🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 236
  • 466
  •   1
Отговори
# 195
Обичам да си правя ароматен чай, да чета книга и да медитирам за няколко минути. Също така си подарявам време за грижа за кожата и релаксиращи разходки. 😊

# 196
Разходки сред прородата, четене на книга, слушане на музика.

# 197
Четене, разходки, спорт, сън, време с приятелки и за създаване на уют.

# 198
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Освен обичайните с активна почивка, книги и филми, все по-малко ме интересуват неща, които не ме засягат пряко.  "Не знам" и "не ме интересува" водят наистина към вътрешно спокойствие. Човек се научава на това, стига да иска.

# 199
Хубава музика, любимо хоби, гледане на хубав филм.

# 200
  • Бургас
Слушам музика, чета книги и отделям малко време за спорт у дома.

# 201
  • Варна
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Отделям време, което прекарвам сама, в почивка - сън, четене, слушане на музика и други приятни занимания на спокойствие.

# 202
Изключвам си телефона, и игнорирам желанията на домашните. Затварям се в стаята с книга или интересен филм. Обикновено един следобяд ми е достатъчен да си " наместя чакрите".

# 203
  • София
Разходки, йога, четене на книги, време с любимите хора, хубаво кафе!

# 204
Обичам да прекарвам времето си със семейството ми така се чуствам спокойна,срещите с приятели разходките с кучето.

# 205
Личните ми ритуали са насочени към ежедневна грижа за тялото и душата. Обичам споделеното време с любимите ми хора, хубавите книги и разходките сред природата.

# 206
Все по-рядко губя време в помощ на неблагодарници. Пестя всяка минута и я употребявам в грижа за моето психично здраве. Старая се да намалявам стреса, уча методи за успокояване, чета такава литература, правя зареждащи тялото упражнения и усвоих техника за правилно дишане. Чувствам се прекрасно.

# 207
Разходки сред природата, четене на книга, масаж.

# 208
Разходка, четене на книга и правене на йога.

# 209
  • Стара Загора
В студените дни  си взимам  горещ душ за сгряване и  чета книга  с чаша чай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт