🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 546
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 545
Какво не могат да поделят след толкова години Емануела и Мартин?

Според мен там е имало голяма любов и страст - направо пожар си е било и май още не е приключило от към чувства. Ако наистина Мартин я е махнал, заради родителите си, Емануела със сигурност е била много обидена и наранена. А той, като нищо още да има нещо към нея. Разсъждавам си просто - само те си знаят какво е било и дали го има още.
Ама той заради родителите си ли я е махнал? Отвратително! Този още повече ми падна в очите. Емануела може всякаква да я наричат, обаче масово не са на интелектулоното й ниво. Тя е емоционална, но това не я прави глупава. Не слушам такава музика. Не знам парчетата й. Може бих се сетила за 1, 2. Зная "да си плащал" и онази с турчина. Това е. Случвало се е да я засичам няколко пъти в ресторант, преди години. Ще се изненадате, колко богата обща култура има. По интервюта също съм я чувала, ако съм била някъде и някой е слушал нещо, на което ставам неволен слушател.
Изобщо не говори добре за Маргарин, че се отнесъл така неуважително към чувставата на обичаща жена, ако действително я е "махнал" заради родителите си!! Ама явно акъла му е толкова.  🤔

Ами до колкото разбрах от пишещите тук, точно заради родителите си я е махнал. Те били категорично против връзката му с нея и даже май са му спрели кранчето, докато е бил с нея. Спомена се, че Емануела била разказвала, че в един момент са се водили разделени само за пред тях и са се крили, че са заедно за някакъв период от време. Дали е така, не знам.
Дааа, големия бизнесмен, дето чака кеш от родителите си и се вълнува дали му одобряват половинката. Проверих го в ТР, там не е никакъв собственик на нищо, управител е на две-три заведения, собственост на майка му. И това не е 18 годишен келеш, а 40 годишен, с почти пълнолетни дъщери, ужас.

# 1 546
Бранимира ми е неприятна като поведение и като външност, което означава, че ми е все тая умна ли е, или не. Заявката ѝ не е за много ум, така че ми е все тая какво мисли, но като зрител не ми е приятно някаква да ми се прави на важна и да се държи по този начин с когото и да е. Като не ти харесва ставаш и си тръгваш, не си вързана. Поведението ѝ в храма беше неуважително! Приказките за слона малоумни.

# 1 547
Въобще не смятам, че трябва да гледам презрели лели и чичковци с деца и по 272772 бивши да си излизват манипулациите и натрупаните емоционални травми и разочарования по телевизията, вместо млади хора и дори нескопосана, но автентична романтика.

Също така не съм съгласна с това, че било съмнително млад мъж да иска да се жени. Ако са били заедно от 20-годишни и станат заедно на 24 е съвсем нормално да предложи брак. Другото не е нормално. Стига с това клише, че животът бил свършвал, когато създадеш семейство. Животът тогава почва, свършва инфантилният лайфстайл. Предпочитам да не толерирам пубертетщината на млади възрастни. А и Алек го видяхме, че е бил готов за семейство. Просто не с предложените в предаването.

Също така видяхме и по Евгени колко са интелигентни хората изкуството. Да не се окаже балеринката в чалга дружинката и да стане ясно колко е умна и възпитана.

# 1 548
Добре, добре, разбрахме, че е невъзпитана, защото се опитваше да сдържи смеха си по време на церемонията с монаха. Явно никога не ви е ставало смешно в крайно неподходящ момент, много е неприятно, защото е адски трудно за удържане. Смехът и то сподавен, от нейна страна, за мен е от нерви и напрежение. Не е тип момиче сладуранка и флиртаджийка, хората са различни.
Преценявам, че е умна, защото не ръси клишета и ми харесва как разсъждава, а е само 21 -22 годишна.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 15:14 от Не се сърди, човече

# 1 549

Според мен там е имало голяма любов и страст - направо пожар си е било и май още не е приключило от към чувства. Ако наистина Мартин я е махнал, заради родителите си, Емануела със сигурност е била много обидена и наранена. А той, като нищо още да има нещо към нея. Разсъждавам си просто - само те си знаят какво е било и дали го има още.
Ама той заради родителите си ли я е махнал? Отвратително! Този още повече ми падна в очите. Емануела може всякаква да я наричат, обаче масово не са на интелектулоното й ниво. Тя е емоционална, но това не я прави глупава. Не слушам такава музика. Не знам парчетата й. Може бих се сетила за 1, 2. Зная "да си плащал" и онази с турчина. Това е. Случвало се е да я засичам няколко пъти в ресторант, преди години. Ще се изненадате, колко богата обща култура има. По интервюта също съм я чувала, ако съм била някъде и някой е слушал нещо, на което ставам неволен слушател.
Изобщо не говори добре за Маргарин, че се отнесъл така неуважително към чувставата на обичаща жена, ако действително я е "махнал" заради родителите си!! Ама явно акъла му е толкова.  🤔

Ами до колкото разбрах от пишещите тук, точно заради родителите си я е махнал. Те били категорично против връзката му с нея и даже май са му спрели кранчето, докато е бил с нея. Спомена се, че Емануела била разказвала, че в един момент са се водили разделени само за пред тях и са се крили, че са заедно за някакъв период от време. Дали е така, не знам.
Дааа, големия бизнесмен, дето чака кеш от родителите си и се вълнува дали му одобряват половинката. Проверих го в ТР, там не е никакъв собственик на нищо, управител е на две-три заведения, собственост на майка му. И това не е 18 годишен келеш, а 40 годишен, с почти пълнолетни дъщери, ужас.
Е, то донякъде се подразбира … нотариус не може да е официалното лице на фирмите.

