🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 885
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 085
Ще има и изненада за Мартин, не се притеснявайте (и не, няма да е Емануела, но няма да го оставят да излезе сух от водата). А за мен реакцията на Виктор беше достатъчно показателна. Изнерви се не заради участничката - той може просто да я остави без роза. Издразни се, защото не е станало на неговото. Проличават проблеми в характера му.

# 2 086
Мен ме издразни това, че Ива беше представена като някаква изстрадала героиня, била смела и имала право да продължи живота си. Такива внушения много ме дразнят. Че кой й оспорва правото да си живее живота ?! Виктор просто не иска да се забърква с хора, които имат неприключили взаимоотношения и е много прав.

# 2 087
Ива не знаела, че има двама ергени, но влиза във формат, от който бе отхвърлена, защо?! Няма самоуважение или са й казали, че има и друг.

# 2 088
Ами внушават им, че всичко зависи от тях, сто жени им се въртят на пета в луксозно имение сред палми, та вземат, че си повярват (Виктор визирам), и изведнъж хоп - ти може да си решил едно, но от продукцията са решили друго. Не знам дали за това се изнерви Виктор или просто му стана неудобно, че отново вижда отхвърлена от него жена. Блондито Ива, предполагам, че ще се заиграе с бате Марто, той веднага ще я вземе под гарваново черното си крило. Wink

# 2 089
  • София
Аз чакам г-ца Шрек да вкарат. Satisfied
Снощи ми беше много скучен епизода, но днес се пораздвижиха.

# 2 090
Абе нямаше как да минем с нормален сезон просто, щях да се учудя, ако и тук не бяха вкарали драма... Много тъпо да вкарват нежелани гости...

# 2 091
Ива не знаела, че има двама ергени, но влиза във формат, от който бе отхвърлена, защо?! Няма самоуважение или са й казали, че има и друг.

Лъже като... да не казвам какво. Не знаела била.

# 2 092
ЕРГЕН с две деца Sweat SmileSweat SmileSweat SmileJoyJoyJoy ЖДНБ Hands Thumbsdown Аз знам,че мъж се нарича ЕРГЕН ,когато никога не е бил женен и с деца,но в случая МАРТИН НЕ Е ерген,а един обигра разведен мъж с деца...нз може би в BG.представата за ЕРГЕН е самотен мъж без жена...то и дядо ми е без жена-дали е ЕРГЕН:thinking: ,ЩЕ ИДА ДА ГО ПИТАМ ,ЧЕ НЕЩО МНОГО СЪМ ОБЪРКАНА....още не мога да влезна в атмосферата на предаването-много ми е тромово и скучно!

# 2 093
Много стара и невзрачна е Ива за Мартин, няма да и се получи. Бързо ще си ходи.

# 2 094
Е, вие пък, ми естествено, че ще има интриги и козове скрити в ръкава, сигурно и други ще вкарат. Вероятно и Виктор и Мартин ще се скарат от ревност, не само жените. Нали ви е скучно, ето, сега няма! 😀

# 2 095
Аз се изкефих, красива е, надявам се да се насочи към Мартин.

# 2 096
Пресиана, ако си промени поведението и говора, може да се превърне в красива жена. Изглежда много неуверена, комплексирана, дори прегърбена и свита в черупката си. И това нейно бързо говорене направо влудява. Сякаш сама не иска да се слуша и омаловажава думите си.
Виктор се изчерви за Ивата, защото се почувства обвинен от Наумчо пред всички, че не ѝ е дал 'право на любов' заради предразсъдъци - в случая развода. И той е неуверен горкия.
Мартин за разлика от тях е перде. Пълно. Сега ще мъдри стратегия да превземе Косара. После Мартина ще блесне в цялата си лудост от ревност и сеира е готов за следващите няколко епизода.

# 2 097
Ще има и изненада за Мартин, не се притеснявайте (и не, няма да е Емануела, но няма да го оставят да излезе сух от водата). А за мен реакцията на Виктор беше достатъчно показателна. Изнерви се не заради участничката - той може просто да я остави без роза. Издразни се, защото не е станало на неговото. Проличават проблеми в характера му.
Ако знаеш нещо, изплюй камъчета. Сложи го в скрит текст! Моля!

# 2 098
  • Варна
Нямаше ли коктейл преди церемонията или аз нещо изтървах?

# 2 099
Ако знаеш нещо, изплюй камъчета. Сложи го в скрит текст! Моля!
Не знам нищо, но Емануела няколко пъти подчерта, че вече няма желание да се занимава с Мартин, освен това се скъсва от участия. Кога да е била в Шри Ланка?

Но разсъждавам логично - щом сложиха Виктор на пангара, ще има и за Мартин и от промото по време на първи епизод мисля, че ще е най-скорошната му бивша. Обсъждали сме я в темата със спойлерите.

Общи условия

Активация на акаунт