сакото с блузата ми харесаха, но не и колана.

# 121
Папурче, поздравления!
Не знам ходили ли сте в испанска дискотека да видите какво правят е тоалетните и как обикалят по цяла нощ из клубове.Или как пият по градинките.
Младежите си имат свое виждане за нещата и не само в Бг.

# 122
Grinning От наблюденията ми последните години по баловете, девойките не си падат по много изчистени модели, има от всичко.
Моята щерка от гимназията беше с бюджет за дрехи на сезон и беше свикнала да си прави сметка с какви пари за колко месеца има да харчи за дрехи.
За бала също и бяхме определили бюджет - похарчи 1/3 от него и другите реши, че ще си използва за други цели.

# 123

Младежите си имат свое виждане за нещата и не само в Бг.
Така е ДХЗ, млади са, луди са, ми слушали чалга, ще слушат и това ще отмине,...а и не всички слушат при нас баловете на Английска и Немска ми напълниха душата. Никакви изгъзици, страхотни изчистени рокли и костюми, страхотни деца. Повечето са в чужбина вече - лекари, зъболекари ИТ специалисти...отмина времето, когато може и да са слушали чалга. Да не говорим, че българските хотели са много на ниво вече, защото са нови, лъскави, модерни...!

# 124
"На тази жена шапка свалям, страхотен сайт"-вече има избрана рокля и сега ще поръчваме.

Радвам се много - на добър път на младата дама, каквото и да избере

# 125
"На тази жена шапка свалям, страхотен сайт"-вече има избрана рокля и сега ще поръчваме.

Радвам се много - на добър път на младата дама, каквото и да избере
Много ми хареса сайта и на мен, чудесни, изчистени силуети. Благодаря за удоволствието и ще чакам нашата млада дама да ни се покаже в целия си блясък! Нямам търпение!

# 126
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, не мога да наваксам, видях много хубави неща, и Al с червената пола, и палтенцето от bestsecret (по-хубаво, отколкото на сайта), роклите...Не разбрах кой е сайта със свалянето на шапка?

# 127
Света, благодаря за новата тема! 🤗
Изпуснах ви в предишната, и сега ще се връщам да ви чета.

На мен малко ми е странен св. Валентин като празник. Човек, когато обича показва обичта си всекидневно с повод или без. Нямам нищо планувано за празника. Ще импровизирам, то така стават понякога най-хубаво нещата.
Не съм мечтала на глас така, че и идея си нямам какъв подарък ще получа. За него също не съм мислила. Имам време 😅

Харпа преди седмици четох статия в италианския Воуг каква ще е тенденцията при обувките за 2025 г. Пращам ти статия. 🤗
https://www.vogue.it/article/scarpe-primavera-estate-modelli-tendenze-2025

# 128
  • София
Изчетох ви и вярвам, че абитуриетката на Сиска ще направи правилният избор на рокля. Тя е разумна и борбена. Знае какво й предстои и ще гони целите си.

Папурче, браво. Ние в БГ-то кога ще може да поръчваме директно от Заландо?

# 129
  • София
Grazie mille, cara!

Виждам колебания между класики и недоразумения, особено боксьорските обувки!  Тези в стил Маниш са интересни, обаче!

Да, Заландо нали купиха Абаут Ю? Трябва да се ребрандират и да продават и тук Simple Smile, надявам се скоро.

# 130
Не аз тръгнах да коментирам цени 😘

Много по-приятна е темата като не се коментират цени, като не се коментира парите за роклята за какво е по-хубаво да се похарчат и т.н.
ОК, за последен път ще преформулирам мисълта си с надеждата все пак да ме разбереш правилно и да спреш да зацикляш на парите!

Не мисля, че купуването на луксозна дреха за еднократна употреба е правилният финансов урок, който да дадем на децата си в началото на техния житейски път като възрастни, независимо колко лесно или трудно можем да си го позволим.

Моите наблюдения за темата са, че в 80% се говори за покупки и в 20% за стил.

Идеята на Зари за бюджет за бала и възможността девойката сама да си го разпредели по пера важни за нея ми хареса изключително много!

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:15 от Agent Provocateur

# 131
  • София
"По дрехите посрещат, по акъла изпращат" - наша си поговорка.
Две кукли от класа на малкия бяха чудни на бала и.... не си взеха матурите.

# 132
  • Берлин
Не знам кога ще се случи с директните поръчки до Бг. Надявам се скоро. И за Абаут ю не е съвсем изчистена концепцията, струва ми се. Миналата седмица обявиха,че освобождават над 250 души - практически цялото Студио в Берлин. Аутсорс + изкуствен интелект - това ще е бъдещето. А мисля,че това ще е краят на модния свят такъв, какъвто го познаваме. И това ме разстройва. Аз запазих екипа си, но хората, с които стъпка по стъпка вървяхме нагоре от самото начало, няма да ги има в следващите месеци. За пръв път в живота си съм щастлива,че съм болна и вкъщи. Промяната е болезнена - стилисти, фотографи, ин/аутбоунд, content creations, quality assurance...Мдам, жестоко е. А част от тези хора "обучаваха" изкуствения интелект как да върши работата. Фиууу...чуус. това е.

# 133
  • София
Това ще се случва все по-често. Вече дори не е бъдеще. Настояще е.

# 134
PAPURCHE MEHURCHE, поздравления за постижението.
Засега не се чувствам застрашена от AI. По мнение на колеги една проста греда не може да сметне вярно. Но се обучава пущината и сигурно ще се научи... Ще трябва да усвояваме занаяти явно (такива свързани с ръчен труд).
Прегледах статията постната от cloè .
Mary Jane обувки харесвам и нося, че и боксьорските ми допадат Simple Smile. Обаче тези прозрачните ми се струват измислени за мъчение и оформяне на характера ... Дори и на моделите, които са ги обули им стърчат разни кокалчета и личи как болезнено им  са  се лепнали пръстчетата по този найлон... Твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт