Сполучливи имитации на маркови парфюми - 60

• 37 069
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Джуд, разгледай нещо от арабските парфюми, виж серията на Paris Corner - Voux Patisserie  е вкусен и повече отива на горещини от Еклера, който обаче сега е на 60лв в Емаг...
Начеши си крастата еднократно, и си сложи интервал някакъв, като мен, през който си позволяваш покупки, така хем ще имаш време да обмисляш дали наистина искаш нещо, хем няма да страда бюджета.

# 691
Нещо с много божури ще ми препоръчате ли? Love in Paris на NR не ги намирам имиграционни, а друг с това цвете ми е неизвестен
Аз също много обичам божури, виж тук, може да си харесаш нещо:
https://www.parfimo.bg/parfyumi-s-bozhur/?c=2551&page=3
От години използвам имитацията на Versace bright crystal на Рефан. Пробвала съм имитации на Blanche Byredo, въобще не ми допадна.

# 692
Нещо с много божури ще ми препоръчате ли? Love in Paris на NR не ги намирам имиграционни, а друг с това цвете ми е неизвестен
Аз харесвам Love in Paris и преди години имаше вариант на Рефан, но го спряха, но не беше точен, а и оригиналът не беше скъп, но вече почти го нямс. Мисля, че Shobi имаха и Divain, но не съм взимала от тях все още, но определено в него божурът не е водещ като усещане за аромата, поне за мен.
Иначе с божур е Good Girl Blush, Mis Dior Blooming bouquet, Cool water sea rose (ако харесвате много леки аромати), дори в Chloe parfume има, но и при тях божурът е добавка..
Love in paris е страхотна комбинация от круша, праскова и божур, с добавка от роза и е един от парфюмите без подобия при известните марки. Любим ми е, макар че много рядко вече го нося.

# 693
  • София
Друг за който се сещам и имам е Sable noar https://perfume-echoes.fr/product/sable-noir/ Малко по-скъп е, има много рози и божур 😊

# 694
Здравейте, парфюмни другарчета! Само на вас мога да се оплача. Не съм купувала парфюм от ноември. Много, много навредих на бюджета си с моята мания и затова се наложи да взема драконови мерки. Но вече ми е много тежко, искам нещо да купя… но отново… не е добре да надвишавам 30-40 лв. Много искам Еклера, но и той ми е скъп, пък и става топло, сигурно ще е непоносим. Какво ще ме посъветвате?
Единтвените свежаци, които харесвам Лайт блу и Мандарин Базилик, но Лайт Блу няма хубава имитация, пък и не го искам. Пръскам си Summer White на Ейвън, който ми е любим свеж също, но пустото желание да купя нещо ме гложди.
Обичам гурмета… харесвах и имитацията на Кристал ноар, Versencia, но я продадох, а не знам дали си струва пак да я връщам в гардероба.
Еклера в момента е 60лв в емаг 🫣 🤣
Само казвам 😁🫣🤣

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 17:37 от *Penny*

# 695
  • София
Някой да е купувал нещо от shobiperfumery.bg ? Да даде отзив. Гледам - имат имитации на доста нишови, също и на спрени парфюми - на Фенди например.
Тръгнах да търся похвалените в парфюмната тема The Spirit Of Dubai Turath и Majalis. В бг сайта на The Spirit Of Dubai  ги няма, но излезе този сайт за имитации shobiperfumery.
Явно имат общо с Leparfum, от фейсбука им:

# 696
  • София
Аз съм купувала от shobiperfumery.bg. Доволна съм. Поръчах FLEUR NARCOTIQUE EXTRAIT DE PARFUM  и FLORA GORGEOUS GARDENIA  . И двата са трайни и наситени аромати. Единственият минус е, че доста се бавят поръчките. Докато чаках си писах по чата с някаква дама, за да уточним нещата. Някъде към две седмици мисля пътуваха.

# 697
И аз съм купувала от тях, аз си взех миста на Шанел 5 Руж. Добре е, аз много го харесвам и ми е траен, въпреки че първоначално като го напръсках и все едно вода сложих. Някак с времето "узря" и хубаво се усеща сега.

# 698
Shobi и а аз ги попрегледах,доста примамлив каталог😀.

# 699
Аз съм си купувала Idole Aura от Shobi, в последствие си взех и оригинала и мога да кажа, че имитацията е много много добра. Обмислям следваща покупка на няколко аромата.
Наистина минусът им е, че се бавят с пратките, аз също чаках около две седмици.

# 700
Имате ли впечатления от този парфюм? Хвърлила съм му око, заедно с Mayar 😁

# 701
Вземете тези 4 парфюма и после ще ми благодарите
 724 by Maison Francis Kurkdjian
1 Million Royal by Paco Rabanne
Msfl by Yves Saint Laurent
Naxos by Xerjoff

# 702
  • София
Имате ли впечатления от този парфюм? Хвърлила съм му око, заедно с Mayar 😁
Този не беше ли dupe на Kirke?

# 703
Lattafa Tamina e dupe на D&G L'imperatrice, то не е лошо някой, като споменава дубайските парфюми да пише и кого имитират Simple Smile)) Така ще е по-лесно и за тези, които не знаят.

# 704
Може ли да ми препоръчате добра и трайна имитация на Euphoria Calvin Klein. Ако има и арабска версия още по-добре.
Някой пробвал ли е синия Mayar Natural intense Lattafa? На какво прилича и траен ли е като розовия?

Общи условия

Активация на акаунт