Случи ми се нещо странно - 31

• 30 533
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
Ще е доста кофти, ако винаги когато решат могат да ни виждат и да са около нас.... Ами в банята, в леглото, докато се преобличаш.... Може да звучи като твърде много битовизъм, но си е от значение.
От моя опит, доколкото знам не са постоянно при нас, че дори много често са в други измерения и не знаят какво се случва в нашия живот. Например при баба Ванга, когато някой е ходил, често е идвал и негов починал близък, който е питал пророчицата какво се случва с даден жив човек. Така че не винаги знаят какво става в живота ни.

# 301
Здравейте, включвам се и аз.
Споделяла съм веднъж много назад в групите част от историите ми.
Ще започна с това, че съм много, много сензитивна още от дете. Имам ясни спомени от годинка, а с паранормалното се сблъсквам от 3-годишна.
Сънувала съм куп неща, които се случват 1:1, включително катастрофа, престой в болница, смърт на познати, преместване в друг град(нямах намерения да ходя там изобщо, в чужбина е) и куп други събития.
Интересното е, че освен това имам и множество сънни парализи(поне 1 на седмица), които се научих да контролирам. В тези сънни парализи съм виждала и усещала ужасяващи неща(но да кажем,
че това се обяснява до някаква степен като игра на мозъка). И тук искам да разкажа една история. С вече бившия ми ММ сме на почивка към Сандански в една къща за гости и е около 3:00 вечерта, спим. Аз обаче сънувам, че нещо огромно ме преследва със страшна сила и се опитвам да бягам, но не мога. Спъвам се и падам. От това се събуждам ужасена, а до мен - и по скоро над мен, стоеше огромна, много висока черна фигура. Силует, без лице. НЕ съм в сънна парализа(както казах по-горе .. перфектно я различавам). Изпищях толкова силно, че и приятелите, с които бяхме, дойдоха да ни проверят. Разбира се ММ също се събуди и фигурата изчезна. И няма да повярвате- Сънувал е как нещо го гони и той бяга и пада…
От този ден е излишно да казвам, че сама спя само на светло 😂
Сънните парализи обаче продължават. Какво ли не правих- четоха ми Кипрянови молитви , като ходихме да ми леят куршум от 10 човека, жената беше направила червен конец само за мен. Явно съм си родена с тази ,,дарба” и това е то 😃 Нищо, че предпочитам да мога да спя. Ако има значение- родена съм на 11.01 в 10 без 10, бебе номер 88.

# 302
90% от проблема със сънните парализи е страха, с който се отнася човек към тях. Достатъчно е в повечето случаи да ги третирате като стресова ситуация: успокоявате дишането, знаете, че това не е нищо повече от приток на адреналин в тялото и спокойно чакате да мине

Псих. страна е също голям проблем, защото нито реална фигура има там, нито видяното може да ви направи нещо (направило ли е досега? Не), но е допълвана от почти суеверно страхопочитание, че едва ли не това е дарба - не е, хора с шизофрения също имат епизоди с парализа, състояние е, подсилвано от психиката.

Така че, можете да си помогнете.

# 303
90% от проблема със сънните парализи е страха, с който се отнася човек към тях. Достатъчно е в повечето случаи да ги третирате като стресова ситуация: успокоявате дишането, знаете, че това не е нищо повече от приток на адреналин в тялото и спокойно чакате да мине

Псих. страна е също голям проблем, защото нито реална фигура има там, нито видяното може да ви направи нещо (направило ли е досега? Не), но е допълвана от почти суеверно страхопочитание, че едва ли не това е дарба - не е, хора с шизофрения също имат епизоди с парализа, състояние е, подсилвано от психиката.

Така че, можете да си помогнете.

Да, имате право, но аз нямам страх към тях. Просто са изключително неприятни, иначе - фигурата си беше съвсем реална, не е била част от сънна парализа.

П.с. Със сигурност нямам някакви психически  проблеми , работата ми е такава, че това се проверява доста обстойно. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт