Отговори
# 270
  • SA
Е, тук там Сталоун и банда се сражават и поизбиват разни бандити, но не бих казала, че сцените са особено брутални. Поне на мен този сериал не ми оставя такова тежко чувство, както 1883, 1923. Иначе аз никога не съм била кой знае какъв фен на Силвестър Сталоун, особено изявите му като Рамбо и подобни екшъни.
Тук обаче създава един много чаровен образ на мафиот с морален кодекс, какъвто много хора, минаващи за почтени, не притежават.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 22:11 от Kameloth

# 271
  • Сред мелниците
Изгледах Sicario първия филм.  Добър е  , без да е Уау.
Към края ми се стори, че някога някъде съм гледала част от него , или ми напомня нещо... Не знам. Затова реших, че ще изчакам за втората част. Някога.

И после подхванах Кмета на Кингстаун.
До края на втори епизод бях със смесени чувства, защото явно не схващах за какво иде реч
. Но от там нататък ме понесе! Изключително много ми хареса.
Втори сезон започнах с истинско удоволствие,  още от първата серия.
 Засега ми харесва , дори повече от първи сезон. Ако задържи такова ниво ще влезе в личната ми класация за топ сериали.

Дяволо, ако не беше ти и тази тема, сигурно никога нямаше да попадна на този и другите му филми, които ми предстоят.Flowers Hibiscus

# 272
  • Countryside
И аз се чудех на "Кметът на Кингстаун", ще му дам шанс, както и Sicario в Showtime  ли го гледа? Аз и на Йелоустоун трудно вързах в началото, поне 2-3 епизода се ориентирах кой кой е и за какво се бори Joy после става като наркотик, много искаш да разбереш какво ще стане...
Tulsa king ми беше изключително забавен сериал и ми беше много приятно да гледам Сталоун в такава роля, а не съм му фен принципно. Препоръчвам!

Дяволо е силно мой човек! Joy

# 273
  • SA
По мое виждане нивото на Кмета на Кингстаун е дори по-високо във 2 и 3 сезон, в сравнение с първи. И аз като започнах в началото да го гледам непредубедено, бях на път да се откажа в първите 1-2-3 серии, някак ми бе трудно да вникна в сюжета и кой какъв е. Но мине ли човек този период, по-нататък не може да се откъсне.
Дяволо и на мен ми повлия основно да открия вселената на Шеридън, а и момичетата, пишешщи в тази тема, за което горещо благодаря!
 Г-жа Букет (или Букей Smiley) много ми е приятно да виждам аватара ти. Всички сезони на този направо легендарен сериал ги имам постоянно на лаптопа и си гледам редовно по 1-2 серии за оправяне на настроението. Жалко, че във форума няма тема за него!

# 274
  • Countryside
Ооо, Хиацинт (или преведено на български Зюмбюла 😅 ) е уникален образ. Няма такъв чешит, всеки път се хиля с нея като хахава Joy и аз ги имам сериите свалени и си ги гледам, фен съм определено. Изобщо аз съм фен на почти всички английски сериали, особено с английски хумор и сатира. В тази връзка се сетих за Черното влечуго, уникален Роуън Аткинсън. Joy

За Шеридън пак да кажа(да съм по темата все пак Joy ), просто всичките му филми от сагата Йелоустоун ми бръкнаха дълбоко в душата. Толкова човешка несправедливост, желание за надмощие, безпардонност, убийства и толкова тъжни съдби, в резултат от това. Много насилие, много натюрел, някои сцени едвам ги гледах...и все пак явно в това е чара на Шеридън, накрая само силните оцеляват. И не можеш да спреш, докато не се увериш, че някаква форма на доброто, макар и с не особено "добродетелни" методи, наделява над злото.

# 275
  • София
Изгледах ''Епруветка / Vile от 2011 г.
https://www.imdb.com/title/tt1711018/

Брр, отвратителен филм. Чак съм шокиран, че Шеридан му е режисьор и всъщност това е едва третия филм, който Тейлър режисира.
Обичам хорърите, но този ми дойде малко повече. Със сигурност е инспириран от Saw (2004).
Само крайни садисти биха се изкефили, хаха. Не знам, прекалено натуралистично ми дойде измъчването. Каста е добър впрочем.

# 276
Не звучи особено примамливо, но все пак хвърлих поглед на каста. И съвсем неизненадващо, дори очаквано, има актьор от "неговите" - йелоустоунския каубой Райън е там.

# 277
  • SA
Това сигурно е от филмите на Шеридън с най-нисък рейтинг.
Имаше период, в който много си падах по хоръри, но личното ми мнение е, че този жанр отдавна се изчерпа и от години не съм попадала на нещо, което наистина да ми хареса.

# 278
  • Countryside
Аууу, хорър на Шеридан, аз едвам изгледах Йелоустоун, със затворени очи тук там, и принципно не съм по хоръри, не бих си го причинила. И изобщо всякакви прекалено натуралистични форми на насилие или мъчение ми докарват чак физически дискомфорт.

Чакам си аз "Кралят на Тълса" 3-ти сезон и евентуален сериал  за Спенсър, да свързва 1923 с Йелоустоун. И сериала за Рип и Бет.

Кметът все ще почвам, ама се отплеснах с " Department Q", най-вече заради Матю Гууд и Единбург. Много ми прилича на "Инспектор Ребус" с друг мой любимец Ричард Ранкин. Обаче Ричард има страхотен шотландски акцент, наслада за ухото е да го слушаш, или поне за моето Joy

# 279
  • София
Кметът била ли го? Много му се каня, ама все отлагам...

# 280
  • Сред мелниците
Ах , за Кмета!  завиждам ви, че ви предстои.
Аз съм болна след края на последния сезон. Пристрастих се  , а той ме  заряза.  В абстиненция съм .

# 281
  • София
Толкова ли е добър?
Чудя се как прави толкова сериали...

# 282
  • Сред мелниците
Ами, да добър е според мен.
Наистина си е за чудене как успява. Там е втори автор заедно с един от главните герои.
Хю Дилън. Много готин 🤪

# 283
  • София
Изгледах Yellowstone: One-Fifty
https://www.imdb.com/title/tt18360602/

Документален филм от 2022 г. на FOX за националния парк Йелоустоун с гайд - самият Кевин Костнър.
4 епизода са. Изгледах го в платформата СкайШоутайм.
Сериалът е направен в чест на Фердинанд Хейдън и неговите колеги, които през 1872 г. успяват да убедят конгреса на САЩ да защити тази девствена и уникална земя и така се ражда първият национален парк в света. Юлисис Грант малко по-късно подписва закон с който провъзгласява тази земя за защитена.

Кевин Костнър ни води през чудатостите в Йелоустоун следвайки дневниците на пионерите от 19 век.

Сериалът е уникален! Има толкова много спиращи дъха гледки, все едно се чудиш дали изобщо сме на планетата Земя. Страхотна красота. Природа, феномени, реки, езера, гейзери, гори и толкова много животни.

Горещо препоръчвам. 😊

# 284
  • София
Ако все още има колебаещи се, дали да гледат Кралят на Тълса със Слай, то да побързат, защото обявиха официално, че сезон 3 стартира на 21 септември. 😊
https://www.imdb.com/title/tt16358384/

Общи условия

Активация на акаунт