🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 593
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 505
Ох, да направят един сезон с гейове и да се свършва тоя лов на вещици.

# 2 506
  • Street of Dreams
Противопоставянето в темата (обществото) е готово - Виктор и Мартин са новите Елена и Валерия. Дали ще продължи и години след сезона тази кавга пак? Не може ли просто да си гледаме двама съвсем различни мъже - с хубавите им и лошите им качества?

# 2 507
Е, те това ще е супер яко. Там вече какви интриги и епични битки ще видим, не е истина. И ще пада голяма забава.
Ох, да направят един сезон с гейове и да се свършва тоя лов на вещици.

# 2 508
  • Вестерос
Не разбрахте ли, че бяха две Анна-Марииите на кастинга, онази смешната от ИВ отпадна, влезе бойната мадама.
Ама Ана-Мария от ИВ е била в първи епизод ли?
Да, беше, но след ринопластика, изправяне и избелване на зъби. И 3те очевидни Grinning та не си приличаше.
Въобще не съм разбрала, шок!

# 2 509
Изобщо не ми харесва израза, че някой си е в мъжката или женската си енергия, звучи ми ужасно клиширано и няма никакъв смисъл. Имам чувството, че се употребява от хора, които нямат достатъчно изразни средства, за да опишат поведението на даден човек. Виктор не е женствен, това, че се притеснява пред камери и с момичета, е нещо съвсем нормално. Ако е въпросът в ориентацията, двама от предишните ергени са почти на 40 и още неженени, което е много по-съмнително от мъж на 25, който си върти д-то, докато танцува. Съгласна съм с мнението, че в този мъжете са по-интересни от жените, но мисля, че това ще се промени. Супер е, че не залагат на скандали между момичетата. Това ми беше най- противното в предишните сезони.

# 2 510
Как да няма възпитателна цел национална телевизия, която се спонсорира от държавата, тоест и данъкоплатеца косвено спонсорира Ергена.  Една от отновните цели на телевизията е разпространяване на информация... Простотиите трябва да се контролират, все пак деца гледат това, а те са нашето бъдеще.

Засега няма големи простотии в сезона, но всеки е свободен да има мнение по въпроса.
Голямата разлика е , че този път на фокус са ергените, а не девойките. Отдавам го на факта, че тази години девойките са много еднотипни и безинтересни като цяло, много млади и незавършени образи.
Щяхте да сте права, ако ставаше въпрос за БНТ. БТВ е частна телевизия. Ролята на родителите е да определят какво гледат децата и да водят разговори с тях.

# 2 511
Радвам се на включването ти с последните разяснения AirFairy

Мартин/Елвиса лежи на стари лаври, учил бил, развивал се до едно време, това добре, но е вече живо показно как нощния живот и злоупотребата с финансова свобода не прощават. Това "сепване" по време на което губи връзка с кораба-майка и от нищото чертите му се изпъват без емоция, без нищо, направо е тъжно какво се случва в главата му в тоя момент. Може би се оформя цяла мисъл! Личи че не му е приятно това : ))

# 2 512
В един подкаст бяха казали, че Виктор е такъв, защото не му се налагало да говори с жените досега, понеже гащите им падат и без да говори. Стана ми смешно Laughing. Иначе, ако трябва да спекулирам, предполагам, че предимно си ляга с по-малки момичета, да кажем 16-17-18 и там по-лесно минава недодялаността му. И все пак, надявам се да видим израстване на образа му в това предаване. Защо не и някоя от каките да го отрака Sweat Smile

# 2 513
Да, и на мен ми идва прекалено как подкастърите се надпреварват да сипят суперлативи за Мартин, а са доста смели с критиките си към Виктор.
Не всички... GrinGrin

# 2 514
Мислех да не се включвам по темата Гей ли е Виктор, но просто стана много забавно. Ами, аз да попитам: Защо Ники Николов повдигна темата за гейщината, още при представянето на Виктор? Може самият продуцент да  има  някакви съмнения.

Предлагам да гледаме сериала, който са ни подготвили, без да търсим под вола теле.

# 2 515
Мартин просто няма подходящ спаринг партньор в шоуто. Я да бяха вкарали Виолета, да видите какви диалози, какви шпаги щяха да се кръстосват Grinning

Темата с гейовете ми е супер досадна.

# 2 516
Скрит текст:
Мислех да не се включвам по темата Гей ли е Виктор, но просто стана много забавно. Ами, аз да попитам: Защо Ники Николов повдигна темата за гейщината, още при представянето на Виктор? Може самият продуцент да  има  някакви съмнения.
Според мен, защото излезе едно интервю, в което много нелепа репортерка зададе потресаващ въпрос и момчето отговори с "Все още не съм" и това тук мъж да се шегува с идеята за сексуалността си явно все още се смята за намек към ляв завой. Да не говорим, че не е имало Мистър България за който да не е имало подобни слухове - щяха да питат и Гената и Вико, пък и Алеко, ако някой ги беше чува преди предаването и имаше подобни интервюта и спекулации преди началото на сезоните им.

# 2 517
Не са ни възпитавали да ни провайдват, ама ако искате да си останете втора година по майчинство и мъжът ви учи нещо там и помага понякога на майка си в заведението, по-различно изглеждат нещата.

Не ме разбирайте погрешно, не понасям Мартин,  Виктор ми допада, но на тази възраст е редно да се е ориентирал какво ще прави. Миличък е, ама от видяното дотук, трудно влиза в ролята на съпруг.

# 2 518
Скрит текст:
Не са ни възпитавали да ни провайдват, ама ако искате да си останете втора година по майчинство и мъжът ви учи нещо там и помага понякога на майка си в заведението, по-различно изглеждат нещата.

Не ме разбирайте погрешно, не понасям Мартин,  Виктор ми допада, но на тази възраст е редно да се е ориентирал какво ще прави. Миличък е, ама от видяното дотук, трудно влиза в ролята на съпруг.
При така зададената дефиниция: кой от тримата ергени влизаше в тази роля? Фитнесинструктора, който орева света, че не получил хонорар, пианиста с два концерта на кръст или мамин Сашо, който помага във фирмата на татко си? Това момче поне е все още студент има накъде - ама да си на близо 40 и да си фитнесинструктор... Той ишиясът не прощава...

# 2 519
Генериране на трафик, провокиране на дискусия, чрез съмненията, които се посяват....Какво още: рейтинг, щото конкуренцията не спи, та рейтинг на всяка цена,  било тя и поддържане на подобн спекулации.
И ние тук, рибки в аквариум, папкаме трошички  къде планктонче, къде боклуче:yum:Yum и Те доволни и Ние нахранени.
Най-добре да си коментираме видяно и разбрано, отколкото чуто и вменено, но трудно ще избягаме от любопитството си:wink:Yum

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 09:58 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт