🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 541
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 460
Виктор не е смотан, просто е малък и не е така обигран. Ще се оправи.
Възможно ли е все пак да е от другата страна на дъгата. Нали все го питат. 🤷

# 2 461
  • София
Където има дим, има и огън. Това не съм го измислил аз.
В ''най-добрия'' случай е бисексуален.

Лично според мен и това си е само мое мнение на база видяно, чуто и т.н. Виктор е гей.
А и шестото чувство рядко ме е подвеждало.

Но не очаквайте да си признае. Хванал се е на хорото и ще го играе докрай.
Има много примери за мъже гейове със съпруги жени само защото ги е страх да се разкрият. Не у нас. По целия свят. Лошо няма разбира се.

Ако бъркам се извинявам, но както се казва, никога няма да узнаем, така че нито аз, нито тези, които твърдят, че е 100% хетеро, ще бъдем истински сигурни.

# 2 462
Ако съдим по начина, по който си въртеше дупето, когато танцуваше... Много напомня на солиста на Hot Chocolate.

# 2 463
Където има дим, има и огън. Това не съм го измислил аз.
В ''най-добрия'' случай е бисексуален.
Тук не мога да се съглася… И за Евгени, и за Александър, и за Мартин се говори, че са хомо. Хората виждаме различни неща. Според мен нито един от тях не е гей. Не е рядко срещано един мъж да е по-нежен - особено такъв, израснал без баща и мъж като модел за подражание. А и в 21-ви век хората нямат причина да крият сексуалната си ориентация. Някои го правят, но те са от старото поколение или от много консервативни семейства, което не е случаят тук. Съгласна съм само, че няма как да знаем със сигурност - просто аргументът, че е смотан с жените и върти дупе като танцува, ми се струва недостатъчен. Ако видите половината колеги на Бранимира… Още по-зле са.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 02:45 от Lilly_85

# 2 464
Не мисля, че Виктор е обратен. Защо би се записал за това предаване изобщо? Личи си, че си пада по Бранимира.
За мен той е непораснало момче, притеснително и срамежливо. За мен е чаровно, че е запазил детската си чистота. За това си пада по-малки или на негова възраст момичета, естествени с по- детски лица и излъчване. Това че млад и необигран намиран за чаровно. Аман от арогантни и агресивни батки  със самочувствие до небето.

# 2 465
  • София
Ни в клин, ни в ръкав, ама по време на Ергенините бях на работа Joy

Виктор не знам колко е скромен, притеснен и чувствителен, ама му е е@е, две не вижда Stuck Out Tongue Winking Eye Когато Мартин му разказа, че са скачали във водата на срещата, първият въпрос беше - ама с бански или без? Grin
Таз Косара като хубавата Елена, не Троя, ами цяла Шри Ланка ще подпалят заради нея...
Радвам се, че Ива влиза, убава не-мома е ище им разбута кошера.
Интересно ми е сега дали жените на единия ще се ориентират към другия, щом всички са общи. Момичетата на Виктор логично няма да харесат Мартин (възрастен им идва на повечето), но обратното ми е интересно дали ще се случи - бедният с плочките или богатият коцкар?

Напротив, Ивет вече прояви интерес към Мартин. А и той е обигран сваляч  и надушва жените с по- слаби ангели.
 Също може тези , които са пренебрегнати от единия, да се ориентират към другия, за да се задържат в предаването.

# 2 466
Очаквах по-рано да започнете да ги изкарвате гейове 😀 Интересно, ако на вашия син му каже някой, че е гей дали пак бихте казали “където има дим, има и огън”. Доста е обидно… Все пак живеем в 2025 и ако някой е гей, не виждам причина да го крие.

# 2 467
Той ако беше гей нямаше да се притеснява от Бранка, а от Мартин. С Бранка щяха да си станат приятели и да злословят, на нея и се отдава.

# 2 468
Аз пък никога не бих се усъмнила, че е гей, ако не беше започнало навсякъде да се говори за това. Не мисля, че е. Личи му колко много харесва Бранимира.
По-скоро Мартин в главата ми повече го свързвам с това (да, ясно, че и той не е), понеже някак ми е като тъмен Кулагин.

М/д, според мен присъствието на Мартин във формата дори и към момента (а занапред сигурно и още повече) не помага по никакъв начин на Виктор да е по-спокоен покрай момичетата. Мисля, че доста са го прецакали и ако беше само той Ерген, щеше да му е по-спокойно и да се разгърне без да се сравнява и да бъде сравняван с някой, с когото изначало са супер различни темпераменти.
Докато при Мартин ми се струва, че е обратното засега. Това, че е с Виктор там, му е в услуга. Той му е нужен, за да може да изпъква на негов фон.

# 2 469
Да изпъква? Мартин е ярка фигура и доминира над всички, дори над Ергенките. Някак всички остават на заден фон. Целия формат се върти около него. Не мога да не призная, че е добро попадение на продуцентите и за нито една девойка, не може да се каже това. А Виктор е посредствен млад мъж и никога не би могъл да изпъкне.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 07:41 от albaaa

# 2 470
Толкова ли не е имало голяма конкуренция от момичета за кастинга,  че са вкарали тези... Та чак има и такива , на които са се молили да влязат...

# 2 471
Да, на фона изпечения женкар Мартин, Виктор съвсем изглежда като ученик.

# 2 472
Виктор не беше ли Мистър България? Нали се сещате как се плаща първо място? Плюс това супер много му личи. Но е нормално не всеки да го мисли. Все пак сумати гейове постоянно се уреждат да подлъжат някои жени за брак, деца и имидж.
Не виждам никакво харесване от негова страна, само харесване на идеята и цялостно притеснение как да се държи  по принцип с момичетата, шампанското и розораздаването. Ако виждате харесване към Бранимира, не знам как не виждате, че той грее около Мартин. И докосна Мартин повече пъти отколкото се опита, което и да е момиче.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 07:47 от Linda*kiss

# 2 473
Виктор е израстнал без баща, доколкото разбирам от подхвърлянията в предаването. Не е лесно за едно момче да възмъжее и разбере как да се държи, ако е нямал мъжка фигура в живота си. Той вижда Мартин като пример и очевидно попива от поведението му. За добро или за лошо. А колко сте специалисти по гейове, да да, знаем, че ги разпознавате от един поглед и от километри 😀

# 2 474
По отношение на коя Мартин се кара и дали е Йоана - според мен се кара на някоя, която се е промъкнала в къщата на ергените. Не че не сме го гледали това..

Общи условия

Активация на акаунт