Отговори
# 330
  • София
Landman, сезон 2, епизод 1
По-скоро ми хареса, но очаквах повече. Но нормално, опипва се почвата, тепърва ще набира скорост.
Съгласен съм, че жената и щерката на Томи са дразнещи, но са сложени като някаква гротескна комедия на фона на суровия бизнес с петрола и всичките схеми. Досега Шеридан точно такива жени не е имал в своите сериали и тук явно се забавлява... Не знам, не съм фен, но разбирам и приемам.
И аз мисля, че Купър ще има сериозни проблеми с кладенците, които така умело спазари. Но пък баща му сега е голяма клечка. Президент на компания за милиарди. Вярвам, че ще му се получат нещата.
Деми Мур много ми харесва в сериала и ще са страхотен тандем с героя на Били Боб Торнтън.
Приятно се изненадах като видях великия Сам Елиът, като бащата на Томи.

Mayor of Kinstown, сезон 4, епизод 4
Майк много бързо вкара в леглото Синди. 😀
Тя ми харесва като герой и дано не я сполети зла участ.
Този сезон засега е много добър. Всеки епизод нагнетява много напрежение и в един момент ще настане пълна лудница. Никой не е сейф за мен. Дори и Кмета. Особено ако е финален сезон.
Йън си е психопат. Насмалко да убие Евелин. Между другото не го коментирах тогава, но в епизод 3 си казах, абе тоя лудак да не вземе да убие Робърт (не че много ми пука за този психопат, но е добър персонаж и искам да има някаква по-сериозна интрига с него преди да си получи заслуженото, т.е. да отиде в затвора).

Tulsa King, сезон 3, епизод 9
Бих казал учудващо спокоен епизод с оглед на факта, че е предпоследен. Явно в последния епизод ще е голямата пукотевица. Но Манфреди ще трябва да се оправя не само с Дънмаяр, но и с биг мафиозото. Не знам как ще успее. Но едната линия могат да я оставят и за сезон 4, който е потвърден всъщност и то отдавна.
Да добавим още един голям актьор, който прави дебют в сериалната Вселена на Шеридан: Самюел Л. Джаксън.

# 331
Landman E2 вече е това, което поне аз очаквам от ТШ. Нахвърли ни сериозни и сложни сюжетни линии, a героя на Сам Елиът описва нещо, което на мен ми е много любимо в сериала.
Приятно гледане!

Най-накрая започнах Tulsa King, тръгна ми добре и ще го гледам, докато с Мayor of kingstown приключих с Е1 и толкова. Предполагам грозотата, която и вие споменавате, ми дойде в повече и ме спира да пробвам изобщо следващ епизод.

# 332
  • София/Севлиево
Кралят на Тълса свърши нали?Ще има ли нов сезон, защото ми се струва завършен,но пък кой знае?Отдавна не бях гледала толкова отпускащ и свеж сериал...

# 333
  • София
Не е свършил. Има още един последен епизод. И шоуто вече е подновено за 4-ти сезон.

# 334
  • SA
Видяхте ли, че от март започва нов сериал - spin-off на Йелоустоун с Кейси и компания?

# 335
  • в сърцето на един мъж...
Видяхте ли, че от март започва нов сериал - spin-off на Йелоустоун с Кейси и компания?

Уоу!!!! Видях само реклама в инстаграм, не бях виждала трейлъра. Определено ми харесва това, което виждам!

# 336
Много хубава новина! Очаквам много напрежение, смърт и прекрасна природа. Радвам се на участието на Rainwater, който ще внася по-философски поглед на случващото се. А Тейт от малко момченце се превръща в хубав тийн и браво на екипа, който го избрал навремето, защото все повече заприличва на баща си и майка си в сериала.

# 337
  • София/Севлиево
Не е свършил. Има още един последен епизод. И шоуто вече е подновено за 4-ти сезон.
Благодаря.Аз останах с впечатлението,че е 10 епизода(в неделя гледахме 10-ти)...

# 338
  • Countryside
И на мен ми попадна спин-офф-а с Кейси, даже идвах да го сложа Blush ще се гледа определено, догодина много неща се очертават (които следя), щастлива съм, малко се дразня за чакането, но поне имаме дати Wink А сега и спин-офф ако направят с Бет...

# 339
  • SA
Елислава, 10-ти е последния епизод от този сезон на Тълса. И аз съм го изтеглила още в неделя, но не остава време да го изгледам.
Кметът на Кингстаун също четох наскоро, че ще има още един, последен сезон. Джеръми Ренър се изказал, че ще има интересен край.
От спин-оффите на Йелоустоун най-много ми се иска такъв, който да проследи живота на Джон Дътън 2.
Допълвам тук за финала на Кралят на Тълса.

Скрит текст:
Любим сериал ми е и на мен и както няколко пъти съм споделяла, до голяма степен това се дължи на много симпатичните за мен образи, начело с Дуайт. Много се радвам, че ще има нов сезон. Просто обичам да гледам Сталоун в тази му роля.
Сега, този сериал е ,как да кажа ... с доста комични елементи и не много реалистични събития. Доста народ избиха Манфреди и приятели, но в Тълса, все едно няма полиция, която да разследва, хахах. Да не говорим, че Дънмайер с хората му уж очакваха Манфреди да дойде за сестра си, пък направо не можаха да реагират на атаката.
Да си призная, не очаквах, че Дуайт ще убие толкова мъчително Дънмайер. Верно, че той точно и това му обеща, а и Дънмайер направи всичко, за да го предизвика. Но в крайна сметка Дуайт си е изпечен мафиот, ако не действа с жестокост в определени моменти, нямаше и да е жив все още.
Братовчедите на Голямата стъпка са много готини, дано в следващия сезон и тях ги включат в бандата на Манфреди.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:26 от Kameloth

