"Системата -60" - тема 56

• 10 807
  • 246
  •   1
Отговори
# 240
  • в реалния свят
Радвам се ,че ще се подкрепяме ,момичета.
Днес не ми се получи нормален ден. Занимавахме се с родителите на мъжа ми. И след редица неприятности към 18.30 ч. осъществихме единственото хранене за деня.
Надявам се утрешният ден да е нормален.

# 241
Здравейте момичета.Менюто за днес:
З.варени яйца,авокадо,пълнозърнест хляб.
О.пиле с ориз
В.скир плюс грозде

# 242
  • в реалния свят
И аз си продължавам с режима. За сега мисля, че се справям.
Днес:
З - тричаво хлебче на МФ с кисело мляко
О  - пиле с кисело зеле и ориз на фурна , малко грозде
В - кисело мляко с плод.

# 243
Здравейте,  (има ли някого тук😸?)
Искам да се присъединя към вас, вероятно от утре. от няколко дни се храня до 18ч, но още не съм влязла в схемата с менютата. Имам въпрос относно обяда- зърнени и картофи освен с месни, не може и със сирене, кашкавал, само с яйца, правилно ли съм разбрала?

# 244
  • в реалния свят
Зърнени и картофи не може само с месо и риба.

# 245
Благодаря, мама Барба
Да отчета първия ми ден с фал. Всичко беше наред, спазих си менюто, часовете, но внезапно ме поканиха на леко гости вечерта. Нямаше проблем да не хапвам мезета, но пих вино, което ми подейства зле на мотивацията, когато се прибрах в къщи. Така че отчитам резултат след първия ден : свалени грамове 0, самоуважение също 0.
Днес обаче забравям случката и продължавам напред. 😃 Хубав ден!

# 246
Пак съм аз, ехооо, кукууу 🫣 🤪
Не съм се отказала, идвам да докладвам какво съм яла, надявам се да има и други системстващи, па да си пообщуваме. Днес ми е трети ден, отчитам и трите менюта, нищо че не са идеални, особено първия.
1-ви ден:
З: Мюсли, протеинов шейк с мляко, два шоколадови бонбона
О: Булгур с морков и лук, зелена салата,  сирене
В: ябълка и около 35г кашкавал
късна извън системна вечеря: тортила с телешко кюфте
2-ри ден:
З: (6:30)два ръжени сухара с масло и сирене и малко кашкавал. Късна закуска 10,30 сандвич със салам и кисели краставички, айрян
О:(13ч).картофена -супа , 15,30ч: 3 ръжени сухара с извара и кашкавал, две репички
В(18ч) две малки ябълки и голяма чаша прясно мляко с канела и (20ч)половин грейпфрут (глад😊
Нещо се получи двоен дизайн, трябва да поработя върху това.
3-ти ден (днес):
З(6:30ч) тортила питка с лист чедър , телешки колбас и 2-3 резена домат+ малка купичка попара   от прясно мляко, филия хляб и с.л захар+1 шоколадова бисквита
О(12:30ч)зелена салата, пиле със сметанов сос, ориз с къри
В(18:15ч): плодово пюре без захар и три оризовки

Ясно е, че първата седмица ще е познавателна, засега борбата е да не хапвам късно вечер.
💞

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 22:31 от Али_05

Общи условия

Активация на акаунт