(3) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 30 825
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Заради това, че Пембе унищожи калиграфиите, набожните мюсюлмани били възмутени и скандализирани. Въпросът е дали умишлено сценаристите са търсили този ефект или непредумишлено. Все пак става въпрос за рейтинги и пари. Някъде четох, че серията на "Червените пъпки" тази седмица нямало са се излъчи, поради липса на рекламодатели.

# 391
Поне в това отношение Шербета си продължава и не е имало спиране заради липсва на реклами. Даже те по празниците имаха нов епизод ,другите не.

# 392
Много често когато някой играе образ на злодей толкова убедително, всъщност се оказва, че в реалния живот е точно обратното - доста читав човек, с хубаво чувство за хумор и т.н.
Но явно правилото си има изключения.
Фейза от пръв поглед ми стана противна, но пък това е и целта на нейния образ. После като разбрах за болестта, която я принуди да се появява все зачулена - даже ми дожаля.
Имаше и преди слухове, че не е много свястна и се заяжда с колегите си от екипа, но не обърнах внимание.
Но това един от основните главни образи да избере да си тръгне веднага, дори без да изчака края на сезона? Смятайте колко е нетърпимо положението.

А най-фанатично религиозните, които били скандализирани от скъсването на калиграфиите... А от лицемерието на това да се правиш на най-праведен, а да вършиш злини към собствените си деца, не им ли пречеше досега?

Вярно е, че образът на Пембе се изчерпа - ситуациите се повтарят, тя реагира по един и същ начин, винаги е в отрицание и никога не поема дори частична отговорност. Няма развитие, или по-скоро има - към по-лошо.
Апо и той.
Надпревара кой да удари дъното по-дълбоко.

Много се смях за онова с Къвълджъм и Йомер в кафенетата, обсъждащи сюжетните линии на останалите. LaughingБаш така си е!

# 393
Фейза е качила това. Сигурно ли е, че е заради нея? Но е голям показател, че не е края на сезона, определено!

# 394
Е, тя се опитва да замаже положението. В клипа със сбогуването Фейза се държеше студено и не беше приятно да се гледа.
Буквално на всякъде хейта по Фейза е голям.

Юсуф, споделя че била най-тежката му сцена
Не виждам Апо на първо време

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 19:53 от itshristina

# 395
Ще съм негативна и крайна, но съм много ядосана.
Така не съм се ядосвала за сериала от много време.
На мен си ми изглежда като да са в добро отношения всички. Поне по снимките.
И това още повече ми подклажда любопитството, защо така се получи с този сериал.
Тя си каза, че се е надявал да го довършат, но просто така се е случило. Значи има нещо, но не казват.
В нови епизод Ми става целува Мери на пук на баща си. Това вече ми преля чашата.
Бяхте прави, че ще развалят и неговия образ.
Не само съжалявам, но ми е мъчно за този хубав проект, че така го орезилиха. Чудя се и на актьорите не го ли виждат и какво им е мнението.
Спирам да гледам. Жалкото е, че баба ми го гледа с интерес, а като знам какво е нататък чак ме хваща още повече яд.
Тя си го гледа по бТВ. Изчерпаха се всички образи. Но Пембе е главен герой, и без нея сериал просто няма.
Сега рейтингите ще паднат съвсем.
Не съм ги следила скоро, но това са ми прогнозите.
Искам много да разбера защо така стана, но надали някога ще разберем. Никой от тях няма да каже. Интересно защо 😊
От всичко най-хубавото е, че сега за актрисата ще.има много нови проекти и предложения, както и за всички всеки участие в Шербета. Ако това им е утеха, че всичко прецакаха, нека така да е.
Лошото - тотален провал на целия проект.
При такива фурор в началото. Много жалък край. Много.
Ако

