(3) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 83 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Здравей, К.Lerа! Flowers Hibiscus

ДГ

Не, не е платен сайта в момента на онлайн излъчване с превод.🤗

# 511
# 512
# 513
# 514
УАУ, изглежда леко "инфарктно" - много емоции, много екшън...

# 515
ДГ
Аз чак днес изгледах епизода и фрага ми се видя логичен и1 и 2.
Наистина много напрегната ситуация, за първи път в този сериал не превъртам напред с мишката.
За момента всичко е ок. Дори Мине.

# 516
Flowers Hibiscus ДГ

Значи, толкова да ме дразни самодоволната, налудничава физиономия на Минка! Върви победоносно, сякаш е спечелила от лотарията! Какво си въобразява, че като е бременна, Джихан магически ще зареже Алия и ще я направи господарката Албора ли? Или просто знае, с жалкото си мозъче, че това ще е достатъчно да развали крехката връзка межди Джихан и Алия.

# 517
"Шакир паша"
Здравейте! Не знам дали някой гледа, но отдавна не съм гледала сериал, който няма убийства, мафия, злост... още по-интересно... истинска история, която много искат да спрат (пак е имало пожар в имението, даже един човек е загинал). Лек сериал с много добри актьори... Роклите, времето.... всичко е по-различно и интересно. Надявам се да не го спрат...

# 518
няма да го спират. ще има втори сезон.

# 519
Шакир паша и на мен ми е интересен, оставила съм го в списъка за лятото. И много се радвам, че въпреки всички премеждия ще има втори сезон.

# 520
ДГ
 Минка си въобразява , че Джихан ще заприпка към нея щом разбере за бременността.  Тя не схвана дори когато Джихан подписа документите за развод пред нея , че го направи заради Алия. Минка за 6 години не е разбрала , че тя не е толкова важна за него.
Flowers Hibiscus ДГ

Значи, толкова да ме дразни самодоволната, налудничава физиономия на Минка! Върви победоносно, сякаш е спечелила от лотарията! Какво си въобразява, че като е бременна, Джихан магически ще зареже Алия и ще я направи господарката Албора ли? Или просто знае, с жалкото си мозъче, че това ще е достатъчно да развали крехката връзка межди Джихан и Алия.

# 521
Далечен град
Отдавна не съм писала, но си го следя с интерес.
Аз обичам да си правя едни такива паралели. Например първият път когато бяха на събирането от болницата  и Алия подкани Джихан на танц и на леко забавен каданс дадоха как повдига рамене. Изглеждаха щастливи и след това онази бяла птица ги натвори еднииии и отиде доброто настроение .
Сега беше обратно Джихан подкани Алия и пак с раменете и пак големите усмивки и за финал ... дрън една голяма бяла птица. На пръв поглед сякаш гледаме едно и също, ама не съвсем, не ме дразни, напротив даже ми харесва.
За Фико ме е яд, че ще я гътнат рано, интересен образ и макар да изглежда лековата, противопоставянето с мама ми хареса и ми се прииска да се сблъска челно и с Мине.
Пакизе и Кадир са ми много сладки, тази актриса ми е много симпатична и красива, май не съм я гледала другаде .

# 522
Аз си мисля че Фико ще остане още доста време. Много ми стана смешно когато Джихан-Дениз на неговата церемония като я видя, другата баба ми беше много смешна и като гледам ревнува внучето си.
Иначе аз съм сигурна че бебето на Мине не е от Джихан, но тя така ще го разправя че да накара Алия да намрази Джихан. Да видим какво ще стане.

# 523
  • София
Далечен град
Аз мисля, че Фико е бъдещ многопланов образ...бащата на Алия не ни е известен, свързана е с убийството на Боран, нещо ми намирисва и за Минка...очаквам да се появяват нови братя и сестри...
А интересно какво са замислили за Минка - след опита й за самоубийство тя не е била с Джихан, а ако беше бременна, анализите щяха да го покажат...

# 524
Аз също мисля, че Фико ще се задържи, все пак има интрига с убийството на Боран. На Халис може да му изтече срока на присъдата, да излезе, пак тази тема може да се експлоатира по-дълго време. За Минка и секса - не ми се вярва да е била с друг, не само че наистина обича Джихан, но и да е с някой друг в този град е малко опасно, най-малкото тя не се е забременила умишлено, просто това й дойде като джак пот. Също може да има развитие в тази насока. След като ще има 2-ри сезон, сценаристите, ако са умни могат да използват тези сюжетни линии и да ги доразвият. Има поне още 5 серии до излизането в отпуск, ако е в средата на май, може и повече до края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт