⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 908
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
alethea, от къде поръчвате суши във Виница?
https://sushiboxvarna.bg/daga3iz49gm

Sushi box Vinitsa е във Фейсбук страницата.

# 211
Здравейте,в неделя ще имам гости в къщи около 10 човека сме,та въпроса ми е дали има от някъде да поръчам готова скара,но не просто да отида от някоя топла точка и да си взема готови,а някъде където да си поръчам месо и да ми го опекат на място.Цър-пър предлагат такава услуга,но те не работят в неделя.
Не съм видяла този пост и вече е късно, но за друг път при такава ситуация горещо препоръчвам "Лаваш" до Рибната борса. Но според големината на поръчката зависи и колко предварително да се поръча. Точно на място правят скара, много вкусна, а и много добре украсяват храната. Имат и зеленчулови предложения.

# 212
Може ли да ми помогнете с насоки, къде във Варна мога да намеря спално бельо на Tac?

# 213
Не зная за закупуване, но в магазин Сладък сън може да ви ушият.Само си харесвате десена.

# 214
  • Варна
Може ли да ми помогнете с насоки, къде във Варна мога да намеря спално бельо на Tac?
До Декатлон на паркинга,най-вдясно магазина за мебели има Тас.Мебелни Къщи Ralica

# 215
  • In transit
Онзи ден видях, че имаше техни комплекти в Айко.

# 216
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мисля, че съм виждала в едно магазинче за спално бельо на Цар Освободител. Магазина е след Кръстовището на Г. Колев и Цар Освободител посока Червения площад вдясно,слвд ъгловата аптека мисля има оптика и след нея е магазинчето.

# 217
  • Варна
Понеже съм на тема мъжки костюм, да имате представа от цените в "Драго и Радо"?  Да знам дали си струва да минавам.

# 218
  • Deutschland/HE
А те къде имат магазин във Варна?

# 219
  • In transit
Понеже съм на тема мъжки костюм, да имате представа от цените в "Драго и Радо"?  Да знам дали си струва да минавам.
Сигурна ли си, че още съществуват? Хубави мъжки костюми има в Крис.

# 220
... мъжки костюм, да имате представа от цените в "Драго и Радо"?  Да знам дали си струва да минавам.
Сигурна ли си, че още съществуват? Хубави мъжки костюми има в Крис.
Къде се намират сега, преди имаха магазин срещу Винса, бях чула че само по поръчка шият вече !
Ще ми е интересно някой да сподели за цените , навремето си бяха "цифра". Но пък изпълнението им е мнооого добро.

Мики няма място за сравнение м/у Крис и Драго и Радо ( ако все още е такова качеството им )

# 221
С една, бърза справка в Гугъл и показва къде се намират:

# 222
alethea  не че не пуснах ГугълА преди да си задам въпроса.....
Всеки ден минавам по Пушкин и шоурум не съм видяла !
мапса дава бившия Пионерски дом ( където от към главната се влиза в Луук-а, а на Пушкин е Ателие60  )

# 223
Не знам къде са тези места, но щом си поддържат актуални страницата (преди 9 часа, значи би трябвало и информацията да е правилно изписана).
Щом са дали и тел, може да се позвъни и директно, още по-добре.

# 224
Драго и Радо ги помня срещу Винса по Цар Освободител ..

Общи условия

Активация на акаунт