# 396
И аз съм бясна и още напускащи ще има от главните 10/10. За мен всичко е свързано с Фейза.🤦♀

# 397
И аз съм бясна и още напускащи ще има от главните 10/10. За мен всичко е свързано с Фейза.🤦♀
Гарантирано е че тя.

# 398
Добре, ако е заради един човек как се допуска такова нещо? Голям проект с огромен рейтинг губи главния герой посредата на сезона по нелеп начин, заради някаква Фейза?? От която явно и други се оплакват, защо просто не сменят сценариста и не убият Нилай, или Фейза да се кротне или като вижда, че създава конфликт да се оттегли. Ако много се оплакват от един човек, вероятно причината е този човек, а не цялата група!
Големи хора са, а какви неща... цц

# 399
Продуцента няма топки да изгони майката и нея.

# 400
Именно и аз се изумявам, че са големи хора. И не мога да повярвам, че става дума за някаква дребнавщина.
Това за мен не е нормално.
 Ако всичко е въпрос на его и някакви прищевки още повече не го разбирам.
Просто така губят много. Тези хора слепи ли са ? Не го ли съзнават. Безумно е такова развитие на нещата, заради някакви дрязги.
Просто е прекалено.

# 401
Здравейте, аз съм на малко по-различно мнение. Не смятам, че причините са лична неприязън или скандали, дори да ги има. Те всъщност изчерпаха сюжета и ние самите осъзнаваме, че започнаха да повтарят теми. Единственият начин да продължат сериала е всъщност да вкарат нови герои и нови интриги. Аз не бих постъпила така. По-добре да се завърши един проект, но те явно искат да се възползват, доколкото е възможно, от добрите рейтинги. С което става една боза. Сагата е фамилна. Опитват на няколко пъти да вкарат крими елемент, но не виждам да е много успешно от гл.т. оценка на зрителите, защото в основата би трябвало да са ценностите и кой как ги изповядва, , което противоречи с престъпната логика.

# 402
Ами не. Не е това единствения начин.
За мен единствнеия начин е със същите герои да го финализират подобаващо. Без никакви промени в сюжета.
Толкова хубав край можеха да измислят.
Не е нужно сериалът да продължава заради пари, по-достойно е да има хубав финал.
Нямаше нужда и да убиват Пембето.
Можеха просто в две-три серии да го завършат подобаващо и всички да останат с хубаво чувство.
И аз донякъде смятам, че не дрязги са причините. Има нещо друго.
Защо им трябваше дори още един сезон?
Крими лента хич не е успешен,абсолютно си права Виктория.
Чудиха се какви неща да измислят.
Ами завършете го и това е.
Един хубав финал. Две серии им трябват, не повече. И стига толкова.
Не ги разбирам наистина. Знам, че е за пари. Но отказвам да приема, че това е за сметка на сюжета и провал на проекта. Защото за мен той е точно това сега-абсолютен провал.
Просто трябва да спрат. Нищо друго.
Хубав финал за всички, без повече измишльотини.
Сега ако Ишил влезе като жена на Апото в къщата, ще стане манджа в грозде.
И ще е като Опасно изкушение, безкрайна продължение.
.

# 403
Тези сценаристки като захапят не пускат, пример: Ябълката. Каква боза стана и там, а си го поддържаха 5 сезона с доста висок рейтинг. Явно и тук ще е същото. За мен също Пембе се изчерпа, нямаше как пак да изгони Апо или да живеят заедно, то бе ясно, че пак щеше да си хойка. Но странното е как Мустафа обвинява Доа, а целува човек от нейното семейство. Не, че не биха добра двойка, но не е правилно бе.

# 404
В "Ябълката" имаше безсмъртната история на дружба, съперничество, омраза и сътрудничество между две жени. Велика история и не ме смущаваше преходът през сезоните- успяха да запазят и хумора, и драматизма. Пак повтарям- благодаряние на тази дружба и противоборство, на интересните персонажи на брата...Да не припомням всичко, но беше интересно от сезон в сезон... Но това за Мустафа не е редно в контекста на този сериал с религиозното възпитание. Освен да окепазят единствения свестен...

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 12:28 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт