🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 246
  • 466
  •   1
Отговори
# 240
Обичам да прекарвам времето си със семейството ми така се чуствам спокойна,срещите с приятели разходките с кучето.

# 241
Обичам разходките сред природата - зареждат ме с положителна енергия. Радвам се на цветята, които отглеждам. Обичам да чета книги в хартиения им вариант - пренасят ме в друг свят и се откъсвам от ежедневието. Слушането на хубава музика и играта с кучето ме разтоварват.

# 242
  • София, България
Чета книги, редя пъзели, правим преходи в планината, бъркаме разни експерименти с детето.

# 243
Много сън, релаксираща музика за успокояване, малко спорт и разкрасителни процедури.

# 244
Ходя на народни танци, театър.Излизам с приятели

# 245
Паля ароматни свещи в хола. Сипвам си чаша вино и четя книга! Това е моят ритуал!

# 246
Обичам да ходя пеша, на слушам музика и да оставам на саме със себе си.

# 247
Чаша вино, чаша кафе задължително сутрин,разходки...разбирасе и почивка само за мен!

# 248
Отделям време за себе си сутрин, преди да са станали мъжа и детето.
Душ, маски, чета книга, пия кафе.. Започвам деня с тишина и спокойствие. Simple Smile

# 249
Отпускане и топла вана. Изключване от ежедневието.

# 250
  • Враца
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Сън, вкусна храна и контакти с любими хора.

# 251
Вечер често си пускам класическа музика. Обичам светлината в стаята да е приглушена и да запаля ароматна свещ. По това време се грижа за кожата и косата си, така релаксирам. За мен начинът, по който се грижим за външния си вид изразява и състоянието на нашето вътрешно Аз.

# 252
Отделям повече време за сън, любими занимания, разходки сред природата, срещи с приятели.

# 253
Взимам си хубава ароматна свещ , кафе и книга и отделям време да им се насладя

# 254
Разхождам се сред природата, много обичам да чета книги в парка. Слушам музика или гледам филми или спорт. Старая се да намирам време за хобитата си в натовареното ежедневие.

Общи условия

Активация на акаунт