# 1 550
Скрит текст:

Изобщо не говори добре за Маргарин, че се отнесъл така неуважително към чувставата на обичаща жена, ако действително я е "махнал" заради родителите си!! Ама явно акъла му е толкова.  🤔

И Том Брейди и други спортисти държат малко неща на свое име. Това се разбираше при разводите им. Не че е от техния ранг по богатство, но вероятно има някакви пари. И сигурно е най-богатият от всички ергени досега. И естествено, че няма да харесат Емануела хората. Но синът им си го влече леко драмата.

# 1 551
И нещо друго - не ви ли кефи да има някоя, която не припада по ергена? 🤔 Да бъде някаква контра, той да се старае за нея, а не обратното? Не е интересно всички да го гледат с кравешки поглед пълен с възторг.

# 1 552
  • Вестерос
Странен избор на продукцията за ерген Мартин. Какви сватби и деца, този тепърва да сменя памперси, абсурд. Човекът вече е пенсионер, получава си 15% или там каквото е и си убива времето в безполезни занимания.
Пенсионер на 40 години? Хора, моля ви се... Не се излагайте с нелепи коменари

# 1 553
Изобщо не искам всички да припадат по ергените, но тази се държи като сърдита, сопната, дръпната... Какво и направи това момче, та му отвръща така? Отиде и лично я покани. Тя прие! Даде ѝ роза. Даде ѝ и бялата роза! Покани я на първа среща. А тя още като се приготвяше за срещата, демонстрира досада и отегчение. Е какво е очаквала, направо годежен пръстен да получи?

# 1 554
Тази Даниела не знам каква писателка е, но за визията си май е вдъхновена от Стивън Кинг и романът му "То". Брр!

# 1 555
Добре, имаш странни критерии за възпитание, за мен това е страшно невъзпитан човек. Бръкнала ни била в здравето, нямаме си друга работа. Не ни харесва борсучестата физиономия, това е. Не е задължена да стои там, на кого се сърди?

# 1 556
Странен избор на продукцията за ерген Мартин. Какви сватби и деца, този тепърва да сменя памперси, абсурд. Човекът вече е пенсионер, получава си 15% или там каквото е и си убива времето в безполезни занимания.
Пенсионер на 40 години? Хора, моля ви се... Не се излагайте с нелепи коменари

Възрастовата граница на жените раждащи първо дете се качи на 30+, така че си е съвсем в рамките Мартин.

# 1 557
И нещо друго - не ви ли кефи да има някоя, която не припада по ергена? 🤔 Да бъде някаква контра, той да се старае за нея, а не обратното? Не е интересно всички да го гледат с кравешки поглед пълен с възторг.

Аз лично предпочитам всички да припадат по ергена/ергените. Тогава започват големите борби, мръсните номера, скандалите, драмите и сеира. Ако не им пука за ергенчовците, ще си стоят, нищоправят и наливат с алкохол, и нищо интересно няма да видим Simple Smile

# 1 558
Бурсучеста, сърдита, невъзпитана, там си е засега Бранимира и ще я гледаме. 🙂
Достатъчно припаднали по Виктор има, та мръсни борби и подли номера ще има на кило, спокойно! 😉
На мен Мартин и неговите свалки, специално тази с Мартина, са ми много по-интересни. Тя му каза директно, че е там заради него, с един много сериозен поглед. Това е просто флирт трик или си го е набелязала по-отдавна?

# 1 559
Не ми е работа и не се интересувам от това да съдя хората и да им приписвам качества, но гледайки Бранимира осъзнах, че явно и такива хора има…
Тоест искам да кажа, че масово хората, включително и аз, бихме се развълнували да отидем на почивка или на екзотично място, да се потопим в културата на местните, да попиваме с очи красотата, която се разкрива пред нас, да се насладим на кухнята, въобще да създаваме спомени и да се потопим в един друг свят. А за животните - кой луд, няма да обича животно и живо същество? За страх - разбирам, безразличие и омраза - не разбирам обаче!
Та се чудя, колко безчувствен трябва да си и да ти е омръзнал живота, за да не се впечатляваш от красоти, кухня, пейзажи, океани, въздуха, животните, обичаите и т.н. ?!

Ако наистина е обичала да пътува и заради това е влязла в предаването - не си личи!
А ако не е обичала да пътува, както и няма интерес към ергена и в това да е център на вниманието, да я вижда и коментира цяла България - защо влиза и отива?
Нейната работа малко ми навява на асоциация - не знам какво искам от себе си и от живота си, но ще отида да задоволя любопитството си. Да де, задоволих вече любопитството ама умрях от скука.

Общи условия

Активация на акаунт