# 340
  • Сред мелниците
Днес излезе първият епизод на Landmen и се надявам темата да се оживи през следващите седмици.
Успях да изгледам само новите серии на Краля на Тълса и Кметът на Кингстаун, но за съжаление май никой тук, освен Дяволо не ги следи.
Кметът на Кингстаун -
Кметът аз го следя или ще го следя като се насъберат епизоди. Докъде стигнаха вече? Като бройка?
Кралят на Тълса е единствения на Шеридън, който не ми понася и съм го зарязала след няколко серии само.
А и за Еволюцията : Как само са ме развили рекламите!! Хаха !
Успях да превъртя последните страници, дори да цитирам и изтрия половината пост без да разбера какво става в новия сезон на Кмета.
МОЛЯ не казвайте когато и Ако отговорите колко серии на Кмета са готови.

# 341
  • SA
Кметът на Кингстаун - до момента са излезли 5 серии и още толкова остават. И аз предпочитам на куп да ги гледам, ама не мога да устоя да чакам 2-3 месеца.
Тъкмо приключих с последните излезли епизоди на Кметът и Landman. За всеки случай слагам в скрит текст, макар че са и с български субтитри вече.
Скрит текст:
Както повечето тук очаквахме за Landman - Купър няма как толкова лесно да забогатее и предстои да разберем на каква въдица се е хванал. Развитието на връзката му с мексиканката поне на мен ми звучи не много правдоподобно. Уж много го обичаше, но понеже парите не й били цел в живота, го изхвърли без много обяснения. Да не говорим, че човека, убит от умора, го накара да се мие навън с някакъв маркуч, да не изцапал банята. Flushed
Наистина, както казва и Блу, доста сюжетни линии започнаха, а на мен ми е интересно и каква ще е била майката на Томи.

Кметът на Кингстаун - тук вече комбината Робър - Йън излиза извън всякакъв контрол, директорката на затвора определено стана ясно колко е корумпирана - тотално депресираща е картината. А ако някой си направи труда да преброи колко пъти се използва "f.ck" може и рекорд да се постигне.

# 342
Landman E2
Камелот,
Скрит текст:
представи си какви сценарии и ужас са ѝ минали през главата на Ариана, незнаейки къде е Купър и чакайки го да се върне или поне обади. Да не забравяме, че и бебето ѝ трябва да е съвсем малко, т.е. тя е с доста бушуващи хормони още заради раждането, отделно преживяната трагедия с мъжа ѝ. Симпатична ми е, но очаквам да създава големи драми на Купър. Може би тепърва започва и да осъзнава, че много бързо се хвърли в нова връзка, а в същото време не може да се раздели с живота си преди смъртта на мъжа си. Време ѝ трябва на Ариана. И както Томи каза на Купър, страшния проблем ще му е Анди Гарсия.
За миенето с маркуч навън предполагам има и друга причина - да се пази не просто банята, а канализацията на къщата.

# 343
  • София
Краля на Тълса
Край на сезон 3!

Бива. Но началото беше по-интересно от края.
Този сериал стана твърде предвидим и в него се случва едно и също нещо. Не виждам никакъв смисъл от сезон 4 и дано той да е последен.
Твърде много герои имат 'плот армър' и изобщо я няма тръпката при другите му сериали, че на някой нещо ще се случи...
Също така комедия + драма не върви при мен и никога не е вървяла. Едно нещо е или комедия или драма. Отделно тук имаме и гангстери и каубои и миш-маша е пълен.
Не ми хареса и колко жесток се показа Манфреди в този сезон.
Общо взето нямам любими герои в този смисъл на думата, когато говорим за сериал.
-
Оценка на сезона: 6.0 / 6.5
Оценка на сериала: 7.0 / 7.5

Кметът на Кингстаун
сезон 4, епизод 5

Тук нещата все повече загрубяват.
Много силен сезон дотук.
Робърт е ясен, но ето, че в този епизод се видя що за стока е и Йън. Аз него никога не съм го харесвал. Е, видя се защо.
Дано и двамата отиват в затвора.
Директорката е корумпирана явно, но не тя върти нещата според мен.

Ландмен
сезон 2, епизод 2

По-добър епизод от премиерния за сезона.
Били Боб Торнтън е просто фантастичен. Невероятен актьор.
Интересно как така Купър се е замесил точно с онзи гангстер, героя на Анди Гарсия. Той май беше начело на някой от мексиканските картели ако не се лъжа. И май точно той спаси живота на Томи в края на сезон 1. Разбира се от користни цели...
Чак се зачудих как вече пълни два епизода нямаме нищо за мексиканците и ето, че се появиха.
Жената и щерката на Томи и гаджето на Купър ме дразнят вече. Но и трите актриси играят добре.

# 344
  • SA
Блу, то е ясно, че Ариана си е представяла какви ли не фатални случки, заради злополуката с мъжа й. Но въпреки всичко, според мен се държа отвратително с Купър. Ми аз ако видя мъжа ми да се прибира отнякъде в това състояние, последното нещо, което ще ми хрумне, е да го натиря с маркуч в двора и да го изхвърля от къщата. Да, притеснила се е много, но това, което се случи на Купър бе много по-тежко.
И аз като теб мисля, че ще му създава драми и в бъдеще. На мен не ми е много симпатична, но наистина актрисата е красива и се справя много добре.
Били Боб Торнтън е наистина страхотен. Понякога изражението му излъчва толкова силни чувства, че направо няма нужда да говори. Почти не съм гледала други филми с него, може би трябва да потърся.

Общи условия

Активация на акаунт